Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yazabilirsin tabi ki tatlım

tamamdır :)

Yeni bir işe giricem İnşallah ama piyasa çok kötü işten ayrılınca 4 firmadan teklif geldi ama istemedim daha iyisi olur diye şimdide piyasa kötüleşti kimse eleman almıyor.
Evet biraz zor kilo vermek ama ben başarıcam Allah'ın izniyle çünkü şöyle düşünüyorum sağlıklı beslenmeyerekte kilo veremem aksine alırım bunu hayat felsefesi haline getireyim ki kilo vermesemde ( ki vericem) en azından almayayım ve dünya getireceğim çocuklarda baştan sağlıklı yaşamaya alışsın hem benim yaşadığım sorunları yaşamasın hem sağlıklarından olmasın.
Bende 56 kiloya düştüğümde önce detoks sonra dukan olarak devam ettim fakat sonra bu hastalıklar ortaya çıktı doktorum buranın en iyisi ve bana yaptığım diyetlerden olduğunu söyledi dukanı falan hayatım boyunca yapamam ben birde dukan yapanlar ciğerlerine dikkat etmeli çünkü protein ciğer tarafından öğütülen birşeymiş mesela benim Sedef hastalığım var ve fazla proteini ciğerler öğütemiyor ciltten dışarı atıyor Sedef oluşuyor benim sedefim o sıra çok artmıştı.
Ama şuan yaptığım sağlıklı beslenme programıyla çok rahatım çünkü hayatım boyunca sürdürebilirim.
Evet ilaç olarak yeni başladım glifora bi o ve hipotiroid için levotiron kullanıyorum açıkçası gliforın bi etkisini görmedim ama bakalım asıl doktoruma muayene olana kadar yine devam edeceğim.
İnşallah sende güzel bir kiloya iner ikinci yavrunu sağlıkla kucağına alırsın

amin canım, hepimiz sağlıkla sağlıklı bebiş sahibi olalım. dukan sonrası benim de biraz kolestrolüm yükseldi zaten, ama güzel kilo verdiriyo napim 1-2 ay dayanabilirim sanırım. inşallah başka kötü bi sonuçla karşılaşmam. glifor içince çok bulantın oluyo mu peki? @medusa38 sen de söyle, glifor sende de bulantı yapıyo mu?

İş konusunu da çok takmamaya çalış, kader kısmet bu işler, akışına bırakmak lazım napalım.

Günaydınlar
Dün akşam giremedim
menümü vereyim;

Sabah 9:30
2,5 haşl yumurta
1 kk peynir, Yeşillik
Badem-fındık, 4 zeytin
1 hurma

Öğle 14:30
1 pors nohut yemeği
3 dilim pırasa mücver
Yoğurt-turp
1/3 armut, 1/2 portakal

Akşam 19:30
Yayla çorbası

Su:3lt
Spor:-

Bu menüyle önceki günkü kiloma
döndüm tabi..

@zoey1616 canım yoğun olduğunu
bildiğimiz için özellikle sormadık :KK66:
Tebrikler gerçekten, bırakmamışsın.
Hedefine hayli hayli ulaşırsın

wendy wendy okuyabildin mi canım
dün bi link paylaşmıştım hani
Valla benim aklıma yattı, benim yeme
stiline de uyuyor
Deneyebilirim galiba

wendy wendy morordek morordek leslie den
sıkılıyorum demişsiniz ya
Şuna bi bakın, şahane valla...

Nasıl bittiğini anlamıyorsunuz
Twist falan yapıyorlar
Eğlenceli bi grup, ben beğendim
Gerçi ben walk at home olayını seviyorum
Başka bi spora bu kadar
uzun süre dayanamadım hiç
Evdeki koşu bandı bile askılık oldu :KK48:

canım yazıya başladım ama inanılmaz uzundu, bi müsait olduğumda okucam inşallah, attım favoriye. ya bende aslında koşu bandı istiyorum ama kimse kullanmıyo, kesin benimde öle olur diye almıyorum, az havalar düzelsin atçam kendimi dışarıya.

videoyu göremiyorum ben yaa, engelli diyo muhtemelen blocker sistemden, hastanede göremiyorum.

Ben normalde bu kadar seker almiyorumdur zaten. Koskoca paketi icirip sonra sekerimin yukselmemesini bekliyolar yaa alla alla :KK53:

hahah dimi yaa, sus sus canan hoca duymasın :)

Evet sanırım vucut bu şekeri tolere ediyor mu buna bakıyorlar eğer ediyorsa insilün sistemi sağlıklı çalışıyor demek diye düşünüyorum cnm
Belki benim sistemim aldığım sekere gore sağlıklı calisiyodur ne gerek var boyle seylere :p amma soylendim ben de ya sıkıntıdan cenem düştü :-)
hahah dimi yaa, sus sus canan hoca duymasın :)
Canan hoca o poseti gorse odunla doverdi beni :sopa::KK48:

Dünün menüsü ördeklerin ördeki ;)
Uyanınca
Çörekotuyağı sirkeli su

Sabah
2haş.yumurta 2yesıl bıber
peynır cay

Ara
1sade türk kahvesi
2kuru kayısı 10tane fındık

Öğle
1tabak z.yağlı pırasa
3yk yogurt

Akşam
1parca tavuk ızgara
1kase salata

Su: 2,5lt su
Spor 1saat dısarda yuruyus

toplight toplight morordek morordek

Özgeeem günaydını mı kaldı, öğle yemeği yicem ben birazdan :KK48::KK48:
bebeyim açlık kan sekerıme de baktırayım dıye kahvaltısız hastaneye kosturdum. sonra laba geldım anca yedım bıseyler. işlerim vardı datlum anca napam bugun de boyle oldu ;)
Bugun yok yaramazlık dımı?? Valla 5mile ceza yazarım hee.. sanmakı zıpzıpla kurtulursun :KK20:

Ben normalde bu kadar seker almiyorumdur zaten. Koskoca paketi icirip sonra sekerimin yukselmemesini bekliyolar yaa alla alla :KK53:
Ördekcim onlar düşünüyodur ki bu ördek bigün cıldırır toz seker posetıne balıklama dalarsa yavrus ordeke ne olur ondan yapıyolar.. bence yanı :D :D

Çörekotuyağı sirkeli su

ya ben sirkeli su içince tüm sindirim organlarımın yerini öğrenmiştim resmen, yemek borum nerde mide nerde bitiyo :( senin yakmıyo mu? ölçün ne? sirken ne sirkesi?

bebeyim açlık kan sekerıme de baktırayım dıye kahvaltısız hastaneye kosturdum. sonra laba geldım anca yedım bıseyler. işlerim vardı datlum anca napam bugun de boyle oldu :KK66:
Bugun yok yaramazlık dımı?? Valla 5mile ceza yazarım hee.. sanmakı zıpzıpla kurtulursun :KK20:

aa ben yeni uyandın sandım. pardon canım. çıktı mı sonuçların?

ya ben sirkeli su içince tüm sindirim organlarımın yerini öğrenmiştim resmen, yemek borum nerde mide nerde bitiyo :KK43: senin yakmıyo mu? ölçün ne? sirken ne sirkesi?

aa ben yeni uyandın sandım. pardon canım. çıktı mı sonuçların?
yarım su bardagına 2tatlı kasıgı elma sirkesi koyuyorum canım.. kemal kukrerın cam sısedekı elma sırkesını kullanıyorum ben.. az yakıyo ama boyle rahatsız edıcı degıl alıstım herhalde
sonucları yarın alıcam canım bugun cıkamam labdan bı daha.. bakalım ne cıkacak

yarım su bardagına 2tatlı kasıgı elma sirkesi koyuyorum canım.. kemal kukrerın cam sısedekı elma sırkesını kullanıyorum ben.. az yakıyo ama boyle rahatsız edıcı degıl alıstım herhalde
sonucları yarın alıcam canım bugun cıkamam labdan bı daha.. bakalım ne cıkacak

cesaret edemiyom valla, çok mu koyuyodum acaba. bi daha deneyim var evde ondan.

sonuç gösterirken bi bakıversin 2 dk, merak ettim de :KK48::KK48:
Sonuclar 1-2 saate anca cikar burda 1 dk daha durmak istemiyorum wendicim :KK48: kosarak yemek yemeğe gidicem :kk77:
aa güzel haberi vermedim ördekim, 62'lere geçtim, inşallah cumaya kadar 61'leri, sonra da 60'ları görür listeye ekisyle girerim. morordek morordek
Ay super haber bak spor fark ettirdi hemen :)
Özgeeem günaydını mı kaldı, öğle yemeği yicem ben birazdan :KK48::KK48:
Ben kahvaltı yapmadım daha :KK34:
Ördekcim onlar düşünüyodur ki bu ördek bigün cıldırır toz seker posetıne balıklama dalarsa yavrus ordeke ne olur ondan yapıyolar.. bence yanı :KK70: :KK70:
Yok dalmam ya koskoca 5. takimin kaptan yardimcilarindan biriyim ben o kadar sekere dalmayi gururuma yediremem :confused:

Back
X