Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selamun aleykum kızlar ben aranıza yenı katıldım ismim gulsum 20 yaşındayım 165 boyunda 83 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek yolum uzun ama insAllah başaracagım :)
Hoşgeldin arkadaşım
Benim de yol uzun
1,64cm 98küsürüm
Beraber yürürüz o yolları;)
Doğru yerdesin...

selamun aleykum kızlar ben aranıza yenı katıldım ismim gulsum 20 yaşındayım 165 boyunda 83 kiloyum hedefim 55 kiloya düşmek yolum uzun ama insAllah başaracagım :)
hogeldin canım aramıza 1.sayfada krallarımız varonları okuyup kabul etmen gerekiyor ben tk kaptanıyım yarın detalı görüşürüz şimdi çocuları uyutmam lzm

Selam kızlar giremedim bir türlü kızım hala rahatsız malum dişler bildiğiniz gibi menü mü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış
Bir yeşil zeytin
Bir ince dilim salam
Çok az bir parça peynir
Şekersiz çay

Ara :
Bir kase komposto
Bir mandalina

Ara
Yeşil çay
Bir parça kek yedim

Akşam
Bir kase ezogelin çorbası
Salata
Demin biraz daha kek tırtıkladım yarım dilim yeniş oldum kaçamak oldu :sinirli:
İki lt su içtim hala içiyorum bir de şekersiz kahve içtim sade az önce spor da 400 mekik 50 bacak çekip bırakma adını bir öğrenmedim 100 russian twist 150 de bacaklar içşn çalıştım içimden gelmiyor be yalan söyleyim cuma annemler geliyor malum spor yapmayınca alınıyor ama en az bir kilo aldım dikkat ettiğim halde anlamadım çok moralim bozuk karnım Kocaman sanki:KK14::KK14:

günaydın kızlar sabahleyin açtım tam geçmişi okuyacağım işyerinden bir arkadaşımızın babası vefat etmiş hastaneye falan gittik derken ancak gelebildim

canım şimdiye kadar yaşadıklarını okudum ama hiç yorum yapmadım çok zor şeyler yaşıyorsun ama şu bebeğinle yazdığın konu benimde aynı problemim olunca yazma iht,iyacı hissettim bende zaman aynı duyguları yaşıyorum acaba kötü bir annemiyim diye ama şu yöntemi buldum artık daha az sinirlenmeye çalışıyorum benimkiler büyük gerçi biri 5 diğeri 11 yaşında çok cabuk siirleniyordum şimdi bişey yaptıklarında bağırmadan önce sakin olmalıyım ditye kendimi telkin ediyorum biraz zor oluyor ama emin ol yavaş yavaş sende alışırsın

canım tamam seni listeye alalım ama sen balıkesir e ne zaman gideceksin 3 hafta şehir dışındasın gerçi tartıyı da götürecem diyorsun ama senin için zor olmaz mı listeye girdiğin hafta şehir dışına çıkmak

alooo 76,5 olacak
Gonul ıster tabı haftada 10 kg vermeyııı:KK70:

Merhaba kizlar yeni geldim eve acilde surunduk gene uc serum yedim antibiyotikler fayda etmiyo penisiline gecmeye karar verdi dr.bole inatci bakteri gormedm dedi ateş kusma devam ediyo yarın daha iyi olurum ınş penisilinde ise yaramazsa napcaz bilmem yatıracak muhtemelen çok halsiz ve yorgunum

Merhaba kizlar yeni geldim eve acilde surunduk gene uc serum yedim antibiyotikler fayda etmiyo penisiline gecmeye karar verdi dr.bole inatci bakteri gormedm dedi ateş kusma devam ediyo yarın daha iyi olurum ınş penisilinde ise yaramazsa napcaz bilmem yatıracak muhtemelen çok halsiz ve yorgunum
Can'ım çok geçmiş olsun ya dikkat et

Yine bölük pörçük bir uyku arasinda sizlerleyim :D size simdiden gunaydinlar
Hosgeldin canim ben de kaptan yardimcisiyim, kaptanimizin da dedigi gibi ilk sayfadaki kurallari okuyup kabul ettigini belirtmen gerekiyor. Her gun yediklerimizi, suyumuzu, sporumuzu yaziyoruz. Gun icinde de en az 5 mesaj göndermek gerekiyor takımın motivasyonu icin. Biraz kendinden bahset takimdakilerle tanışmış olursun ;)
Selam kızlar giremedim bir türlü kızım hala rahatsız malum dişler bildiğiniz gibi menü mü yazayım
Sabah
2 yumurta haşlanmış
Bir yeşil zeytin
Bir ince dilim salam
Çok az bir parça peynir
Şekersiz çay

Ara :
Bir kase komposto
Bir mandalina

Ara
Yeşil çay
Bir parça kek yedim

Akşam
Bir kase ezogelin çorbası
Salata
Demin biraz daha kek tırtıkladım yarım dilim yeniş oldum kaçamak oldu :sinirli:
İki lt su içtim hala içiyorum bir de şekersiz kahve içtim sade az önce spor da 400 mekik 50 bacak çekip bırakma adını bir öğrenmedim 100 russian twist 150 de bacaklar içşn çalıştım içimden gelmiyor be yalan söyleyim cuma annemler geliyor malum spor yapmayınca alınıyor ama en az bir kilo aldım dikkat ettiğim halde anlamadım çok moralim bozuk karnım Kocaman sanki:KK14::KK14:
Aralar olmamis sanki canim, cok kek yemissin. Sporlarin yaptigin surece cok iyi oluyor umarim boyle devam edebilirsin spora
Cok gecmis olsun canim, sanirim cidden bunyen zayıf düşmüş. Iyilesince saglikli seyler yemeye çalış, vucudun toparlasin

Günaydın kızlar..
morordek morordek canım benim kilolar yavas gidiyor sanki. Kesin sonuncu olurum. :olamaz:
Ama sonuncuya ceza vardir kesin.:KK6::KK6:
Canim dun 79.5 cıkmıstım. Bugünde aynıyım.:kızgın:

Ooo 200 yap o zaman daha iyi :))

Saf protein demek canım
Yani sadece proteinden zengin besinler yiyoruz.
Ekmek,sebze yemiyoruz.
Canım hosgeldin.. Bende 83'ün uzerindeydim şu an 1.65 boyunda 79.5 kiloyum.
Agır agırda olda bu kiloya indim.
Sen cok daha avantajlısın cünkü benden 8 yas daha gencsin.:KK48:
istikrarlı olursan eminim ki en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.:KK54:

servey servey T TopaLsoLucaNn sizlere de çok gecmis olsun dikkat edin kendinize.:KK68:

Günaydın kızlar, hadi bakalım bol hareketli bi gün olsun :)

0zlem 0zlem zoey1616 zoey1616 matilda34 matilda34 hadi kızlar 3 günlük tam gaz yarışımız başladı, tartılıp yazmayı unutmayın, Cuma'ya neler olcak bakalım :)
Hadi bakalim yarısınız hayırlı olsun :halay:
Yani sadece proteinden zengin besinler yiyoruz.
Valla canim Dukancilar daha iyi bilirler, saf protein demek protein dışında bir sey yemedikleri anlamina geliyor yanlis bilmiyorsam. Sıfır yağ, sıfır karbonhidrat :)

günaydınlarrr
canım gecen hafta çok az beslendin bünyen çok zayıf düştü 2 haftada 8 kg verdin nerdeyse o yüzden böyle olmuş olabilir lütfen dikkat et

Back
X