Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Nası yani?? Sabah 1 akşam 1 simit mi? Toplamda 1 simit mi? Niye böyle oldu ki?

Bir tanıdıgın cenaze haberi geldi canım aniden oraya gittik sabahtan. Kahvalti yemek dusunecek durum yoktu. :KK43:
evet sabah 1 simit aksam uzeri 4te 1 simit..
Bu saatten sonra baska bisey yemeyi dusunmuyorum.:KK52:

Bende menümü paylaşayım;

Sabah; 2 yumurtalı menemen, 5 minik zeytin

Ara; Osmanlı kahvesi şekersiz, şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk but, 1 tk acı sos, 1 yk süzme yoğurt

Akşam; 2 bardak gilaboru suyu, biraz kuru kayısı, 2-3 çatal mantı (eşime annem yaptı 3 çatalla kurtarmaya çalıştım ama akşamı 5 buçuk gibi kapadım işte:KK43:)

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Su; 1 lt soğuk, 1 lt yeşil çay
Spor; şimdilik yok eve geçince 2 mil Leslie yaparım inşallah

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight @medusa38

Spor şimdilik yok demiştim ama kuzenimle;

10 dk zumba, Leslie 1 mile, 7 dk jillian level 1 yaptık, o beni kendi zumbalarıyla tanıştırdı bende onu Leslie ablayla jillian bacımızla tanıştırdım :)

Bir tanıdıgın cenaze haberi geldi canım aniden oraya gittik sabahtan. Kahvalti yemek dusunecek durum yoktu. :KK43:
evet sabah 1 simit aksam uzeri 4te 1 simit..
Bu saatten sonra baska bisey yemeyi dusunmuyorum.:KK52:

Yeme bakalım kuzum full kh olmuş ama pekte bişi yok işte. Allah rahmet etsin bu arada :(

Gecmisi bitirdim simdi beni bilenler bilir gecmisi okumadan rahat edemem :KK59:

Ordekcim bende menu yazayimmi hergun mezun oldugum icin kendimi eskisi gibi kasmiyorm:KK70: ama kacamak hiccc yapmiyorm ozgeyi alt etmem lazm :KK73:

Kisileri etiketlemiyorum hepiniz okuyun mesajimi diye :ukala:

Yeni arkadas gelmis hosgeldin ismini bilemedgm icin isimsiz hitp edicem ama:KK56:
Oncelikle gecmis olsun yasinda genc verirsn zamanla buraya ne kadar cok baglanirsan o kadar cok kilo verirsn :super:
Ben aralikta 14 kilo vererek mezun oldm 3 kilosunu geri almisim yeniden geldim simdi dahada cok vermek istiyorum insallh :sus:

Serveyyy o cislar hic yakisdimi sana :sinirli:
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim İnşallah vericem sende baya vermişsin İnşallah tekrar verirsin

Bende menümü paylaşayım

Sabah 08:15
1 haşlanmış yumurta- 5 zeytin- 30 gr kadar beyaz peynir- roka ve 1 dilim tam buğday ekmeği

Ara- unuttum yemeyi :olamaz:

Öğle yemeği 12:30
3 köfte- salata ve ayran

Ara 14:30 2 hurma ve 2 ceviz

Ara 16:30 tuzlu ayran 3 zeytin

Akşam yemeği 18:30
1 kase tarhana çorbası 1 dilim tam buğday ekmeği
Su yatana kadar 2 Lt bulacak en son 21:00 civarı portakal yerim ve süt içerim sonra bişey yemem

Spor şimdilik yok demiştim ama kuzenimle;

10 dk zumba, Leslie 1 mile, 7 dk jillian level 1 yaptık, o beni kendi zumbalarıyla tanıştırdı bende onu Leslie ablayla jillian bacımızla tanıştırdım :)

Yeme bakalım kuzum full kh olmuş ama pekte bişi yok işte. Allah rahmet etsin bu arada :KK43:

Cidden dengesiz bi menu olmus ama mecburiyetten anladığım kadarıyla. Allah rahmet eylesin :KK43:
Amin kızlar sagolun..
Evet oyle oldu yarın cok saglam bir menu yapmalıyım.. Cuma günü tartıda eksi olmam lazım..
Aa yarin aksam yemegine misafir var.
Sabah 1 h. yumurta oglen 1 h. yumurta aksamda 1 sis ızgara tavuk ve salata yesem nasıl olur sizce? :kk77:
Hoşbuldum canım çok teşekkür ederim İnşallah vericem sende baya vermişsin İnşallah tekrar verirsin
Canım sende hosgeldin takımımıza.insallah hep birlikte basaracagız.:KK68:

Amin kızlar sagolun..
Evet oyle oldu yarın cok saglam bir menu yapmalıyım.. Cuma günü tartıda eksi olmam lazım..
Sabah 1 h. yumurta oglen 1 h. yumurta aksamda 1 sis ızgara tavuk ve salata yesem nasıl olur sizce? :kk77:
Gayet hafif bi menu olur canım. Sabah yumurtanın yanına bir seyler ekleyebilirsin
Sagol canım :)

Amin kızlar sagolun..

İnşallah canım hoşbuldum

Hoşgeldin arkadaşım..
Hoşbuldum :)

Amin kızlar sagolun..

Sabah 1 yumurta yanına azıcık peynir bi kaç zeytin yap bence, öğleye de biraz yoğurt ekle bari, kiloya zararsız sana faydalı olsun bari. Akşamı sevdim ama, benim de favorim :)

Sabah çörekotu yagı, peynirli tost, 1yumurta, humana tea
Ara 1 incir,mistik cay,1 elma
Öğlen soganlı kıyma,1 kase yoğurt
Ara 2 hurma, sade tkahvesi
Aksam fırında 3 dılım içliköfte,ayran,salata
2lt su
Rezene

3 dilim çok olmamış mı serveyim? Küçük müydü dilimler?

Sabah 1 yumurta yanına azıcık peynir bi kaç zeytin yap bence, öğleye de biraz yoğurt ekle bari, kiloya zararsız sana faydalı olsun bari. Akşamı sevdim ama, benim de favorim :)

3 dilim çok olmamış mı serveyim? Küçük müydü dilimler?
Evet canım kucuktu ustelık alt ve ust kısmı inceydi

Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin, 6 badem
Yeşillik

Öğlen Misafirim vardı:
Soslu sebze kurusu (kabak, patlıcan, biber)
6 yaprak sarma
2 dilim Pırasa mücver
2 minnak kurabiye
1 dilim Elmalı sütlü tatlı

Şimdi yoğurt yiycem

Su 1,5 lt
2 yaparım
Spor---

Bende menümü paylaşayım;

Sabah; 2 yumurtalı menemen, 5 minik zeytin

Ara; Osmanlı kahvesi şekersiz, şekersiz nescafe

Öğle; fırın tavuk but, 1 tk acı sos, 1 yk süzme yoğurt

Akşam; 2 bardak gilaboru suyu, biraz kuru kayısı, 2-3 çatal mantı (eşime annem yaptı 3 çatalla kurtarmaya çalıştım ama akşamı 5 buçuk gibi kapadım işte:KK43:)

Ara; şekersiz Türk kahvesi

Su; 1 lt soğuk, 1 lt yeşil çay
Spor; şimdilik yok eve geçince 2 mil Leslie yaparım inşallah

morordek morordek inatettimolacak inatettimolacak toplight toplight @medusa38
Gözüm üstünde eve gidince yapilacak o leslie ona gore :sopa:
Oyle kandirikciktan zumba jilian yemezler non stop sen kendi sporunu yap uslu uslu datlum.. ben bile regli halimle yaptim sporumu hadi kaldir totoyu

Menuyu yazivereyim ben de
Kahvalti
Biraz peynir maydanoz biber
Minin bi salatalik cay

Ogle
1kepce domates corbasi
Biraz has.tavuk
Salata biraz yogurt

Ara
1sade turl kahvesi
2kuru kayisi 7-8cig badem

Aksam