Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhabalar
Nasılsınız, nasıl gidiyor diyetler
Şu Pazartesi tartılıp bildirme işi frenliyor gerçekten
Almayayım diye daha bi dikkat ediyo insan..

T TopaLsoLucaNn çok geçmiş olsun

@wendigo canım size de geçmiş olsun,
Böylesi hayırlıymış
Allah sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin ikinize de

zoey1616 zoey1616 eliptik yaparım diyodun ya canım,
Mekik de çekersin kendi odanda..
Yeter onlar
Bence burayı sakın bırakma...
Odam çok küçük mekik için Can'ım burayı bırakmayacam liste dışında kalırım biraz ama yürüyüşe gitmeye niyetliyim kaynanam gelsin havalar düzelse biraz çok soğuk bir ülke burası yaz yok zaten

Günaydın bu arada kızlar bir selam da vermeden hemen atladım :KK48: akşam eşimle oturduk film falan izledik eskisi gibiydi sarıldı öptü çok Mutlu oldum ev konusunu konuştuk ev bakıyorum iyi bir yer bulunca alıcam sıkıştırma beni falan dedi zaten hep iyi bir ev olsun diyordu bende kendimi susma moduna almaya karar verdim muhtemelen yaza kadar evi alıp yaptırıp çıkarız burda ev yaptırmak üç ay falan sürüyor ev almak zaten çok zor dua edin kızlar iyi bir ev bulalım da bir an önce evliliğim düzene girsin burdan ayrılmayacam evlilik yıldönümünde Barcelona ya gidicez o zamana kadar incelmem lazım çok mutluyum kv de salı günü geliyor galiba artık takmıyorum Mutlu olucam :KK73::KK73:

Günaydın bu arada kızlar bir selam da vermeden hemen atladım :KK48: akşam eşimle oturduk film falan izledik eskisi gibiydi sarıldı öptü çok Mutlu oldum ev konusunu konuştuk ev bakıyorum iyi bir yer bulunca alıcam sıkıştırma beni falan dedi zaten hep iyi bir ev olsun diyordu bende kendimi susma moduna almaya karar verdim muhtemelen yaza kadar evi alıp yaptırıp çıkarız burda ev yaptırmak üç ay falan sürüyor ev almak zaten çok zor dua edin kızlar iyi bir ev bulalım da bir an önce evliliğim düzene girsin burdan ayrılmayacam evlilik yıldönümünde Barcelona ya gidicez o zamana kadar incelmem lazım çok mutluyum kv de salı günü geliyor galiba artık takmıyorum Mutlu olucam :KK73::KK73:
Çok sevindim,
Ne güzel haberler bunlar
Sabrının mükafatını alacaksın sonunda inşallah canım

İyi ördeğim. Azıcık yürüyüş yaptım. :)
Ya ne guzel. Ben de yapmak istiyorum ama normal yuruyemiyorum bile buzdan. Leslie'nin hamileler icin versiyonu yok mu acaba evde yurusemmm..
Teşekkür ederim canım :))
İnşallah hamilelikte de abartmam çok kilo almaktan korkuyorum .. zaten sen benden tecrübeli olmuş olacaksın hamile kalırsam fikirlerine ihtiyacım olur :))
Her zaman destek olmaya calisirim canim, ben de yeni yeni ogreniyorum iste :)
Kilo konusunda da umarim almazsin, ben bu konuda iyi orneklerden degilim maalesef :(
Spor eliptik yapıcam yemem dikkat ederim yine böyle devam bu aralar aldım sanki ya çok moralim bozuk dün akşam film falan izledik son kez başbaşa oturalım dedik umursamadım bugünden itibaren çok sıkı tutmak lazım kızımın doğum günü geliyor ve istediğim elbiseye 58 olarak girmek istiyorum ilk başlarda yapamam spor çünkü gelen giden en az bir ay bitmez listeye almayın şimdilik sizi etkilemesin kilom
Tamam canim biliyosun performans uygulamasi geri geldi 0.30'un altinda nota aliyoruz o yuzden her gram bile onemli. Sen de spor yapamayacagim deyince aklima bu sekilde liste dışı takilabilecegin geldi, zaten cogumuz oyle takılıyoruz ;) sen gene cumadan cumaya yap bildirimlerini.

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.bugünde ateşin 39 dan aşağı düşmedi saat 4 gibi ilaçlar anca etki etti sanırım birdenbire terleme başladı bogazlarim çok fena yutkunamiyorum eşim dünden beri bir çocuklara bir bana kosturuyo.hep hasta mi olsam diyorum :) elleriyle yedirip iciriyo kahvaltıda zorla yedirdi midem bulaniyodu gözleme yapmış yufka almış severim ben diye zorla üç lokma yedim onuda çıkardım taze fasulye pisirmis üç beş kaşık zorla yedirdi pilavla onuda çıkardım anlayacağınız bugün menum bol e
Bogazlarim şişmiş iltihaplanmis ama birden bire başladı otururken titremeye başladım sıtma gibi biraz yatayim dedim sayiklamaya başlayınca eşim atesimi olcmus 41 hemen acile götürdü aygin baygın bugünde vardı ateş şükür su an daha iyiyim.benden bol e şimdilik.eşim diye time bahane buluyo hiçbir şey yemeden diyet yaparsan bol e direncin düşer bagisikligin çöker diyo

500. Etap birincisi T TopaLsoLucaNn tebrikler! :46: :nazar:

samp4bbcfa9f5204d515.jpg

Kendisini kutluyor ve başarısının sırrını paylaştığı için teşekkür ediyorum.

Hayırlı akşamlar..
Bu çok güzel bi haber..Çok çok sevindim.Hep mutlu olun inşallah zoeycim.

Kızlar acil den merhaba lar.41 derece ateşle baygın bir şekilde gözümü acil de açtım boğazlar sis serum yiyorum su an ateş hala 39
napcam bilmiyorum.
tatlım gecmiş olsun
kızlar koşturmaca ile geçti yarın kendimi toparlayacağım cok yorgunum yrn görüşürüz

Geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum.bugünde ateşin 39 dan aşağı düşmedi saat 4 gibi ilaçlar anca etki etti sanırım birdenbire terleme başladı bogazlarim çok fena yutkunamiyorum eşim dünden beri bir çocuklara bir bana kosturuyo.hep hasta mi olsam diyorum :) elleriyle yedirip iciriyo kahvaltıda zorla yedirdi midem bulaniyodu gözleme yapmış yufka almış severim ben diye zorla üç lokma yedim onuda çıkardım taze fasulye pisirmis üç beş kaşık zorla yedirdi pilavla onuda çıkardım anlayacağınız bugün menum bol e
Bogazlarim şişmiş iltihaplanmis ama birden bire başladı otururken titremeye başladım sıtma gibi biraz yatayim dedim sayiklamaya başlayınca eşim atesimi olcmus 41 hemen acile götürdü aygin baygın bugünde vardı ateş şükür su an daha iyiyim.benden bol e şimdilik.eşim diye time bahane buluyo hiçbir şey yemeden diyet yaparsan bol e direncin düşer bagisikligin çöker diyo
Canım öncelikle iyi olmana sevindim.Tekrardan çok çok geçmiş olsun.Eşine bende katılıyorum.Direncin düşmüş sanki
Zorlada olsa bişeyler yemeye çalış.En azından çorba türü..
Çabuk toparlarsın umarım.

Ya ne guzel. Ben de yapmak istiyorum ama normal yuruyemiyorum bile buzdan. Leslie'nin hamileler icin versiyonu yok mu acaba evde yurusemmm..

Her zaman destek olmaya calisirim canim, ben de yeni yeni ogreniyorum iste :)
Kilo konusunda da umarim almazsin, ben bu konuda iyi orneklerden degilim maalesef :KK43:

Tamam canim biliyosun performans uygulamasi geri geldi 0.30'un altinda nota aliyoruz o yuzden her gram bile onemli. Sen de spor yapamayacagim deyince aklima bu sekilde liste dışı takilabilecegin geldi, zaten cogumuz oyle takılıyoruz :KK66: sen gene cumadan cumaya yap bildirimlerini.
Tamam Can'ım :)

İyi geceler kızlar giremedim hiç gündüz bir saat kadar kızımla dışarı çıktık kızım çok rahatsız ağlayıp duruyor uyuttum biraz ama pek iyi değil birsürü dişi birden çıkıyor keşke bana herşey olsa ama onun canı acımasa çok üzülüyorum :110:misafirim vardı şimdi gittiler menü de yazayım ama ben bu ara kilo aldım galiba :(
Sabah
Bir yumurta çemenle yaptım tuzsuz çok az yağ koydum
Eşime sucuklu yumurta yapmıştım iki parça da ondan yedim
İki çatal peynir
Bir zeytin
Yarım dilim de kepek ekmek
Şekersiz çay

Ara
Bir activa çilekli yedim

Akşam
Üç kaşık bulgur pilavı
Bir köfte
Bir dilim patates
Üç tane salatalık turşusu minik olanlardan
Bir dilim kek yedim misafirlerle de bir de Türk kahvesi içtim iki litre de su spor yapamadım mekik çekmeye niyetim var biraz yazarım yaparsam

Kızlar birde yardım istiyorum veya tavsiye eşimle malum aramız iyi değil dün iyi sabah kalkınca kötü falan öyle yuvarlanıyoruz ben çok stresliyim sinirliyim sürekli ağlama halindeyim kızıma tapıyorum çok fazla seviyorum ama kızım küçücük olduğu halde azıcık ağlasa çok sinirleniyorum bağıyirıyorum korkuyor çok üzülüyorum ölmek istiyorum o an kötü annelik yapıyorum resmen çok Can'ım sıkkın hiç birşeyi iyi yapamadım bu hayatta anneliği bile beceremiyorum Can'ım çok sıkkın kızmak asla istemiyorum babasına kızıp ondan çıkarmak istemiyorum o benim herşeyim tek varlığım bu hayattaki benim hep kötü bir hayatım oldu evlenip yuva kurup Mutlu olayım dedim sevdim o da olmadı şimdi bu vicdan azabı yiyip bitiriyor sinirlerime hakim olmak istiyorum bebeğimle Mutlu olmak istiyorum babasından vazgeçtim artık

Kızlar birde yardım istiyorum veya tavsiye eşimle malum aramız iyi değil dün iyi sabah kalkınca kötü falan öyle yuvarlanıyoruz ben çok stresliyim sinirliyim sürekli ağlama halindeyim kızıma tapıyorum çok fazla seviyorum ama kızım küçücük olduğu halde azıcık ağlasa çok sinirleniyorum bağıyirıyorum korkuyor çok üzülüyorum ölmek istiyorum o an kötü annelik yapıyorum resmen çok Can'ım sıkkın hiç birşeyi iyi yapamadım bu hayatta anneliği bile beceremiyorum Can'ım çok sıkkın kızmak asla istemiyorum babasına kızıp ondan çıkarmak istemiyorum o benim herşeyim tek varlığım bu hayattaki benim hep kötü bir hayatım oldu evlenip yuva kurup Mutlu olayım dedim sevdim o da olmadı şimdi bu vicdan azabı yiyip bitiriyor sinirlerime hakim olmak istiyorum bebeğimle Mutlu olmak istiyorum babasından vazgeçtim artık
Cnm sen nası olursan bebişinde öyle olcak o seni örnek alacak o senin tek varlığın ama sende onun tek varlığısın onun için en önemli kişi sensin tabi bazen insan kendine hakim olmayabiliyo bu senin kötü bir anne olduğunu göstermez kendini suçlama ama o bebek ağlayacak bağıracak seninle inatlaşacak hep ben diyip kişiliğini kabul ettirmeye çalıştığı zamanlar olacak sen kızıp bazen yaramZlıklarında çıldıracaksın biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var ve eşinle anlaşmaya eğer anlaşamıyorsan ve bu durumu sürdürmek zorundaysan kendine uğraşlar edin nette çok güzel anne bebek etkinlikleri var bi bak bakalım hem birlikte bişiler yapmış olursunuz hemde evde ki tantanadan uzaklaşırsın benim naçizane önerim bunlar herşey düzelir umarım istediğin gibi olur

Cnm sen nası olursan bebişinde öyle olcak o seni örnek alacak o senin tek varlığın ama sende onun tek varlığısın onun için en önemli kişi sensin tabi bazen insan kendine hakim olmayabiliyo bu senin kötü bir anne olduğunu göstermez kendini suçlama ama o bebek ağlayacak bağıracak seninle inatlaşacak hep ben diyip kişiliğini kabul ettirmeye çalıştığı zamanlar olacak sen kızıp bazen yaramZlıklarında çıldıracaksın biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var ve eşinle anlaşmaya eğer anlaşamıyorsan ve bu durumu sürdürmek zorundaysan kendine uğraşlar edin nette çok güzel anne bebek etkinlikleri var bi bak bakalım hem birlikte bişiler yapmış olursunuz hemde evde ki tantanadan uzaklaşırsın benim naçizane önerim bunlar herşey düzelir umarım istediğin gibi olur
İnşallah Can'ım hemen bakıyorum o benim tek gerçek aşkım

İnşallah Can'ım hemen bakıyorum o benim tek gerçek aşkım
Bebeğini bı kadar seven bi anne kötü annelik yapabilir mi inanmam :)
Herşey düzelir önce sen kendini bi toparla ev basmış seni içinde bulunduğumuz durumu ve kişiyi değiştiremiyorsak mutlu olmak için kendimizi değiştirelim biraz
Kaç yaşında bebişin kız mı erkek mi

Back
X