Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bugün sabah bursaya vardık bütün gün gezdik tabi yediklerimë dikkat edemedim ama akşam da otelin havuzunda olucam yarında uludağa çıkcaz 2 gün istediğim gibi yiyemiyorum ama bol hareketliyim pazartesi daha düzenli olur
Bursa'ya bir selam söyle benim için bşr temiz hava al pek özledim Uludağ mezunuyum bende ah özlüyor insan bir de İskender ye :)

Menüm;
Uyaninca 500 ml 10 otlu bitki cayı

09:45
2 haslanmıs yumurta (maydonozlu)
4 ceviz
Az peynir

12:30
2 yk nohutlu pirinc pilavı
Haslanmıs tavuk ve sogan
1 kase yogurt

18:00
1 yk nohutlu pirinc pilavı
Fırında köfte
1 kase yogurt ve salata

2 L su
2 türk kahve

Uyumadan sabahki bitki cayından icerim.

Spor yok :KK43:

Hello kizlar
Kv'lere geldik ve bugunu de az hasarla atlattim bence

Gece misafirler gec gelince gec kalkilacagi belliydi ben de cok uzun sure ac kalmamak icin sabah 9 gibi yarim dilim tbe ile 1 kucuk dilim peynir yedim

Sabah ama aslinda oglen gibi (misafirlerle kahvalti yaptigimiz icin birazcik kacamak oldu)
1 yumurtadan menemen
Salatalik domates
2 kk peynir
4 zeytin
2 minicik dilim borek
1 dilim tbe

Ara: 1 avuc kadar kuruyemis

Ogle:
1 porsiyon tavuk doner
Cok az pide
Ayran

Ara: sutlu kahve

Aksam:
1 kase eristeli mercimek
1 tabak pirincsiz ispanak yemegi
2 yk bulgur pilavi
Yogurt

Yemekten sonra da meyve getirdiler yarım portakal yedim

Yine nispeten ucuz atlattim sanirim

Arada canın çeker ye ama mesela 1 dilim ye 2-3 kaşık ye fıstığım. Bencede bu şeker testi seni frenledi.
Ebrusum donusteki seker testine kadar olabildiğince sıkı tutayim diyorum. Onda insallah bi sey cikmazsa canim cektiginde az da olsa yerim. Zaten mesela bugun de az da olsa yedim, bazen insanin elinde olamiyor cidden :/

Birazdan kp'in seker makinesiyle tokluk sekerimi olcecegim bakalim kac cikacak :KK51:

Edit: 96 çıktı :KK57: tabi %100 guvenilir degil ama kp seker hastasi surekli o makineyle takip ediyor, onun da 270 çıktı.. Dogru diye varsayıyorum onun oyle çıkınca

Son düzenleme:
E iyi bari döndün mü artık sahalara
Döndüm tabi dönmeyip napacam mecbuuurr :D -vasfiye teyze coming :D - buralardayım artık ;)
insallah canım sende cok guzel kilo vermissin hedefine az kalmis tebrikler.:KK9::KK9:
darısı basımıza insallah :KK36:
Ne okuyorsun canim?
He ya eski rsimleri kurcaladım da gecenler de hacim kaybettim resmen :D yenı vesıkalık cektırdım gecenlerde annemler zıyarete geldıgınde gordu baska olmuş yüzün başka insan gibisin dediler.. kk ya 91le gırdım ama en son takıp ettıgımde +95 gördüm ondan sonra bi süre daha algımı kapatıp insanüstü yemeye devam ettim ve tartılmadım :olamaz: sanırım 3hanelı rakamlara ucundan el sallamısımdır o ara.. bıraz daha versem resmen vücudumun yarısını erıtmıs olucam :KK48:
Moleküler biyoloji ve genetikte yüksek lisanstayım canım.İsmim de Özge bu arada memnun oldum tanıstıgıma.. katılım tarıhıne bakınca esklerdensın dıye anlıyorum yenıden hosgeldın dıyeyım o zaman ;) bu arada kac yasındasın nerdesın neler yapıyosun tanısalım kaynasalım gel bı sarılayım sana da :KK74:
Ebrusum donusteki seker testine kadar olabildiğince sıkı tutayim diyorum. Onda insallah bi sey cikmazsa canim cektiginde az da olsa yerim. Zaten mesela bugun de az da olsa yedim, bazen insanin elinde olamiyor cidden :/
Ördekcim senin şeker sonucların nasıl cıktı bu arada gördüm bıkac kere bahsetmıssın.. ıyı mısınız yavruyla??

Bu arada bizim kacaklar nerde.. Betüşüm kendini fotografa sanata vurdu onu instadan goruyom entel kedım benım btlbetul btlbetul :KK15:
B blanche_ea seker sen napıyosun tatil tatil gezıyon mu hala
@denhizx denizim geliyon mu hıc
nilsub nilsub benım ortım nerelerde dönmedi mi hala haberı olan var mı
savurgan savurgan kızz napıyon ses ver prenses nasıl??
kım var kım yok baska ses edın bana ozet gecın bakem kım varsa musaıt??

Bu arada bizim kacaklar nerde.. Betüşüm kendini fotografa sanata vurdu onu instadan goruyom entel kedım benım btlbetul btlbetul :KK15:
B blanche_ea seker sen napıyosun tatil tatil gezıyon mu hala
@denhizx denizim geliyon mu hıc
nilsub nilsub benım ortım nerelerde dönmedi mi hala haberı olan var mı
savurgan savurgan kızz napıyon ses ver prenses nasıl??
kım var kım yok baska ses edın bana ozet gecın bakem kım varsa musaıt??
Canım betülden ve savurgandan haberim yok.
nilsub nilsub için Feyza anne ve babasının boşanma arefesinde oldğunu ve nenesininvefat ettiğini söylemişti. Daha sonra haber alamadık.

Bu arada yazayım ben de menümü..Malum fi tarihinden beri yazmıyom :D kaptana bak kaptana nasıl yardımcıysam artık :D

Neyseee..

Sabah-öğle arası diyelım
taze soğanlı maydonozlu 2yumurtadan omlet
bıraz suzme peynır cay
Akşamüstü
2parca tavuk ızgara
1buyuuuk salata turplu havuclu marullu ;)
Ara
bı avuc kabak cekırdegı

Su: 2,5 lt
Spor: 30dk dısarda yuruyus 0market bahanelı cıktım-
3mile lesli + 15 dk kadar paket program :D
kol karın calısıyorum 1haftadır.
Su sısesını agırlık yaptım 20x3 setlerle biceps triceps hareket tekrarları var
10x3 mekık var.. plank yapıyorum 20sn kadar arttırabıldım
squat basladı ufaktan bugun 20tane yaptım sanırım.. boyle ıste sekerler..

Ay herkescıkler de tatılde kımı etıketlesem bırı kontrol edıyo mu gorunce uyarırsınız benı
toplight toplight morordek morordek

Canım betülden ve savurgandan haberim yok.
nilsub nilsub için Feyza anne ve babasının boşanma arefesinde oldğunu ve nenesininvefat ettiğini söylemişti. Daha sonra haber alamadık.
Aaa hiç haberim yok yaa.. üzüldüm bak sımdı.. tatil sımdı belkı yıne gıtmıstır samsuna.. ayy yıllar sonra bosanma meselesı cıktıysa buyuk sorun yasıyolar demekkı.. ah nilgünüm :( saglıgın yerındedır ınsallah canım nilsub nilsub :dua:

Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar da var sanirim. Herkes hosgelmis hedefler yakalanir bir an once insallah
Yardimcilardan birisiyim kacak olan diyelim.. 91liym y.lisans ogrenciyim.nisandan beri buralardayim fistiklarim sagolsun cok destek oldular bana.
I am back görllss :) Buralardayim artik :KK66:
Ben marketi bahane edip yuruyuse cikicam birazdan dönüşte görüşürüz :KK66:
Mrb:KK54:
Ne güzel kilolar verilmiş
Maşallah:nazar:
9 kilo nedir ki senin için..
Darısı bize...

Ela yı dakıkalarca emzırdım snr mutfaga gıttım bılıncım kapalıydı sankı ne yedıgımı hatırlamıyorum bıle sadece yuttum sanırım pişmanım ama ne için pişman oldugumu dahı bılmıyorum
Sana meshur lafımı edeyım mı sekerım
Bu arada evet gerı döndüm :D
Etmaaa :( Ne yedın kız de bakem.. sarhostum hatırlamıyorum ayagına yatma sakın :KK20:
hemen de yavru kuzuya at suçu,yokbilincim kapandı filan :63:

Mrb:KK54:
Ne güzel kilolar verilmiş
Maşallah:nazar:
9 kilo nedir ki senin için..
Darısı bize...
Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun ;)
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benim :D unutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah :dua:
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık:63: 57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında :olamaz:

Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun :KK66:
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benim :KK70: unutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah :dua:
Yenı gelenler bılmez benım hayırsız yarimle bi iddiam var ondan zayıf olacaktım.. normal halınden gectım onu ama pek domuztur kendılerı o da zayıfladı..57kıloydu en son gıcık:63: 57 kılo erkek mı olur yaa kırılacak yakında :olamaz:
Evet bayağı azmış:KK57:
Benim eşim de bundan 6 yıl önce evlendiğimizde 69 du,
Ben de 80 küsür
Kızıyordum ona ben veremiyorum
Sen al diye
Sağolsun aldı bayağı ama
Hala ben öndeyim tabi:dondurma:

Selam canım.. Daha güzelleri hepinizin olsun :KK66:
Bu arada sen deyince farkettim hedefim 60mış ya benim :KK70: unutmusum ben onu tamamen.. neyse az daha vereyım de asagı revıze etmek de nasıp olur onu ınsallah :dua:
Özge ya enerji getirdin valla takıma...
Benim de modum düşüktü bu ara
şimdi daha iyiyim şükür
İyi oldu geldiğin,
İçim ısındı sana
Gitme sen bi yerlere...;)

Özge ya enerji getirdin valla takıma...
Benim de modum düşüktü bu ara
şimdi daha iyiyim şükür
İyi oldu geldiğin,
İçim ısındı sana
Gitme sen bi yerlere...:KK66:
Halk arasında ne çenesi düşük de derler bana :D :D ben takıma girdiğimden beri hiç izin kullanmamıştım ama gerçekten çok yoğun bi dönemden geçtim labı bile bıraktım derslere gömüldüm az kaçayım dedim iyi oldu.. Ama döndüm kovsalar da gitmem.. Hem kimi kovuyolarmış koskoca kaptan yardımcısıyım ben hıh :63: Daha çok işimiz var ördekcimizi @morordek doğurtucaz sonra zayıflatıcaz,ebruşumu @ebrusonmez mezun edicez , robocop ayşe örtmenim @medusa38 yok olma noktasına ne kadar yaklaşacak onu görücez, kaptanım @toplight 35847. üniversitesinden mezun olacak :) burdakiler hepsi saf azimden oluşma bakma sen ;)

Şaka bi tarafa ne zaman geldin bilmiyorum canım ama bizim kızların çenesi düşüktür.. şimdi sömestr filan kaçmıştır millet bi yerlere.. Biz bi ara ağlıyoduk yiteerr artık yazmayın diye :D 2saat bakma oku oku bitiremiyodun geçmişi :D :D

Back
X