Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 502. Etap***

toplight (71,2///%) bildirimde bulunmadi
medusa38 (54.0/53.8/0.2/%0.37)
servey (76,4///%)
matilda34 (67.2///%) sabit
ebrusonmez (56.4/56.3/0.1/%0.18)
TopaLsoLucaNn (80.3///%)
candy_candy (114,9///%)

gulsayszey (98,9/98,6/0,3/%0,30) yeni üye başlangıç tarihi: 02.01.2017, başlangıç kilosu: 99,9 hedef kilosu: 65
0zlem (78,6/78.1/0.5/0.63) 389. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç tarihi: 09.01.2017, başlangıç kilosu: 79,4 hedef kilosu: 69

inatettimolacak (68,3/68,1/0,2/%0,07) 498. etapta bildirinli izne ayrılan üye geri döndü yuzdesi 4e bölündü
5. Takım Ortalama: %

zoey1616 (60,3/)
wendigo (61,9/)
morordek (68,5/)

Kumral kraker(69.1/68.0/1.1/%1.59)
Enee kız ben seni haftaya girecek sanıyodum listeye :) masallah :)
@inatettimolacak napıyon bebeğim özledim kız seni , iki bağırda kendime gelem :KK70:
morordek morordek minik ördek napıyo hareketlimi :) kaç kilo aldın şişman ördek oldun mu sen :) :dondurma:

ayy bugün herkesi kızdırasım var :KK70:

hayırlı cumalar kızlar , hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir inşallah , şu mübarek günde rabbim bütün hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah :KK200:
Sisman ordegim evet :) en son 8.5 kg almistim ama bu hafta tartilamadim 9 olmustur kesin :) sen neler yapiyosun nasilsin?

Enee kız ben seni haftaya girecek sanıyodum listeye :) masallah :)

Sisman ordegim evet :) en son 8.5 kg almistim ama bu hafta tartilamadim 9 olmustur kesin :) sen neler yapiyosun nasilsin?
özge kendine torpil geçip erkenden almıştır kendini listeye :D az almışsın kuzum maşallah diyimde nazar değmesin . vermeside kolay olur o yüzden . iyiyim canım diyet spor uğraşıyorum ,okul tatil oldu kafam rahat biraz daha öyle :)

@inatettimolacak napıyon bebeğim özledim kız seni , iki bağırda kendime gelem :KK70:
morordek morordek minik ördek napıyo hareketlimi :) kaç kilo aldın şişman ördek oldun mu sen :) :dondurma:

ayy bugün herkesi kızdırasım var :KK70:

hayırlı cumalar kızlar , hepiniz güzel kilolar vermişsinizdir inşallah , şu mübarek günde rabbim bütün hayırlı dualarınızı kabul etsin inşallah :KK200:
Amin amin..
Nasılsın??

amanın karne notuna göre 3. olmuşum ya ben :rolleyes::rolleyes: iyiymişim meğer ben yaw, bak bi kendime gelesim geldi :KK73: istesem yaparım, yapmak istiyorum ama kış bitmiyo :KK43:

medusa38 medusa38 1.liğini tebrik ederim canım :KK15:

@Pdr93 güzel gelinim, senin de 2.liğini tebrik ederim
Bak hele bak kimin rakibesi :KK15:
7.6 kilo vermişin ya
Maşallahh diyelim..
Aynı azmi tekrar yakalasan bi ne güzel olacak

özge kendine torpil geçip erkenden almıştır kendini listeye :KK70: az almışsın kuzum maşallah diyimde nazar değmesin . vermeside kolay olur o yüzden . iyiyim canım diyet spor uğraşıyorum ,okul tatil oldu kafam rahat biraz daha öyle :)
Ya bence baya aldim da memlekette falan goren de masallah aldigin gobege gitmis baska yerinde bi sey yok diyor, ben de mutlu oluyorum :) insallah dogumla gider bakalim:)
Donem arasi tabi rahat olur senin de hazir rahatken diyete asıl iyice ;)
aman iç açıcı değil ama bende bildirim yapayım, düzeltmeye çalıştıkça batıom ben yaaa :KK43:

wendigo (61,9/62,9/-1/%-1,62)

Allah yardım etsin bana yaa :KK43:
:olamaz:
Lutfen artik eksi gel wendicim :(

Canım çok daha iyiolacak hiç merak etme.

Biliyorum, bişiler var kafamda, hafta sonu ve bugün dikkat edicem, bakalım p.tesi bildirimim nasıl olacak?

Bak hele bak kimin rakibesi :KK15:
7.6 kilo vermişin ya
Maşallahh diyelim..
Aynı azmi tekrar yakalasan bi ne güzel olacak

yaa spor benim olayım ebruşum yaa, yürüdükçe yürüyesim geliyo ama iştahta bi o kadar gidiyo, mutluluk hormonum tavan yapıyo. havalar ısınsa ah, neler yapçam.

Lutfen artik eksi gel wendicim :KK43:

kızma ördekim, naparsam yapayım vücut geri tepiyo bu ara :( nilgün gibi oldum yaa :( bildirim yapmayım kızmayın dedim ama içim rahat etmedi öle de :(

ya engel olamıyorum, bazen tatlı yediğimin bile farkına varmıyorum, uzun süreli diyet ve kış modundan normal dedi doktorum :KK43:
Ya aslında seni de anlıyorum
Bi süre mola ver madem, rahat takıl sonra devam et dicem ama geri dönüsü olmayan bi yola da girme sakın :(

Ya aslında seni de anlıyorum
Bi süre mola ver madem, rahat takıl sonra devam et dicem ama geri dönüsü olmayan bi yola da girme sakın :KK43:

en azından bu kilolarda takılsam iyi yine, almayım da :( sonra havalar az ısınınca bi daha alıcam ele bu işi, o zaman 53'e düşcem medusa gibi bende, gerçi sanırım 57 sonrası vazgeçerim ya :(

en azından bu kilolarda takılsam iyi yine, almayım da :KK43: sonra havalar az ısınınca bi daha alıcam ele bu işi, o zaman 53'e düşcem medusa gibi bende, gerçi sanırım 57 sonrası vazgeçerim ya :KK43:
O kilolardan sonrası zor zaten ya, şu 60 barajını bi kırsan bile olur aslında
bugün bildirim yapamayanlarla durumumuz bayaa vahim olcak sanırım, kaptanım siz bi eczanede falan tartılsaydınız ya :KK43:
Evet nota alıyoruz kesin

Back
X