• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

maşallah canım allah daim etsin inşallah. müthiş kilo vermişsin :KK9:

haklı canım orası kesin. ben hiçbir şey yapamıyorum, ona bozuluyorum. yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum :KK14:hantallığımdan bence aldığım kilolar fazla geliyor artık 30 yaşıma giricem yaşlanıyorum kaldırmıyor vücut :KK43:

aynen canım ben bittim ya gerçekten.. bazen diyorum ki benden bi halt olmaz ben yapamicam ben böyle öküz gibi kalıcam :kızgın: bi çocuk daha doğurucam olucam 150 kilo :KK61:

sabah yarı uyur yarı uyanık işe gidiyorum akşamın 5'ine kadar burdayım. akşam çık bebeği al eve gel en iyi ihtimalle 6. o da hiçbir yere markete falan uğramazsam. ev dandini zaten her daim:kızgın: saat 10'a kadar vaktim var. yemek yap ye kaldır mutfağı toparla çamaşır yıka katla ütü yap. zaten temizlik yapma olanağım hiç yok onu haftada bir kadın geliyor (o da iki haftadır gelmedi :KK61:) 10'da da kızımla beraber yatıyorum ve onu uyutup kalkamıyorum yaa:KK14: kalkmam kendi yatağıma geçmem lazım ama ben orda sabaha kadar uyuyorum her yerim tutuluyor. kocam yalnız kalıyor. yemin ediyorum psikolojim çöktü artık yaa. bi duş almak için bile insan düşünür mü ya nasıl yapıcam ne ara yapıcam diye:KK61::KK61: zaten eşimi bilen bilir bana zerre yardım etmez (şimdi eskisinden iyi)ama o da haftanın iki günü akşam yok hafta içi çok yoğun çalışıyor yoruluyor ona da kıyamıyorum. aslında hantallık tembellik ve üşengeçlik yapmasam yetişir her şey ama işte üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki :KK42: sabahtan beri ağlayıp duruyorum :KK61: haftasonunu bile evimde geçiremiyorum eşimin dersleri oluyor bebek ses çıkarıyor diye evde duramıyoruz. yaşamıyorum sanki ben.. bi makine gibi hissediyorum kendimi sadece, bulaşık makinesi falan gibiyim hiç insan gibi değilim:cry:
canım senin önce psikolojini düzeltmen lazım tatlım bir abla olarak sana tavsiyem önce sağlıksız diyetlerden bir an önce kg verme sevdasından kurtulman lazım bu şok diyetler çok sıkı olduğu için bozuyorsun (hepimiz dayanamıyoruz sana özgü değil) sonra moralini bozup daha çok yiyorsun o yüzden lütfen önce kendine bir dğer ver kendin için birşeyler yap kendine günde 15 dk da olsa vakit ayır ne anne ne çalışan ne karı olduğunu unut sadece kendini düşünerek vakit geçir tatlım hiç bir şeyi düşünme kendin için git bir yere bir kahve iç tek başına kendini toparla daha sonra kg verme olayına girersin ne demek 150 kg olacağım dikkat et tatlım haftasonu bebek ses yapıyor diye evden neden gidiyorsun komşular mı tantana ediyor bebek bu sonuçta onunla birlikte kaliteli vakit geçir evinde kal neyse daha sonra daha geniş geniş yazarım ama öncelikle kendine değer ver sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez
toplight toplight canım ben kişisel ayarlarda bulamadım isim değiştirme vs
canım ördeğim yazmış ordan girebilirsin

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/)
dalin26 (78/83,4/-5,4/-%0,07)
406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/100,2/-0,3/-%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/60,7/1,4/%2,25) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/62,1/-0,6/-%0,98)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

kızlar çok üzgünüm bu hafta daha gider derken bu sabah tartıda bu rakamı gördüm ama işe geldiğimde regli olmuştum 1 hafta öncesinde oldu regli şişliğidir diye umut ediyorum

canım senin önce psikolojini düzeltmen lazım tatlım bir abla olarak sana tavsiyem önce sağlıksız diyetlerden bir an önce kg verme sevdasından kurtulman lazım bu şok diyetler çok sıkı olduğu için bozuyorsun (hepimiz dayanamıyoruz sana özgü değil) sonra moralini bozup daha çok yiyorsun o yüzden lütfen önce kendine bir dğer ver kendin için birşeyler yap kendine günde 15 dk da olsa vakit ayır ne anne ne çalışan ne karı olduğunu unut sadece kendini düşünerek vakit geçir tatlım hiç bir şeyi düşünme kendin için git bir yere bir kahve iç tek başına kendini toparla daha sonra kg verme olayına girersin ne demek 150 kg olacağım dikkat et tatlım haftasonu bebek ses yapıyor diye evden neden gidiyorsun komşular mı tantana ediyor bebek bu sonuçta onunla birlikte kaliteli vakit geçir evinde kal neyse daha sonra daha geniş geniş yazarım ama öncelikle kendine değer ver sen kendine değer vermezsen kimse sana değer vermez

canım ördeğim yazmış ordan girebilirsin

yok kaptanım eşim matematik öğretmeni özel dersleri var :KK14:

Canım benim yıpratma kendini,
Bu dönemsel bişey...
Cidden günü tam verimli kullanamıyoruz
Hele bi de çalışan kadın, herşeye yetişmek durumunda..
Sen bişeylerin ucundan tutmaya başla,
Yaptıkça güç gelecek sana..
Mesela bi erken kalksan tüm gün psikolojin düzelir
2-3 kilo versen keyiflenirsin, moralin herşeye yansır...
Canım benim Emin'im herşeyin

inşallah canım
Aynen bırakmak yok

kesinlikle doğru söylüyosun. ama yapamıyorum işte kafam kalkmıyor :110: ama dukan yapıyorum kız kardeşim de yapıyor balıkesirde beni zorlamaz sabah iki yumurta light peynir yedim öğlen 1 yk turp-havuç 1 kutu ton balığı yedim akşama sadece yoğurt yicem :110:

aynen kaptanım ben de öyle düşündüm Balıkesir'e bi gidip geleyim listeye öyle giricem. salı günü iş yerinde internetim yoktu. evde zaten hiç giremiyorum telefonumdan da uğraştım ama benim tel gitti iyice format istiyor cevapla deyince internet kapanıyor ve hata veriyor. çarşamba günü 112 acil durum md. toplantıdaydım (selden dolayı) ondan beri de raporuydu yazışmasıydı bitmiyor. bugün moralim gerçekten çok bozuk. kaç gündür her gün işe geç kalıyorum :KK43: bugün de geç kalacak gibiydim ve çok yağmur vardı. evim de dolmuşa 5-6 dk uzaklıkta ama o yağmurda olur 10 dk:KK14: iş yerine de direk araç yok indiğim yerden de 5 dk yürüyorum. neyse kayınbabamı aradım beni işe bırakabilir misin baba diye.. bıraktı bırakmasına ama baya da bi nutuk attı yani. servise neden binmiyorsun, erken kalk biraz, mustafa(eşim) gittikten sonra uyumasan yetişirsin falan dedi. dediklerinin hepsi doğru ve bunları ben de düşünüyorum zaten ama çok zoruma gitti :cry: çok pişman oldum keşke geç kalmayı göze alsaydım dedim içimden. bi de kimseye güvenme diyor:KK42: ya çok bozuğum bugün çok anlatamam. kilomu hiç söylemicem :KK57: dukana başladım bugün onu söyliyim sadece. yaşam enerjim çekilmiş gibiyim bugün :110:

zaten yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum. diyet yapamıyorum, spor yapamıyorum, namaz kılamıyorum, erken kalkamıyorum, hiçbir işimi yetiştiremiyorum ben neden yaşıyorum anlamıyorum ya:KK61:
Cnm benim kimse mükemmel değil bazen bende böyle hissediyorum hiç bişeye yetişemiyorum hiç bi işe yaramıyorum ben ne işe yarıyorum ama bunların hepsi yine bizim yüzümüzden dimi cnm sızlanmanın hiç faydası olmuyo ozaman bişeyler değiştirmeye kendimizden başlamalıyız şimdi hastalık yüzünden aynı bunalımdayım ama kendimi toparlayıp yola devam edeceğim edeceğiz pes etmek yok bence motive olmak için buraya biraz daha katılım sağlayıp daha çok paylaşmalısın üzme kendini toparlan

maşallah canım allah daim etsin inşallah. müthiş kilo vermişsin :KK9:

haklı canım orası kesin. ben hiçbir şey yapamıyorum, ona bozuluyorum. yapmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorum :KK14:hantallığımdan bence aldığım kilolar fazla geliyor artık 30 yaşıma giricem yaşlanıyorum kaldırmıyor vücut :KK43:

aynen canım ben bittim ya gerçekten.. bazen diyorum ki benden bi halt olmaz ben yapamicam ben böyle öküz gibi kalıcam :kızgın: bi çocuk daha doğurucam olucam 150 kilo :KK61:

sabah yarı uyur yarı uyanık işe gidiyorum akşamın 5'ine kadar burdayım. akşam çık bebeği al eve gel en iyi ihtimalle 6. o da hiçbir yere markete falan uğramazsam. ev dandini zaten her daim:kızgın: saat 10'a kadar vaktim var. yemek yap ye kaldır mutfağı toparla çamaşır yıka katla ütü yap. zaten temizlik yapma olanağım hiç yok onu haftada bir kadın geliyor (o da iki haftadır gelmedi :KK61:) 10'da da kızımla beraber yatıyorum ve onu uyutup kalkamıyorum yaa:KK14: kalkmam kendi yatağıma geçmem lazım ama ben orda sabaha kadar uyuyorum her yerim tutuluyor. kocam yalnız kalıyor. yemin ediyorum psikolojim çöktü artık yaa. bi duş almak için bile insan düşünür mü ya nasıl yapıcam ne ara yapıcam diye:KK61::KK61: zaten eşimi bilen bilir bana zerre yardım etmez (şimdi eskisinden iyi)ama o da haftanın iki günü akşam yok hafta içi çok yoğun çalışıyor yoruluyor ona da kıyamıyorum. aslında hantallık tembellik ve üşengeçlik yapmasam yetişir her şey ama işte üstüme ölü toprağı serpilmiş sanki :KK42: sabahtan beri ağlayıp duruyorum :KK61: haftasonunu bile evimde geçiremiyorum eşimin dersleri oluyor bebek ses çıkarıyor diye evde duramıyoruz. yaşamıyorum sanki ben.. bi makine gibi hissediyorum kendimi sadece, bulaşık makinesi falan gibiyim hiç insan gibi değilim:cry:
Çoğumuz bence zaman zaman böyle hissediyoruz bence kendine acımayı bırakmalısın candy'cim değilmi sen kan tahlili yaptırdın mı kansızlık olduğu zamanda elini kaldıracak hali olmuyo insanın belki böyle bişidir

***5. Takım 499. Etap***

toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54)
hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/)
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07)
eski nicki dalin26 olan ve 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü

5. Takım Ortalama: %

gulsayszey (99,9/100,2/-0,3/-%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
zoey1616 (62,1/60,7/1,4/%2,25) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 62,1 hedef kilosu: 53
wendigo (61,5/62,1/-0,6/-%0,98)
morordek (66,3/)
candy_candy (116,1/)

Kızlar bugün daha iyiyim diye kalktım ama kahvaltıdan sonra hafif bir baş dönmesi oldu biraz yatıcam inş daha kötü olmaz çünkü artık sıkı diyetime dönüp artılarımı an kurtulmak istiyorum. Bugün izmir de hava yıkılıyo yağmur ve fırtına var.
medusa38 medusa38 cnm kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
wendy wendy haftaya listedesin cnm üzme kendini izinden dönmek zor oluyo ama sen başaracaksın:)

Kızlar bugün daha iyiyim diye kalktım ama kahvaltıdan sonra hafif bir baş dönmesi oldu biraz yatıcam inş daha kötü olmaz çünkü artık sıkı diyetime dönüp artılarımı an kurtulmak istiyorum. Bugün izmir de hava yıkılıyo yağmur ve fırtına var.
medusa38 medusa38 cnm kaptan yardımcılığın hayırlı olsun
wendy wendy haftaya listedesin cnm üzme kendini izinden dönmek zor oluyo ama sen başaracaksın:)
Hadi insallah iyiles de dön aramiza canim
inşallah canım şu ara hiç yapamıyorum diyet valla, yine iyi durumdayım :)
Ooo oyle salmak yok wendi hatun :)

Back
X