• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm lar
Ben de + yla döndüm.:63:
Sporumu da yapıyor, dikkat de ediyordum
Niye oldu ki???

Regli olamadım 2 gün geçti, onun ödemidir umarım.
Gokce29 Gokce29 (99,9/100,2/-0,3/%-0,30)

menülerinin kalorisini hesapla canım. programlar var ben fat secret adlı bi siteyi kullanıyorum bunun için telefon uygulaması da var. kalorini kontrol et kalorin normalse kh oranına bak eğer 1 günde yediğin kh 100 gr ı geçiyorsa kilo alırsın muhakkak 100 ün altında tutmalısın kilo vermek için de 70 ve altı olması gerekiyor

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (55,5/)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/)
matilda34 (67,5/)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/83,4/-5,4/-%0,07)
406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/100,2/-0,3/-%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/62,1/-0,6/-%0,98)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

Slm lar
Ben de + yla döndüm.:63:
Sporumu da yapıyor, dikkat de ediyordum
Niye oldu ki???

Regli olamadım 2 gün geçti, onun ödemidir umarım.
Gokce29 Gokce29 (99,9/100,2/-0,3/%-0,30)

canım takılma regl dönemi vücut altüst oluyo maalesef :(

maşallah canım allah daim etsin inşallah. müthiş kilo vermişsin :KK9:

haklı canım orası kesin. ben hiçbir şey yapamıyorum, ona bozuluyorum. yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum :KK14:hantallığımdan bence aldığım kilolar fazla geliyor artık 30 yaşıma giricem yaşlanıyorum kaldırmıyor vücut :KK43:

aynen canım ben bittim ya gerçekten.. bazen diyorum ki benden bi halt olmaz ben yapamicam ben böyle öküz gibi kalıcam :kızgın: bi çocuk daha doğurucam olucam 150 kilo :KK61:

sabah yarı uyur yarı uyanık işe gidiyorum akşamın 5'ine kadar burdayım. akşam çık bebeği al eve gel en iyi ihtimalle 6. o da hiçbir yere markete falan uğramazsam. ev dandini zaten her daim:kızgın: saat 10'a kadar vaktim var. yemek yap ye kaldır mutfağı toparla çamaşır yıka katla ütü yap. zaten temizlik yapma olanağım hiç yok onu haftada bir kadın geliyor (o da iki haftadır gelmedi :KK61:) 10'da da kızımla beraber yatıyorum ve onu uyutup kalkamıyorum yaa:KK14: kalkmam kendi yatağıma geçmem lazım ama ben orda sabaha kadar uyuyorum her yerim tutuluyor. kocam yalnız kalıyor. yemin ediyorum psikolojim çöktü artık yaa. bi duş almak için bile insan düşünür mü ya nasıl yapıcam ne ara yapıcam diye:KK61::KK61: zaten eşimi bilen bilir bana zerre yardım etmez (şimdi eskisinden iyi)ama o da haftanın iki günü akşam yok hafta içi çok yoğun çalışıyor yoruluyor ona da kıyamıyorum. aslında hantallık tembellik ve üşengeçlik yapmasam yetişir her şey ama işte üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki :KK42: sabahtan beri ağlayıp duruyorum :KK61: haftasonunu bile evimde geçiremiyorum eşimin dersleri oluyor bebek ses çıkarıyor diye evde duramıyoruz. yaşamıyorum sanki ben.. bi makine gibi hissediyorum kendimi sadece, bulaşık makinesi falan gibiyim hiç insan gibi değilim:cry:

canım vitamin falan alamayı denesene? supradyn/pharmaton vücuda dinçlik kazandıryo bayaa etkili aslında, sende doğum ve emzirmeden çıktın haliyle senin de tüm depolar boş, lütfen beni dinle ve bugün çıkışta 2 dk eczaneden vitamin alıp iç, değişime şaşıracaksın, o azıcık halleriyle vitaminlerin vücutta ne güçleri var inanmazsın :) beslenmeyle alamıyoruz zaten malum :(

toplight toplight canım ben kişisel ayarlarda bulamadım isim değiştirme vs

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange

linke tıkla şekerim :)

Tartilayimda bildirimimi yapayim bu hafta pek diyet modunda olmadigimdan aldiklarimi verdim sanirim

Yani yarı kontrollü halde diyelim şu anda :olamaz: ama tartı beni hiç güldürmedigi icin cıkasım gelmedi sabah, bi de dedigim gibi şişkinlik hissediyordum.
Onun dışında iyiyim, çatı kemiklerim agrıyor 4-5 gündür :oops: Birkaç arkadas normal dedi ama bu kadar uzun sürmesi de normal mi bilemedim, doktora yazdım bakalım ne diyecek. Bi de erken yani bence. Kilomu taşıyamıyorum heralde şimdiden :p

Git canım iyi olur. Folik asite başlamıştın degil mi? Kızamıkcık, su cicegi, toksoplazma falan gecirmis misin onlara da baktır. Hadi insallah senin de güzel haberlerini alırız :anneadayı:
Folik asite başladım canım annem sen hepsini geçirdin diyor ama ben hatırlamıyorum küçükken geçirmişim sanırım ama genede baktirmak lazım .. inşallah baya heveslendim bende

Folik asite başladım canım annem sen hepsini geçirdin diyor ama ben hatırlamıyorum küçükken geçirmişim sanırım ama genede baktirmak lazım .. inşallah baya heveslendim bende
Su cicegi ve kızamıkcıgı annen hatırlar ama toksoplazma gecirip gecirmedigini bilemez :KK48: Baya da önemli bi hastalık, gecirmissen daha rahat olursun. Eger gecirmediysen hamilelikte yiyecegin tüm etlerin cok iyi pişmiş olması ve yeşillik, sebzelerin de cok iyi yıkanmıs olması gerekiyor.

haklı canım orası kesin. ben hiçbir şey yapamıyorum, ona bozuluyorum. yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum :KK14:hantallığımdan bence aldığım kilolar fazla geliyor artık 30 yaşıma giricem yaşlanıyorum kaldırmıyor vücut :KK43:

aynen canım ben bittim ya gerçekten.. bazen diyorum ki benden bi halt olmaz ben yapamicam ben böyle öküz gibi kalıcam :kızgın: bi çocuk daha doğurucam olucam 150 kilo :KK61:

sabah yarı uyur yarı uyanık işe gidiyorum akşamın 5'ine kadar burdayım. akşam çık bebeği al eve gel en iyi ihtimalle 6. o da hiçbir yere markete falan uğramazsam. ev dandini zaten her daim:kızgın: saat 10'a kadar vaktim var. yemek yap ye kaldır mutfağı toparla çamaşır yıka katla ütü yap. zaten temizlik yapma olanağım hiç yok onu haftada bir kadın geliyor (o da iki haftadır gelmedi :KK61:) 10'da da kızımla beraber yatıyorum ve onu uyutup kalkamıyorum yaa:KK14: kalkmam kendi yatağıma geçmem lazım ama ben orda sabaha kadar uyuyorum her yerim tutuluyor. kocam yalnız kalıyor. yemin ediyorum psikolojim çöktü artık yaa. bi duş almak için bile insan düşünür mü ya nasıl yapıcam ne ara yapıcam diye:KK61::KK61: zaten eşimi bilen bilir bana zerre yardım etmez (şimdi eskisinden iyi)ama o da haftanın iki günü akşam yok hafta içi çok yoğun çalışıyor yoruluyor ona da kıyamıyorum. aslında hantallık tembellik ve üşengeçlik yapmasam yetişir her şey ama işte üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki :KK42: sabahtan beri ağlayıp duruyorum :KK61: haftasonunu bile evimde geçiremiyorum eşimin dersleri oluyor bebek ses çıkarıyor diye evde duramıyoruz. yaşamıyorum sanki ben.. bi makine gibi hissediyorum kendimi sadece, bulaşık makinesi falan gibiyim hiç insan gibi değilim:cry:
Canım benim yıpratma kendini,
Bu dönemsel bişey...
Cidden günü tam verimli kullanamıyoruz
Hele bi de çalışan kadın, herşeye yetişmek durumunda..
Sen bişeylerin ucundan tutmaya başla,
Yaptıkça güç gelecek sana..
Mesela bi erken kalksan tüm gün psikolojin düzelir
2-3 kilo versen keyiflenirsin, moralin herşeye yansır...
Canım benim Emin'im herşeyin
Regl ödemi olabilir canım, sen diyetine aynen devam et.

Canım şu linkten olabilir mi?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?account/UserNameChange
inşallah canım
Aynen bırakmak yok

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/83,4/-5,4/-%0,07)
406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/100,2/-0,3/-%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/60,7/1,4/%2,25) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/62,1/-0,6/-%0,98)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bende kilo mu yazayım 60.7 başlangıç 62.1 yüzde Nasıl hesaplıyoruz okumuştum bir yerde ama bulamadım tekrar
Ben ekledim canım senin yüzdeni.
Bu haftaki kilo-gecen haftaki kilo farkını gecen haftaki kilona bölüyorsun, sonra da 100'le carpıyorsun.
62,1-60,7=1,4
(1,4/62,1)*100=2,25
Tebrik ederim cok güzel vermissin ;)

Sağol Can'ım inşallah böyle devam eder hepimiz incecik oluruz :)

Ben ekledim canım senin yüzdeni.
Bu haftaki kilo-gecen haftaki kilo farkını gecen haftaki kilona bölüyorsun, sonra da 100'le carpıyorsun.
62,1-60,7=1,4
(1,4/62,1)*100=2,25
Tebrik ederim cok güzel vermissin :KK66:
Teşekkürler canım dün o donat ları yemeseydim belki daha azdım ama cumaya müthiş geleceğim :halay::halay:

Back
X