Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin kizlar, dünkü sonuclara bakmadım henuz ama sanirim ikinciymisiz, herkesi tebrik ediyorum

Ben dünkü menumu yazayim, 0 kacamak yaptim, kendimle gurur duyuyorum :) bugun yola çıkıyoruz once kv'lere sonra kendi memleketime gidecegiz. Umarim oralarda da abartmamayi basarabilirim

Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
Bolca yesillik, salatalik
1 dilim tbe

Ogle:
3 buyukce ızgara kofte
4 yk kadar bulgur pilavi
1 kase cacık

Ara:
Yarim portakal
1 bardak süt

Aksam arkadaslarla disarida yiyecegimiz icin gecikti o arada iyice aç kalmayayim diye az miktarda kuruyemis yedim, fındık badem falan

Aksam:
6 tane küçük yağsız cöp şiş
Ayran
Bolca salata
Lavastan da cok cok az yedim toplasan 5 lokma etmez

Gece yarısı yoldan misafirlerimiz geldi bu gece bizde uyuyup yola çıkacaklar sonra da biz. Onlara ikramlardan verdim ama kendim sadece yogurt yedim. Umarim yoldayken ve memleketlerdeyken sacmalamam :KK43:

Son düzenleme:
Hiiii görlllsss.. Ozlediniz mi beni :rolleyes:
Ya da bir Sherlock klasigiyle "Do you miss me??" :KK70:
Ben bu hafta dönecektim ama farkettim ki 2gun sonra regli olucam riske atmiym listeyi dedim ama ayrildigim kilodan fazla degilim merak etmeyin :KK66:
Az once instada sinemi gördüm Allahim masallah ne guzel gelin olmus tekrar tekrar begenesim geldi resmen.. Allah mutlulugunuzu bozmasin canim @Pdr93 :KK68:
Ordekcim minik prensim napiyo nasilsin morordek morordek
Ebrusum ebrusonmez ebrusonmez listede olmama ragmen sen benim yüzdemi mi hesapladin operim guzel gozlerinden :KK15:
Ayse ortmenim cosmaya devam etti dimi :KK70:
Kaptanim nilgunum herkes nasil ses verin bana bakem..

Beni de sormayin bu ara basima neler neler geldi ama cok şükür hala ölmedim yasiyorum
Hosgeldiiin ozledik seni yaa :)
Donemi kapatabildin sanirim, artik tam gaz aramiza geri dön bence :) kilon ayniysa haftaya alalim listeye ;)
Biz de iyiyiz Umut'la, kendisi bol tekme atıp ben buradayim diyor adeta :) buyuyor gunden gune :KK46:

Gunaydin kizlar, dünkü sonuclara bakmadım henuz ama sanirim ikinciymisiz, herkesi tebrik ediyorum

Ben dünkü menumu yazayim, 0 kacamak yaptim, kendimle gurur duyuyorum :) bugun yola çıkıyoruz once kv'lere sonra kendi memleketime gidecegiz. Umarim oralarda da abartmamayi basarabilirim

Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tbe

Ogle:
3 buyukce ızgara kofte
4 yk kadar bulgur pilavi
1 kase cacık

Ara:
Yarim portakal
1 bardak süt

Aksam arkadaslarla disarida yiyecegimiz icin gecikti o arada iyice aç kalmayayim diye az miktarda kuruyemis yedim, fındık badem falan

Aksam:
Ayran
Bolca salata

Gece yarısı yoldan misafirlerimiz geldi bu gece bizde uyuyup yola çıkacaklar sonra da biz. Onlara ikramlardan verdim ama kendim sadece yogurt yedim. Umarim yoldayken ve memleketlerdeyken sacmalamam :KK43:
Muhteşemsin ördeğim..
Memlekette de aynı performansı bekliyorum.

özgecim nerdesin sen merak ettim tatlım neyse kızlar biz konyadayız pazar memlekete gececez bilimum kuzenler buluştuk öpüldünüz hepiniz
Kaptanim bi selam vermeye bile giremedim valla izne ayrıldığımdan beri.gömüldüm ders calistim.sonra finaller sürdü 2hafta.bi ara etraftaki su meshur gripten oldum ama su yasima kadar boyle hastalik gormedim ben.. yılbaşi gecesi 3te aglayarak arkadaslari aradim yetisin beni hastaneye götürün diye. 4gunde 3kilo verdim yataktan ciktigimda yuruyemiyodum :( sonra toparladim.. gecen h.sonu annemler geldi 2gunlugune filan derken anca bitti islerim.
Tabi annemlerin gelmesi diyete aparkart atti neler neler getirmiş hain kadin hem yedik hem pisman olduk ama toplicimm spora geri dondum 4gundur aksatmiyorum.Bu hafta girecektim ama regli olmak uzereyim canina okumayayim dedim listenin haftaya girerim buralardayim artik.
Hoşgeldin cnm neler geldi sormayalım kilonu soralım mı peki :)
Izine ayrildigimdan daha kilolu degilim diyeyim bebisim ;)
Ölmemene sevindim.:KK70::KK70::KK70:
Artık özletme ya gel..
Geldim ebrusum geldim :)
Hosgeldiiin ozledik seni yaa :)
Donemi kapatabildin sanirim, artik tam gaz aramiza geri dön bence :) kilon ayniysa haftaya alalim listeye :KK66:
Biz de iyiyiz Umut'la, kendisi bol tekme atıp ben buradayim diyor adeta :) buyuyor gunden gune :KK46:
Bitti ordekcim dersler seminerler posterler bitti cok sukur.tezin bikac deneyi bi de yazmasi kaldi iste. Giricem haftaya listeye herkescikler tatile gidiyo bakiyorum da dikkatli olun yollarda ;)
Yaa onun poncik ayaklarini yirim ben unutturmuyo kendini sipam demekki..
Bizim lab da bi arkadas hamileyken cok oynuyoduk sese tepki veriyolar ya.2dk konusuyodum fir donmeye basliyodu.biz bi ara korktuk cikip konusacak diye :D resmen doganin mucizesi Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin kuzumuu :)

Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar da var sanirim. Herkes hosgelmis hedefler yakalanir bir an once insallah
Yardimcilardan birisiyim kacak olan diyelim.. 91liym y.lisans ogrenciyim.nisandan beri buralardayim fistiklarim sagolsun cok destek oldular bana.
I am back görllss :) Buralardayim artik ;)
Ben marketi bahane edip yuruyuse cikicam birazdan dönüşte görüşürüz ;)

Selam kızlar üç gündür yokum kızımın dişleri gelen giden telaşı temizlik falan derken giremedim ama dozunda gidiyor herşey abartmadan kilo vermeye devam edeceğim inşallah eğer olursa bu hafta listeye bire girmeye niyetim var kızımın doğum günü yaklaşıyor ve 58 olucam diyordum iki buçuk kilo verilmez mi yani o kadar Zaman da yürüyüşe başlamaya niyetim vardı ama kv ben gidecem diyor o iş yatar artık eliptikle ne yaparsam yapacam

Muhteşemsin ördeğim..
Memlekette de aynı performansı bekliyorum.
Bu derece 0 kacamak olur mu bilmiyorum Ebrusum ama memleket dönüşü yine seker testi olacagi icin tırsak moddayim, o korku bence beni frenler :)
Bitti ordekcim dersler seminerler posterler bitti cok sukur.tezin bikac deneyi bi de yazmasi kaldi iste. Giricem haftaya listeye herkescikler tatile gidiyo bakiyorum da dikkatli olun yollarda :KK66:
Bizim lab da bi arkadas hamileyken cok oynuyoduk sese tepki veriyolar ya.2dk konusuyodum fir donmeye basliyodu.biz bi ara korktuk cikip konusacak diye :KK70: resmen doganin mucizesi Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin kuzumuu :)
Ayy sagol canim benim guzel sozlerin icin :KK200: valla bizimkisi gece cosuyor, lavaboya falan kaliyorum fır dönüyor içeride, disko parti modunda oluyor sanirim :D bu gece de yoldan misafirimiz geldi iste 2:30-3 gibi mecbur ayaktaydim nasil hareketli :KK46: dogunca da geceleri boyle olacaksa uykusuz geceler beni bekler :deli::anne:

Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 dilim tbe

Ogle:
3 buyukce ızgara kofte
4 yk kadar bulgur pilavi
1 kase cacık

Ara:
Yarim portakal
1 bardak süt

Aksam:
Ayran
Bolca salata

Bravo cnm inş çok abartmadan dönersin :)

Kaptanim bi selam vermeye bile giremedim valla izne ayrıldığımdan beri.gömüldüm ders calistim.sonra finaller sürdü 2hafta.bi ara etraftaki su meshur gripten oldum ama su yasima kadar boyle hastalik gormedim ben.. yılbaşi gecesi 3te aglayarak arkadaslari aradim yetisin beni hastaneye götürün diye. 4gunde 3kilo verdim yataktan ciktigimda yuruyemiyodum :KK43: sonra toparladim.. gecen h.sonu annemler geldi 2gunlugune filan derken anca bitti islerim.
Tabi annemlerin gelmesi diyete aparkart atti neler neler getirmiş hain kadin hem yedik hem pisman olduk ama toplicimm spora geri dondum 4gundur aksatmiyorum.Bu hafta girecektim ama regli olmak uzereyim canina okumayayim dedim listenin haftaya girerim buralardayim artik.

Izine ayrildigimdan daha kilolu degilim diyeyim bebisim :KK66:

Geldim ebrusum geldim :)

Bitti ordekcim dersler seminerler posterler bitti cok sukur.tezin bikac deneyi bi de yazmasi kaldi iste. Giricem haftaya listeye herkescikler tatile gidiyo bakiyorum da dikkatli olun yollarda :KK66:
Bizim lab da bi arkadas hamileyken cok oynuyoduk sese tepki veriyolar ya.2dk konusuyodum fir donmeye basliyodu.biz bi ara korktuk cikip konusacak diye :KK70: resmen doganin mucizesi Allah saglikla kucagina almayi da nasip etsin kuzumuu :)
E iyi bari döndün mü artık sahalara

Bu derece 0 kacamak olur mu bilmiyorum Ebrusum ama memleket dönüşü yine seker testi olacagi icin tırsak moddayim, o korku bence beni frenler :)
Arada canın çeker ye ama mesela 1 dilim ye 2-3 kaşık ye fıstığım. Bencede bu şeker testi seni frenledi.
O tamam sporun benim verdiğim cezaydı :)onu da yap madem
Peki :oops:
Yaparım tabiki..

Kızlar bugün sabah bursaya vardık bütün gün gezdik tabi yediklerimë dikkat edemedim ama akşam da otelin havuzunda olucam yarında uludağa çıkcaz 2 gün istediğim gibi yiyemiyorum ama bol hareketliyim pazartesi daha düzenli olur
Bu harekete bişeycik kalmaz.Yediklerini eritirsin. Tadını çıkar suyun :))

Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar da var sanirim. Herkes hosgelmis hedefler yakalanir bir an once insallah
Yardimcilardan birisiyim kacak olan diyelim.. 91liym y.lisans ogrenciyim.nisandan beri buralardayim fistiklarim sagolsun cok destek oldular bana.
I am back görllss :) Buralardayim artik :KK66:
Ben marketi bahane edip yuruyuse cikicam birazdan dönüşte görüşürüz :KK66:
insallah canım sende cok guzel kilo vermissin hedefine az kalmis tebrikler.:KK9::KK9:
darısı basımıza insallah :KK36:
Ne okuyorsun canim?

Back
X