Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Boyle devam etmek cok mutsuz etmez mı cozulcek konusulacak durumlar yok mu yapıcı yaklassan farklı yollar denesek ne bıleyımm
Çok kırdık yıprattık birbirimizi hala seviyoruz ikimizde belki bilmiyorum ama çok yüzgöz olduk şu birlikte oturma evliliğimizi bitirdi ama bir tek ben görüyorum kimseye göre sorun yok ayrı ev olacak ne Zaman olacak ama iki sene daha geçip biz ayrılınca mı aman valla artık hiç takmayacam eğer uzarsa bu oturma işi kursa gidecen spora gidecem kendi de zerre umrumda olmaz

Çok kırdık yıprattık birbirimizi hala seviyoruz ikimizde belki bilmiyorum ama çok yüzgöz olduk şu birlikte oturma evliliğimizi bitirdi ama bir tek ben görüyorum kimseye göre sorun yok ayrı ev olacak ne Zaman olacak ama iki sene daha geçip biz ayrılınca mı aman valla artık hiç takmayacam eğer uzarsa bu oturma işi kursa gidecen spora gidecem kendi de zerre umrumda olmaz
Kv ve kp ıle mı oturuyon

Mesela aksam makarna yerıne ben olsam buyuk kase yoğurt yerdım yada buyuk kase salatanuzerıne peynır dılımlerı koyardım
3 yk doyurmaz da
Aslında çok doydum şişkinlik var biraz acıkmadım yazmamışım saat 7 de kızıma portakal yedirmiştim üç dilim de ondan yedim belki o tok tuttu :)

Fiyati yüksekmis canim.. 60 tane cıktı yaptıgımızdan 35-40 TL'dir masrafı.
Yapıp derin dondurucuya koydum. Pratik oluyor acil durumlarda.
Haslamasıda guzel oluyor hem daha saglıklı..:kk77::kk77:
Bayılırımmmm kendım yapmalıyım yaaa hem pahallı hem de nasıl yapılıyor kım bılırr oğlum da cok sevıyor

Aksıne meyva acıktırır aslında neyse sen bılırsın canım benım kı mınıcık tavsıyeee
Dikkate alırım Can'ım ben aşırı hızlı kilo vermek de istemiyorum tam diyet değil sağlıklı beslenme adını koydum çünkü çabuk verip almak istemiyorum yaza kadar vücudum şekillensin yeter

Dikkate alırım Can'ım ben aşırı hızlı kilo vermek de istemiyorum tam diyet değil sağlıklı beslenme adını koydum çünkü çabuk verip almak istemiyorum yaza kadar vücudum şekillensin yeter
Aynen aynen hızlı verılen hızla gerı gelır işte beslenmede yaptıgımız bır ıkı hatayı duzenleyınce sağlıklı yasam olur adıı

Back
X