- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #227.381
Canım senin durumuna baktım ve 323. etapta "geri dönmek üzere ayrıldı" notu ile yarısmadan ayrılmıssın. O zaman 67,5 kiloymussun. Kendi isteginle ayrıldıgın icin su anda yeni üye gibi işlem yapacagız, 2 hafta deneme süren olacak. O yüzden o zamanki kilonun bir önemi kalmıyor.Merhaba arkadaslar, 28 yasindayım evliyim 1 cocugum var.
Boyum 1.65 kilomun da şu an 79.5 olması lazim.
Birazda kilo alma gecmisimden bahsedim. Cok zayıf biriydim aslında hep biraz kilo almak istemişimdir zamanında.. 20li yaslardan sonra yavas yavas kilo almaya basladim ama belli bir zamandan sonra kilom aldı basını gitti. 45 kiloydum zamanla 83 oldum. Sonra 67 'ye indim. Tekrar 80leri gordum.Sürekli kilo al ver , al ver. Böyle bir ķısır döngü içerisindeyim. Yakın zamanda 85'ide gördügüm oldu tartida.Artık daha zor kilo veriyorum. insallah hep birlikte başaracagız bunu.
Evet kuralları biliyorum ve kabul ediyorum.
Fakat takımdan kac kilo ile ayrıldıgımı hatırlamıyorum.Ayrıldıgım kilodan fazla olabilirim.
Sen yarın sabah ac karnına bi tartıl bakalım kac kiloymussun, başlangıç kilosu olarak kaydederiz. Zaten pazartesi sabahları da takım içinde kontrol amaçlı tartılıyoruz. İnsallah istedigin kiloya düseceksin en kısa sürede :)
Eliptik baya kalori harcatan bir sey canım hem hafta ici sıkı tutup toparlarsınSelam kızlar bu hafta sonu yaramadı bana sabah serpme kahvaltı yaptık eşimle iki dilim beyaz ekmek yanında allah ne verdiyse azar azar yedim ama yine de toplamı çoktu akşam da normalde yulaf yiyecektim ama eşimin teyzesi çağırdı çiğköfte yapmış 5 sıkım derler ondan yedim yarım kase cacık yeşillik yedim spor 30 dk eliptik yaptım eve erken gidersem inşallah mekikleri de yapıcım su da 1 lt ancak içtim yarından itibaren kendimi düzene sokmam lazım

Son düzenleme: