Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar kızlar :halay:
Bugün sabah 2 dilim ekmek peynir yedim
Öğlen 4 köfte yoğurt
Aksam kapuska yemeği 3 kaşık
2 kaşık Portakallı kereviz
1 kaşık ton balığı
2 dilim ekmek
Salata
Ara öğün :kk77:
Türk Kahvesi +3 kayısı

Selam kızlar menü yazıp kaçayım akşama eşimin dayısına gidecekmişiz puf bitmedi neyse
Sabah:
Çeyrek dilim kepek ekmek bir parça yedim
Çok az peynir
İki zeytin bir yumurta
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara:
Yulaf lapası yaptım yarım muz on badem koydum ama yarısını yedim kasenin sadece yarısı bile değildi hatta
Akşam:
Çok az yağla kanat fırına koydum pişsin üç tane en fazla yerim
Biraz da kızıma makarna yapmıştım o kaldı iki kaşık yerim belki
İki kaşık da yoğurt yiyeceğim
Su iki lt içtim spor bugün yapmam galiba yaparsam yazarım

@ozlem canım ben Dukan'ın kitabını, ilgili blogları herşeyi okumuştum zamanında.. kitabın güncellemeleri falan da var. sosyal ağlardan da geniş katılımlı sayfaları takip edebilirsin. ama muhakkak önce kitabı okumalısın. Dukan'ın sağlıksız olduğunu iddia eden herkese karşıyım :KK48: sadece Atak evresi o da 100 kilonun altındaysan 5 günden az yapman gerekiyor. kaldı ki o bile "Dukan sağlıksız bıdı bıdı.." diyen insanların yaptığı şok diyetlerden sağlıklıdır. yulaf'a, süte, proteine alerjin olur anlarım ne bileyim özel bi rahatsızlığın olur onu da anlarım ama istisnadır kaideyi bozmaz. hele seyir evresinin normal bir diyetten bi tek buğday yoksunluğu vardır yani.. ben yarın tekrar Dukana başlıyorum ve bu sefer o seyir evresini bitiricem

ha dip not: tatlandırı hususunda farklı fikirler olabilir Dukan tatlandırı tüketimini serbest kılsa da zorunda kılmıyor. Tatlandırıcı kullanmadan da Dukan yapabilirsin ama ben tatlandırıcı tüketiminin de aşırıya kaçılmadıkça bi zararı olduğuna dair kanıtlanmış hiçbir şey görmedim bugüne kadar. Gene Dukanda da tatlılar tolere (sınırlı miktarda izinli) gıdalarla yapıldığı için fazla da tüketemiyorsun zaten :kahve:
Acıklama icin tesekkurler cnm. Bende arastırım. Belki farklı bir yöntem denemek kilo vermemi hızlandırabilir.
Bir donem gittigim bir diyetisyen her gün bir öğünde sebze yemeginin yanında et,tavuk yada balık,haftada 2 günde et yerine bakliyat yememi önermisti. O zaman faydasını görmüştüm.
0zlem 0zlem hosgeldin takimimiza bende yeni kaptan yardimcisiyim daha alisamadim bu duruma ama :-)
Dukani ben 3 ay yaptim 38 yasindayim 2 oglum var Ankarada yasiyorum 90 kg baslamistim 70 civari biraktim kendi programlarima gectim kitabida almistim ama nette kitaptaki bilgiler var
Hosbulduk canim cok iyi vermissin 20 kilo mukemmel bir rakam.
Sporu erteledim ama bu işin bitmeme şansı yok şekerim :)
Ay geçmiş olsun cnm beni de öğretmen aradı çok başım ağrıyo demiş gidip aldım bi ilaç verdim daha iyi gibi
Kızlar gecmis olsun.umarım iyilerdir simdi cocuklariniz.
Aynen Can'ım saygı falan hiç birşey kalmadı kendi Halim'de yaşamaya çalışıyorum
Canım konu bu veya baska birsey olsun eslerle ilgili sıkıntılarda insan cıkmaza düsüyor.Ne yapacagını nasıl davranacagını bilemiyor.Cocukta olunca..
insallah düzelir hersey hic bir sorununuz kalmaz.

Canım şok diyet tarzı değil de, şöyle bir toparlanma için masum bişeyler...:KK66:
Cnm benim yapma emzir bebişini sütünü tehlikeye atma diyet herzaman olur ama sütün kaçarsa dönüş yok sen zaten emzirdiğin için ekstra kalori harcıyosun ekmek yememek sana en masum detoks olur biraz da suyu yeşilliği arttır tamam işte:)
Ailem Türkiye'de her türlü destek olurlar ama ben hemen ayrılmak istemedim kızım babasız olmasın istedim sadece
Anladım cnm ama ayrılmayı düşünüyosan bebek buyüdüğünde daha zor olur bence
wendy wendy matilda34 matilda34 gecmis olsun bu sira havalar soguk cocuklar havadan nem kapiyo hemen
Sağol canım seninki nası oldu

Acıklama icin tesekkurler cnm. Bende arastırım. Belki farklı bir yöntem denemek kilo vermemi hızlandırabilir.
Bir donem gittigim bir diyetisyen her gün bir öğünde sebze yemeginin yanında et,tavuk yada balık,haftada 2 günde et yerine bakliyat yememi önermisti. O zaman faydasını görmüştüm.

Hosbulduk canim cok iyi vermissin 20 kilo mukemmel bir rakam.

Kızlar gecmis olsun.umarım iyilerdir simdi cocuklariniz.

Canım konu bu veya baska birsey olsun eslerle ilgili sıkıntılarda insan cıkmaza düsüyor.Ne yapacagını nasıl davranacagını bilemiyor.Cocukta olunca..
insallah düzelir hersey hic bir sorununuz kalmaz.
Sağol cnm şimdi daha iyi

Menüm
Sabah 1 kepçe çorba

Öğle 2 dilim ekmek peynir çay 5 zeytin

Akşam 4 köfte salata yoğurt 1 dilim ekmek

Su 2 litre

Kızlar valla diyete başladım dedim ama ekmek yedim yine ya öf yarın artık ekmek te yemicem
Afiyet olsun canım ekmegi kararinda yemissin. Bence iyi :)

Menüm;
Uyanınca 400 ml elma sirkeli,limonlu su
08:45
1 dilim ekmek ve beyaz peynir
10 minik yesil zeytin

12:00
2 dilim ayva,1 mandalina

13:30
3 yk menemen,az peynir
1 dilim ekmek

18:00
Avuc ici kadar fırında tavuk gögusu
Yarım kase yogurt ve salata

2 L su
1 türk kahvesi
1 bardak süt ile nescafe

Kızlar geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim, dün soğuk diye annemde bırakmıştık, sanırım hasretten ateşlenmiş kuzum, sarılıp öpmeye doymadı şimdi biraz daha iyi şükür.

Kızlar ya emzirirken yapabileceğim şöyle 3-5 günlük bi detoks var mı bildiğiniz????

Canım emzirenler için dukanı denesene?? Ben dukandan güzel kilo verdiren ve doyuran diyet duymadım görmedim :) ben şahsen 3 ayda 10 kilo verdim Medusa kaptanım 30 kilo verdi :)

wendy wendy matilda34 matilda34 gecmis olsun bu sira havalar soguk cocuklar havadan nem kapiyo hemen

Aynen canım saolasın, sende haber var mı??

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; 700 ml yeşil çay

Öğle; büyükçe fırın tavuk, 1 bardak ayran

Ara; 700 ml tarçınlı su, elma, şekersiz Türk kahvesi

Ara; armut :(

Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu :(

Su; 1 lt soğuk + 1,5 lt sıcak su (tarçınlı ve yeşil çay işte)

Spor; annemdeyim, bugünlük affola :(

Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın :(

toplight toplight morordek morordek medusa38 medusa38

Tatlı bşeyler yemiyim dıye dırenıyorum eesmen toparlamam lazım artıkk
Bu yaza bır suru dugun sunnet var istedıgım gıbı gıyınmem ıçin son zamana bırakmamam lazımmm

Sabah; 700 ml yeşil çay

Ara; armut :KK43:

Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu :KK43:

Spor; annemdeyim, bugünlük affola :KK43:

Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın :KK43:

Kızlar menülere yorum yapın, bana da yorum yapın ki yiyemeyim :( düne göre müthiş bi menü, yazmayınca neler yediğimi bilmiyomuşum meğer.

Sabah; 700 ml yeşil çay

Ara; armut :KK43:

Akşam; 7-8 minik anne köftesi, biraz anne turşusu :KK43:

Spor; annemdeyim, bugünlük affola :KK43:

Meyveyi günde 1 adete düşüreceğim, turşu da annemin yaptığı turşuydu dayanamadım inanılmaz güzeldi kızmayın :KK43:

Bence guzel ama kahvaltınyok metabolızman hızlasın dıye sabahı atlama sekerrr

Back
X