Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

sen cepten mi giriyon pc den mi eğer pc den giriyorsan sen yapacaksın tatlım cepten çok zor oluyor arkadaşlara hak veriyorum
ya daa haftaya da güzel bir sonuçla gel %1 civarı kg vermiş ol ben senin yerine yaparım:KK53::KK53:
Evet kaptanım ben telden giriyorum pc den girme şansım yok
Teklifini geri çeviremeyeceğim anlaştık bugünden itibaren hiç kaçamak yapmadan devam ediyorum bakalım yüzde 1 gelcekmi gelirse liste senindir kaptanım :))

Kaptanım toplight toplight morordek morordek haftaya cuma benimde listeye girebilme şansım var mı? :KK52:
canım sen geri dönmek üzere ayrıldı ibaresi ile ayrıldığın ve üzerinden 6 aydan fazla süre geçtiği için yeni üye gibi işlem görüyorsun eğer izinli olarak ayrılsaydın girerdin tatlım jhaftaya 2 hafta sonra listedesin

Daha listeler paylasilmamis üç takım var neyi bekliyolarki
akşam 8 e kadar süre var paylaşım yapmak için onu bekliyorlardır tatlım ama şimdilik sen bireyselde birinci gibi görünüyorsun sana şimdiden söyleyeyim eğer bireyselde birinci olursan birinciler sırlşarını paylaşıyor kısmına ptesiye kadar bu hafta neler yaptığını yazman gerekiyor tatlım

kızlar performans yarışması toplamda 8 hafta sürüyor bu 8 hafta içinde 4 kere %0,30 un altında kalan liste hazırlama cezası alıyor 4 hafta üstüste bu hafta gecen haftanın notasını sildiriyoruz allahın izni ile ancak bundan sonra %0,3 un altına düşmememiz lazım ne olur haberiniz olsun
bu arada haftaya cuma ben memlekete gideceğim izin alıp orada tartı farkı olabilir tartılamayabilirim şimdiden söyleyeyim o hafta daha bir sıkı asılın

akşam 8 e kadar süre var paylaşım yapmak için onu bekliyorlardır tatlım ama şimdilik sen bireyselde birinci gibi görünüyorsun sana şimdiden söyleyeyim eğer bireyselde birinci olursan birinciler sırlşarını paylaşıyor kısmına ptesiye kadar bu hafta neler yaptığını yazman gerekiyor tatlım
Kotu örnek olurum ama ben ;) menulerim malum sporu mu yazarım napayim

Back
X