Kaptanim bi selam vermeye bile giremedim valla izne ayrıldığımdan beri.gömüldüm ders calistim.sonra finaller sürdü 2hafta.bi ara etraftaki su meshur gripten oldum ama su yasima kadar boyle hastalik gormedim ben.. yılbaşi gecesi 3te aglayarak arkadaslari aradim yetisin beni hastaneye götürün diye. 4gunde 3kilo verdim yataktan ciktigimda yuruyemiyodum

sonra toparladim.. gecen h.sonu annemler geldi 2gunlugune filan derken anca bitti islerim.
Tabi annemlerin gelmesi diyete aparkart atti neler neler getirmiş hain kadin hem yedik hem pisman olduk ama toplicimm spora geri dondum 4gundur aksatmiyorum.Bu hafta girecektim ama regli olmak uzereyim canina okumayayim dedim listenin haftaya girerim buralardayim artik.
Izine ayrildigimdan daha kilolu degilim diyeyim bebisim
Geldim ebrusum geldim :)
Bitti ordekcim dersler seminerler posterler bitti cok sukur.tezin bikac deneyi bi de yazmasi kaldi iste. Giricem haftaya listeye herkescikler tatile gidiyo bakiyorum da dikkatli olun yollarda

Yaa onun poncik ayaklarini yirim ben unutturmuyo kendini sipam demekki..
Bizim lab da bi arkadas hamileyken cok oynuyoduk sese tepki veriyolar ya.2dk konusuyodum fir donmeye basliyodu.biz bi ara korktuk cikip konusacak diye

resmen doganin mucizesi Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin kuzumuu :)