Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim canım :KK66:
Kullanıcı adım biraz gulunctur bu doğrudur haaahhh

Olduğum gibi anlatırım madem.paylaşım alanına yaziyorduk değilmi bir sürü prosedüru unuttum galiba
canım eline sağlık yazmışsın yazıyı hatırlarsın tatlım sen eskilerdensin
toplight toplight morordek morordek kaptanları cok sağolun telefon ve misafir tamda cumaya denk geldi ikinci donem calısırsam laptop alırım inş o zaman bende bu ekleme işini öğrenirim
Bu arada tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. Bu sıra ancak geceleri gelebilecegim. O kadar işin arasında küçük oğlum baba an nesiniden yemek bile yemiyor pesimde geziyor :-)
canım kolay gelsin zor durum
günaydınlarr
kızlar sınava girdim çıktım uykum var biraz yatıp yarınki sınava bakayım diyorum haftasonu abartmayalım olur mu birincilik sevdasına düşüp

Günaydın kızlar pek giremiyorum kızım rahatsız dişleri galiba hiç birşey yemek istemiyor mama hiç içmedi dün öğleden bu yana içmiyor ne yapacağımı şaşırdım çok Can'ım sıkılıyor ya eli ağzında sürekli ne zormuş ya resmen yaşlandım :KK43::KK43:
Çabucak atlatırsınız bu dönemi umarım..

Günaydın kızlar pek giremiyorum kızım rahatsız dişleri galiba hiç birşey yemek istemiyor mama hiç içmedi dün öğleden bu yana içmiyor ne yapacağımı şaşırdım çok Can'ım sıkılıyor ya eli ağzında sürekli ne zormuş ya resmen yaşlandım :KK43::KK43:

Geçmiş olsun canım, eline pırasa versen, hem kemirir hemde ağrısını alır biraz, varsa evde dene yeşil soğan da olur.

Selam nasılsın kuzum..

İyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte :(

canım eline sağlık yazmışsın yazıyı hatırlarsın tatlım sen eskilerdensin
canım kolay gelsin zor durum
günaydınlarr
kızlar sınava girdim çıktım uykum var biraz yatıp yarınki sınava bakayım diyorum haftasonu abartmayalım olur mu birincilik sevdasına düşüp
Kolay gelsin kaptanım.

Geçmiş olsun canım, eline pırasa versen, hem kemirir hemde ağrısını alır biraz, varsa evde dene yeşil soğan da olur.

İyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte :KK43:
Geçmiş olsun canım. Ne kadarlıktı bebek
Allah hyırlın evlatlar versin.

Menumu yazıp kacayim
Sabah peynir zeytin yumurta bir dilim salam ekmek siz

Öğle
1 kase kıymalı çorba bir bardak yoğurt ekmek siz

Akşam bir dilim petiborden yapılmış pasta kızım yaptı ısrar edince kiyamadim

3 mil lessie 1 buçuk saat zumba
1 saat yoğun cardiyo ve fitness
Şu üç lit

İnsallah atlatırsın hemencecik bu donemi, ara ara oluyor maalesef :(
Umut'umuz 790 gram olmuş ördeğim.. :KK36:
Ayy evet büyüyor minnak:KK46:
O 790 gram oldu ben de 68 kilo oldum ama ona ne demeli :p
İyiyim canım, gelinimizin bebiş düştü, kürtaj falan onun yanındayım, iyi olmaya çalışıyoruz işte :KK43:
Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ileride :(

Geçmiş olsun canım. Ne kadarlıktı bebek
Allah hyırlın evlatlar versin.

Amin canım, Allah razı olsun, 9 haftalıktı ama 4.haftadan beri kanaması vardı, gelinimizin kanı 6 ya düşmüş, 2 ünite kan vermişler falan derken helak oldu resmen kuzum, Allah duyanlara yaşatmasın, allahtan sağlıklı bi oğluşumuz var :(

Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ileride :KK43:

Amin ördekim amin, en önemlisi allah sağlık versin gerisi boş :(

Can'ım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm :KK43:

İnsallah atlatırsın hemencecik bu donemi, ara ara oluyor maalesef :KK43:

Ayy evet büyüyor minnak:KK46:
O 790 gram oldu ben de 68 kilo oldum ama ona ne demeli :p

Yaa canım cok üzüldüm, gecmis olsun. İnsallah saglıklı gebelikleri olur ileride :KK43:
Alttan üç tane çıktı yukardan azı dişleri çıktı şimdi de ön dişler yok arka büyükler çıkıyor alt taraf bu Nasıl bişey anlamadım

Back
X