- 22 Ekim 2014
- 662
- 1.096
- 63
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #227.901
:)) aşk olsun misafir baş tacım şimdi kimse yok kız gelecekler amaGelırdım valla yakın olsakkkk zaten basında az ınsan var ben geleyım tam olsun nn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:)) aşk olsun misafir baş tacım şimdi kimse yok kız gelecekler amaGelırdım valla yakın olsakkkk zaten basında az ınsan var ben geleyım tam olsun nn
Pekı durumu avantaja cevırelım o haldeEvet Can'ım dünyayı ben kurtaracağım ya malum tehditle zorla oturuyorum şşte ben başta iyilik yapayım dedim olan bana oldu
Nerdelerrr kııı:)) aşk olsun misafir baş tacım şimdi kimse yok kız gelecekler ama
Ben de ben de ama bır onu acmayı yapamam ıste deneyecegım ama:)) yok kız birkaç kere dene yaparsın zor değil uğraşırsan olur ben 28 yaşındayım valla 15 yaşımdan beri yemek yapıyorum severim de yemek yapmayı herşeyi d yaparım
Var mı bır ıkı tuyon guzel olması ıcın:)) yok kız birkaç kere dene yaparsın zor değil uğraşırsan olur ben 28 yaşındayım valla 15 yaşımdan beri yemek yapıyorum severim de yemek yapmayı herşeyi d yaparım
Türkiye'dekilerden şimdiNerdelerrr kııı
İyiler valla yalan söyleyemem kaynanam oğlunu kıskanır ama bana yansıtmadı allah var fark ediliyor ama bana kaynanam dışında herkes kaynanalık yaptı vallaPekı durumu avantaja cevırelım o halde
Iyıler mı sana karsı
Tel şehriye koyarız biz dışına ıslayıp sıcak suyla çok un koymayız benim annem hatta hiç un koymaz şehriye ve yumurtayla bağlar başka da tüyo yok valla içi de damak zevkine kalmışVar mı bır ıkı tuyon guzel olması ıcın
Iyıleseyım deneyecegımmm
valla biz de diş sancısındayız ne zormuş anne olmak anlatmakla olsa hemen anlatayım ama işte açması maharet istiyor
Sorma canım benım kız da gena grıp ve dış cıkcak sanırım uyumaya korkuyorum ates yukselır dıyee
Kız uyanfı onu la ılgılendımmmİyi geceler kızlar sabah herkese bol eksiler inşallah ben hala yazılanları anlamdım kilomun yüzde hesabını bile zor yaparım valla :))
Tarıfte bısey yok acmak esas ısAh
valla biz de diş sancısındayız ne zormuş anne olmak anlatmakla olsa hemen anlatayım ama işte açması maharet istiyor
Sehrıye mı bır yasıma daha gırdımTel şehriye koyarız biz dışına ıslayıp sıcak suyla çok un koymayız benim annem hatta hiç un koymaz şehriye ve yumurtayla bağlar başka da tüyo yok valla içi de damak zevkine kalmış
Oğlu olan bırı olarak onu anlayabılıyorumİyiler valla yalan söyleyemem kaynanam oğlunu kıskanır ama bana yansıtmadı allah var fark ediliyor ama bana kaynanam dışında herkes kaynanalık yaptı valla