Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar güya ders çalışacaktım büyük oülanın sınavı varmış onu çalıştırdım kitap fuarı yemek hazırla derken bu saat oldu şimdi başlayacam
Kaptanim biz de bugun gidelim diyorduk ama o kalabaligi gorunce korkup kactik vallahi. Hafta ici gidelim dedik.
Bu arada akupunktura başladım kulaklar zonkluyo
Hayirdir canim ne için başladın akupunktura?

Kaptanim biz de bugun gidelim diyorduk ama o kalabaligi gorunce korkup kactik vallahi. Hafta ici gidelim dedik.

Hayirdir canim ne için başladın akupunktura?
Zayıflamak için zaten olmayan istahimi kesmek için :) yağ yakimini tetiklemek hızlandırmak yeme aliskanligimi azaltmak mide eksimesini önlemek diyetteki kabizligi önlemek vs inşallah faydası olur

Milat yarın şekerim, ebruş beni motive et döneyim listelere, ipin ucu kaçtı kaçar, eskiden yenicem diyince zorlamıyorlardı şimdi tabağa 1 kaşık daha derken kendimi inanılmaz kötü hissediyorum ya :KK43:
O bir kaşık ağzında bir dakika ama kalcanda göbeğinde bir ömür duruyor bunu düşün hep ve gerekirse ters le senin emeğin den cabandan çalınıyor.buna izin verme yukarda dediğim cümleyi düşün yerken

Zayıflamak için zaten olmayan istahimi kesmek için :) yağ yakimini tetiklemek hızlandırmak yeme aliskanligimi azaltmak mide eksimesini önlemek diyetteki kabizligi önlemek vs inşallah faydası olur
Anladım canım
Ayrı bir saglık sorunundan mı acaba diye sormustum :) Malum akupunktur cogu seye iyi geliyor

Davetin icin tesekkurler. :)
Hosgeldin canım, biraz kendinden bahseder misin? Sanırım eski üyelerdensin. Yarışmanın kurallarını biliyorsundur büyük ihtimalle. Yine de ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettigini belirtebilirsen iyi olur :)
Ben kaptan yardımcısıyım, mezunlardan biriyim. Şu an kilo aldı başını gidiyor tabi dogal olarak :) 27 yaşındayım.
Sen kaç kilosun? Hedefin nedir?

O bir kaşık ağzında bir dakika ama kalcanda göbeğinde bir ömür duruyor bunu düşün hep ve gerekirse ters le senin emeğin den cabandan çalınıyor.buna izin verme yukarda dediğim cümleyi düşün yerken

Haklısın yeniden toparlanmam lazım :KK43:

Davetin icin tesekkurler. :)

Hoşgeldin canım, ben wendi, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, şu anda izinliyim ve kilo alıyorum maalesef :KK43: acil dur demem lazım bu duruma :KK43:

Sende öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ve bize biraz kendinden bahsedersen tanışıp kaynaşmak açısından iyi olur :) hafta içi daha aktif ve sıcak bi grubuz bakma bu güne :)

Nasılım ördekim, güzel anlattım mı :) morordek morordek

Haklısın yeniden toparlanmam lazım :KK43:

Hoşgeldin canım, ben wendi, evliyim, bi kızım var, eczacıyım, şu anda izinliyim ve kilo alıyorum maalesef :KK43: acil dur demem lazım bu duruma :KK43:

Sende öncelikle ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen ve bize biraz kendinden bahsedersen tanışıp kaynaşmak açısından iyi olur :) hafta içi daha aktif ve sıcak bi grubuz bakma bu güne :)

Nasılım ördekim, güzel anlattım mı :) morordek morordek
Cok güzel anlatmıssın wendicim agzına saglık :KK15:

Canım sekerli icme ya, oldukca cok iciyorsun kahveyi zaten, her fincanla aldıgın sekeri düsün gün icinde baya seker alıyorsun aslında :KK43:
Haklısın gün içinde epey şeker ediyo ama yarım çay kasığından daha az kullanıyorum.yarın onuda koymadan içmeyi denicem icemiyosam kahveyi üç fincana kdusureyim uyardiginiz için tsk ederim.seviyorum sizi ;)

Merhaba arkadaslar, 28 yasindayım evliyim 1 cocugum var.
Boyum 1.65 kilomun da şu an 79.5 olması lazim.

Birazda kilo alma gecmisimden bahsedim. Cok zayıf biriydim aslında hep biraz kilo almak istemişimdir zamanında.. 20li yaslardan sonra yavas yavas kilo almaya basladim ama belli bir zamandan sonra kilom aldı basını gitti. 45 kiloydum zamanla 83 oldum. Sonra 67 'ye indim. Tekrar 80leri gordum.Sürekli kilo al ver , al ver. Böyle bir ķısır döngü içerisindeyim. Yakın zamanda 85'ide gördügüm oldu tartida.Artık daha zor kilo veriyorum. insallah hep birlikte başaracagız bunu.

Evet kuralları biliyorum ve kabul ediyorum.

Fakat takımdan kac kilo ile ayrıldıgımı hatırlamıyorum.Ayrıldıgım kilodan fazla olabilirim.

Bu arada ilk hedefim 70'li rakamlardan kurtulmak.Yani 69.. insallah. :) sonra 60'lı rakamlardan kurtulmak. :)

Selam kızlar bu hafta sonu yaramadı bana sabah serpme kahvaltı yaptık eşimle iki dilim beyaz ekmek yanında allah ne verdiyse azar azar yedim ama yine de toplamı çoktu akşam da normalde yulaf yiyecektim ama eşimin teyzesi çağırdı çiğköfte yapmış 5 sıkım derler ondan yedim yarım kase cacık yeşillik yedim spor 30 dk eliptik yaptım eve erken gidersem inşallah mekikleri de yapıcım su da 1 lt ancak içtim yarından itibaren kendimi düzene sokmam lazım

Back
X