Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;
Uyanınca 500 ml ılık limonlu su

12:30
2 dilim kadar ekmek arası beyaz peynirli tost
5 yesil zeytin ve marul

18:00
Avuc ici kadar fırında tavuk gögüsü
1 kase yogurt(közlenmis patlicanlı ve biberli)
Salata ve turp
1,5 dilim kepekli ekmek

2.5 L su
2 buyuk turk kahvesi
400 ml tarhun otu cayı

Sporumda an itibariyle bitmis bulunmakta :KK9:

12 dk mekik (ab rocket aletiyle)
30 dk zumba
15 dk stepper
200 ip:spor:
Servey begendııı

Kızlar bısey paylascamm
Temızliğe yardım etmesı ıcın bır abla gelıyor, kıyamam cok ıyı bırı, Allah razı olsun ondan ama nazara ınanır mısınız bılmem kadıncagız gelınce mutlaka olumsuz bısey oluyor.22 yasında dul kalmış esı olmus ıkı cocuk buyutmus taktıre sayan sekılde calışmış 40 lı yaslarda, nazar dıye bısey var kesınlıkle, elaya cok gulec ya hep guluyor dedı durdu gıttı esımın elındeydı ela kafayı anıden bır cevırdı fırına carptı cok kotu sekılde şiştı morardı, evı cok begendı kafıncagız her gıttıgınde evde bısey oluyor, lavabonun altından su patlası, dıger gelısınde hıc akmayan cam balkondan balkona fecı su gırdı, esım eve gelmış oluyor o burdayken kadın gıdınce edımı olduresım var,, bır keresınde de esım alakasız nasıl tartıstık snr durdu sacma nedenden oldugunu farkettı neyse dedı sustu esım.ardama cok akıllı dedı durdu o gıttı gece sabahladım arda kustu durdu, gozlerınden hıssedıyorum qma cok ıyı bırı, bu zor zamanımda da ısıme cok yarıyor, evı cok yakın da napsam bılemedım aklım durdu yaaaa

Ömrumde boyle grıp olmadım Ela nın 3. Grıbı ztn 6 aylık bıle degıl yavrumm esım ben kırılıyoruzzz
Canım minnacık daha Allah bagıslasın.insallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.:KK68:
Yardıma gelen abla icinde bilemedim canım tesadüf olabilir mi?

Kızlar bısey paylascamm
Temızliğe yardım etmesı ıcın bır abla gelıyor, kıyamam cok ıyı bırı, Allah razı olsun ondan ama nazara ınanır mısınız bılmem kadıncagız gelınce mutlaka olumsuz bısey oluyor.22 yasında dul kalmış esı olmus ıkı cocuk buyutmus taktıre sayan sekılde calışmış 40 lı yaslarda, nazar dıye bısey var kesınlıkle, elaya cok gulec ya hep guluyor dedı durdu gıttı esımın elındeydı ela kafayı anıden bır cevırdı fırına carptı cok kotu sekılde şiştı morardı, evı cok begendı kafıncagız her gıttıgınde evde bısey oluyor, lavabonun altından su patlası, dıger gelısınde hıc akmayan cam balkondan balkona fecı su gırdı, esım eve gelmış oluyor o burdayken kadın gıdınce edımı olduresım var,, bır keresınde de esım alakasız nasıl tartıstık snr durdu sacma nedenden oldugunu farkettı neyse dedı sustu esım.ardama cok akıllı dedı durdu o gıttı gece sabahladım arda kustu durdu, gozlerınden hıssedıyorum qma cok ıyı bırı, bu zor zamanımda da ısıme cok yarıyor, evı cok yakın da napsam bılemedım aklım durdu yaaaa
Canım naçizane tavsiyem o kadından vazgeç bence,
Kibar bi şekilde artık gelmemesini söylersin
Belli ki var bi negatifliği
Hiç uğraşma, uzak dur bence

Ömrumde boyle grıp olmadım Ela nın 3. Grıbı ztn 6 aylık bıle degıl yavrumm esım ben kırılıyoruzzz
Çok geçmiş olsun,
Canım için almasa bile sen bol meyve,
Ihlamur, nane limon, kuşburnu iç
Kuzucuğa da sütünle geçsin annesi..
O da dirençli olsun sen de..
Benim miniğim de 8 aylık..
Hasta olmasın kuzular...

günaydın canım

günaydın canım naptın bakalım akşam planına uydun mu? spor yaptın mı?
Yok Can'ım bu hafta sonu ve iki gün batırdım bugün menü mü de yazacağım berbat spor da yok diyette yok iki üç gün kendimi iyi bir bakıma alıp aldığım varsa hemen vereceğim tartılmak istemiyorum

ben hic almadim kizima canim sadece bu dgum gnunde lwc den elbise aldim tutulu elinde âsasi olan ole yani ama netten bulablirsn bence :KK66:

Canim bende ayni evde yasiyorum 5.Senemizin icindeyim 1 kizim var 3.5 yasinda suanda 6 haftalik hamileyim ilk senelerim cok kotuydu cok kavgalar yasadm kv kb esimle sorunlarm yoktu pek ama asla ayrimvilik yapmiyodu ses ckarmiyodu yeri geldiginde ne beni ne annesini koruyodu bence ayni evde oturmayi dsunen bi erkek once kendini tarticak ben yapablirmiyim arada kalirmiyim nasil gecindireblirim kime ne tepki vericem kotu bi drumda dye eger kendine gveniyosa ben yapablirim ayni evde hepimiz cok gzel geciniriz dyebliyosa ozman ayni evi dusunmeli ama bu erkekler at gozluklu oyuzden hic bsey dsunmeden bi yuva kuruyolar bizim gibi gozu kara asiklarda bu erkeklere inanip ayni evi kabul ediyoruz snra biz naptik dyoruz
Biz suan iyiz ama ne kavgalarla ne sinir krizleriyle bu raddeye geldik anlamam saclarm elimdemi kalmadi kendimimi parcalamadm neler yasadm kv bana sktr git mi demedi kb bana hadi hadi dyipde elinin tersiyle kapiyimi gostermedi neler yasadim ama kocam beni seviyo ben onu oyuzden sabrettm benim kocamnda agzi bzuktur snirlenince agzindan ckani kulagi duymaz ama hatasini anlayinca binde bir ozurdiler yada direk sırnasir ben seni seviyorum ben boleyim ne dedigimi bilmiyorum sen benim icimi biliyosn dyip acitasyona baslar bazen dyorum niye yaptm ikinciyi nasl olucak bazende dyrum ben kocami o beni seviyo olucak anlasicaz bi sekilde yurucrk bu evlilik diyorum
Ben formulu cozdum eger kv iyi olursan evdeki herkesle iyi oluyosun esinlede sanirim arada gidiyo senin kv bzimki evden ckmaz binde bir kizina gider 2 hafta kalir gelir oda senede 2 defa fln hafta snlari hic biyere gitmezler basbasa kalamayiz asla o kixina gittiginde bile kb evde olur artik birazda kabullenmek lazm galiba ben kabullendim icime sindirdim artik susuyorum yasiyorum sende kabullen iyi olmaya bak sonra gruceksn hersey dahada yoluna giricek her seyin ilaci zaman suan seni en iyi anlayan herlde benim rabbim hakkimizda hayrlisini versin bu arada benim kv ve kb geri kafali demiyelimde at gozluklu insanlar neyi nasl gormek isterlerse ole insanlar hele kb snsirellaaa tam :KK70: kaynana olsa asla cekilmez o derece :KK70: ama gordugun gibi ben gulerek anlatabliyorum artik cnku sallamiyorum sende sallama kendini baska seylere ver bende diyete basladigim sira 2 sene oncesi 80 li kilolarla basladim spor yaptm disari ckip yuruyus yaptm kendimi baska seylere verdm spora gttim kzimida yanima alip gidiyodum sende ole yap kendini baska sylere ver zayfladikcada daha cok oz gvenin kendine gelicek daha mutlu olucaksn herseye daha gzel bakmaya baslicaksn inan bana
Biraz fazla knustum basinizi agrittim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallahhh :KK66:
Yok Can'ım ben senin gibi çekmiorum ne yalan söyleyim kv kb da iyiler ama ev ev üstüne olmaz işte koca kafalı kocam da anlamıyor istemeyerek hamile kaldım evi ayıracak söz sen doğur dedi allah benim ömrümü kızıma versin ama doğup kucağıma alana kadar istemedim hamileyken dayak mı yemedim karnıma mı vurmadı ama kızım doğmak istedi şimdi sinirimi ondan çıkarıyorum bütün gündür ne kadar kızdım bağırdım şimdi vicdan azabından ağlıyorum daha minicik o sinir halindeyiz sürekli iki ay sonra kızım bir yaşına girecek hepsi palavra işte dediği laf evin olacak gebermedin ya neyi bekliyoruz o zaman bizimki etraf tarafından pohpohlanmayı çok sever desinler ki aa bak falanın oğlu birlikte oturdu ohh övsünler yemin ederim gerizekalı

Selam kızlar hiç giremedim dışardaydık gün boyu kızımın kulaklarını deldirdim bir de akşam üzeri misafirliğe gittik eşimde akraba git git bitmiyor herkes iç içe öff neyse
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmek
Biraz sucuklu yumurta
Peynir az
İki zeytin
Bir dilim kaşar
Domates salatalık

Akşam:
Mc donalds almıştı eşim dışardaydık görümcemle yarısını yedim biraz patates yedim biraz da fanta içtim çok değil bir tane de nugget yedim olmadı akşam ama cuma ya kadar toparlamak istiyorum

Bir activa çilekli yoğurt yedim az önce midem çok kötü spor yok su da 500 ml bşle içmemişimdir

Menun genel olarak guzel bence, az once topal solucana yazdigim seyi sana da yazmak istedim. Herbalife nedir cok bilmiyorum sadece ismini duydum ama kahvalti yerine icmektense acaba guzel bi kahvalti yapip gun icinde mi tuketsen diye aklima geldi sadece..
Merhaba
Herbalife protein içeriği olan bir ürün süt ile hazırlanıyor yani yarım litre süt ile ve bağırsakları çalıştırma özelliğine sahip bu yüzden sabah içiyorum ama isteyen istediği zaman içebilir;)

Günaydın kızlar sınav başvurusu bu hafta son oyuzden gerekli evrakları toplamaya çalışıyorum diyet iyi gidiyor ama dün misafirlerim vardı öğlen yaptığım börek patates salatası ve tatlı dan yedim akşam yemek yemedim ama gene de suçlu hissediyorum kendimi bugünü çok hafif geçirerek telafi etmeye çalışıcam .. Bütün gün dışarda evrak işleriyle uğraşıcam yürüyerek gitmeye çalışıcam heryere bide yemek yersem protein tercihim olur akşama da yemezsem telafi ederim sanırım

Ben çok korkuyorum o testten ya dün doktor kızdı bebeğin büyümüş hala niye yaptırmadın diye korkuyorum dedim doğum yaptım ondan mı Korkut'un diyo
Ya korkcak hiç bişey yok aslında saniyelik bişey ben sonucundan korkuyorum İnşallah bişey çıkmaz en son gittiğim de rahminde kanama var dedi sokup çıkardığı şey komple kanlı çıkmıştı ama sonucunu alamadım iş yoğunluğundan oyuzden şimdi tekrar yaptırdım

Aaa bu mesajı nasıl kacırmısım ben ya
Nasıl da yanlıs bilgi yayımı aman Allahım
Kız ben hic 57 olmadım, beni blanche ile karıstırma :) Hedefim 58'di mezun olurken ona bile inemedim, 58 küsurla şok diyet yapıcam da mezun olucam diye ne kastırdım 100 kere yazdım buraya unutuyosun :)
Hamilelik öncesi 60 civarı bi seydim ben lütfen henüz 10 kilo almadım yani :p 3 kilo kadar daha yolum var :p
Yaa ben hep ayran aşıyla 57küsür oldun sanıyorum

Günaydın canlar :KK200:

Hmm ceza mi istiyosun madem 200 zipla sen erit o çaklıtı :) Spor da yok zaten

tamam ördekcimm, cezama razıyım demiştim :KK15:

Afiyet olsun canım artık olan oldu. Aksam biraz spor yabilme imkanın olursa kendini daha iyi hissedersin. Sabah ve ogle ogunune birer dilim ekmek eklersen daha tok olursun bence. :)

dukancıyım canım, açlık pek hissetmiyorum da evimde olmayınca kötü oldu işte, yoğurt kalmamıştı, yemek geçti derken :( ekmeği çıkardım tamamen hayatımdan, varsa tam buğday var sadece.

Ev revır gıbı acayıp grıp olmusuz
Ela cok fena yavrummm

canım çok geçmiş olsunn..

Sabah kıymalı 2 yumurta,10 badem,1 bardak süt
Ara ıhlamur cayu
Öğlen peynirli tost, ayran
Ballı ıhlamur
Aksam kuru fasulye, tursu, yoğurt
Mistık cay
1/4 ayva, ballı ıhlamur
2,5 lt su

süper serveyim :)

Kızlar bısey paylascamm

canım kızlar çağırma negatif enerji falan demişler ama ben hemen vazgeçmen taraftarı değilim, hem bu devirde yardımcı bulmak zor, hemde ben duanın etkisine inanıyorum, o gelmeden ve giderken nas-felak oku güzelce. Bi de güzel bişiden bahsetme iş yaparken madem, böyle görünüyoruz dışardan ama ne sıkıntılarımız var bi bilsen falan de ne bilim aklıma bunlar geliyo. bi de elacığıma nazar boncuğu tak annesi, böyle de dene, yine olmazsa kibarca reddet.

Ya korkcak hiç bişey yok aslında saniyelik bişey ben sonucundan korkuyorum İnşallah bişey çıkmaz en son gittiğim de rahminde kanama var dedi sokup çıkardığı şey komple kanlı çıkmıştı ama sonucunu alamadım iş yoğunluğundan oyuzden şimdi tekrar yaptırdım

canım özlettin kendini, ne var ne yok? evdesin misafir mi ağırlıyosun :KK48: biz ders çalış diye istifanı imzalamıştık :KK48:

mezuniyete az kaldı seninde, smear sonucunu bize de yaz, öpücükler :KK15:

günaydınlarrr
Kızlar bısey paylascamm
canım o geldiği zaman felak ve nas oku bir de ocağın üzerinde tuz çevir herşeye sen koşturuyorsun zaten bende ebruş gibi düşünüyorum vazgeçme hemen bu devirde işini yapan iyi birisini bulmak zor olur tatlım bir de varsa evde üzerlik yak ben de duann gücüne inanan insanlardanım
canım benim çok geçmiş olsun hepinize

Yok Can'ım ben senin gibi çekmiorum ne yalan söyleyim kv kb da iyiler ama ev ev üstüne olmaz işte koca kafalı kocam da anlamıyor istemeyerek hamile kaldım evi ayıracak söz sen doğur dedi allah benim ömrümü kızıma versin ama doğup kucağıma alana kadar istemedim hamileyken dayak mı yemedim karnıma mı vurmadı ama kızım doğmak istedi şimdi sinirimi ondan çıkarıyorum bütün gündür ne kadar kızdım bağırdım şimdi vicdan azabından ağlıyorum daha minicik o sinir halindeyiz sürekli iki ay sonra kızım bir yaşına girecek hepsi palavra işte dediği laf evin olacak gebermedin ya neyi bekliyoruz o zaman bizimki etraf tarafından pohpohlanmayı çok sever desinler ki aa bak falanın oğlu birlikte oturdu ohh övsünler yemin ederim gerizekalı

canım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?

İyi akşamlar kızlar

Sabah 500 ml Herbalife (tamamen kendi isteğimle kullandigim bir ürün diyetisyen bilgisinde ve 1 ayda 4 gün kullanıyorum tek öğün şartı ile bu konu ile ilgili kötü yorum olmaz ise sevinirim )
Ara Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle salata 5 köfte 2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Aksam kapuska yemeği yoğurt
İyi akşamlar :KK66:

canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.

bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.

Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?

Menumu yazıp kacayim bugün yoğun bir gün
Biraz abarttim bugün galiba yorumlarinizi bekliyorum

Sabah 1 bardak nescafe yanında beş tane petibor bisküvi
Akşam bir yemek kaşığı pilav yarım kase az tereyaginda az sıvı yağda et kavurma marul roka salatalık karışık salata

Şu iki lt geçmiştir daha da içerim sanırım.
Rekorum ise bugün sadece bir kupa nescafe içmiş olmam
Menume özellikle yorum istiyorum çok abartmisim çok yemisim gibi geliyor
Spor yapamadım üçüncü kata asansör kullanmadan beş kez in çık disinda

canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş :KK51:

Menüm;
Uyanınca 500 ml ılık limonlu su

12:30
2 dilim kadar ekmek arası beyaz peynirli tost
5 yesil zeytin ve marul

18:00
Avuc ici kadar fırında tavuk gögüsü
1 kase yogurt(közlenmis patlicanlı ve biberli)
Salata ve turp
1,5 dilim kepekli ekmek

2.5 L su
2 buyuk turk kahvesi
400 ml tarhun otu cayı

Sporumda an itibariyle bitmis bulunmakta :KK9:

12 dk mekik (ab rocket aletiyle)
30 dk zumba
15 dk stepper
200 ip:spor:

ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi :KK68:

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; tarçınlı yoğurt, 700 ml yeşil çay
Ara; elma
Öğle; et haşlama, yoğurt, 700 ml tarçınlı su
Ara; nescafe, 1 kaçamak çaklıt :KK43:
Akşam; fırın tavuk, acı sos, 2 çatal turşu

Su; 1 lt soğuk, 1,400 lt ılık( yukarıdaki tarçınlı ve yeşil çay)
Spor; annemdeyim maalesef yok yine

@morordek medusa38 medusa38

nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin:KK51:
Ev revır gıbı acayıp grıp olmusuz
Ela cok fena yavrummm

aynı bizimkilerde aynı durumda :KK43: kayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.

Bugunku menum
Sabah
Soganli yumurta salatasi
Marul kirmizi lahana limonlu
Kucuk dilim peynir
3 zeytin
Ara
7 adet kuru uzum
Aksam
1 tavuk gogus pulbiber ve kimyonlu
Uzerine yogurt doktum
Ara
Cay demledim yeni icecegim
Aksam aksam canim istedi
Su 2 lt
320 mekik
300 bel cevirme
15 dak sirt omuz hareketleri
@morordek toplight toplight

:super:

Sabah kıymalı 2 yumurta,10 badem,1 bardak süt
Ara ıhlamur cayu
Öğlen peynirli tost, ayran
Ballı ıhlamur
Aksam kuru fasulye, tursu, yoğurt
Mistık cay
1/4 ayva, ballı ıhlamur
2,5 lt su

bu menü de güzel bunu da beğendim :KK53:

Kızlar menümü yazayım :KK66:

09.30
1 kk kaşar
2 Yumurta (tereyağında)
6 zeytin
10 tane badem-fındık
Yeşillik
Havuç salatası
1kk kadar tost (kızımdan kalmıştı)

13.00
1 kase yayla çorbası
1 kutu ton balığı
Salata
Yarım armut-1mandalina

14.30
Sade Türk kahvesi

17.00
1 kase yayla çorbası
4 dilim Pırasa mücver

20.00
1 bardak süt

Su 3,5 lt olmak üzere
Spor 5 mil Leslie

canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menü :super: sanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc

Bu cevrede asurelik bugdayin corbasi cok yapilir icine az nohutta konur azicik un suzme yogurt ve bir yumurtayla super bi corba olur

evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor

Kızlar sizde bu saatlerde açlık hissi oluyor mu? o_Oo_O
Menume ilave olarak 9:30'da 2-3 dilim ayva yedim.

canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni

Kızlar bısey paylascamm

ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum :KK14:

Back
X