- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #229.481
kızlar sabah tartıldım eksiye gidecek yerde artı çıktım sanırım regli öncesi canım sıkıldı inşallah en az hasarla atlatırım dün akşam gene haşatımı çıkardı spor hocası bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 dk kar yürüyüşü yaptım.wendy sende spor var mı bugun??
Su tatlıyı birine satsaydin iki gündür bitiremedin![]()
Toparlamaya çalışıyorm ama iştahım açıldı bir kere önünü alamıyorum.wendy 'nun dediği gibi yedikçe yiyesim geliyor.
Evet artık 5 mil mi yaparsın 10 mil mi bilemiiicimm
Merhaba bende menümü yazmaya geldim :)
Sabah çok geç kalktım normalde yapmazdım ama yorgunluk çıkarttım sanırım
Sabah 12:30
1 haşlanmış yumurta
30 gr peynir
4 zeytin
1 dlm tb ekmeği
Roka
Ara 2 hurma 2 ceviz
Akşam 18:30
3 köfte 2 dilim tb ekmeği
2 lt su
kızlar sabah tartıldım eksiye gidecek yerde artı çıktım sanırım regli öncesi canım sıkıldı inşallah en az hasarla atlatırım dün akşam gene haşatımı çıkardı spor hocası bu arada
O zman artık çok farklı bi servey görücez deseneHemen gıttım spor için bılgı aldım bugun dusun o durumda +2
Aaaartık yeme o zamnYok canım maalesef
En alta bir sıra bisküvi
Üstüne elma
Üstüne sütlü tatlı
![]()
Kuzum normalde cok farklıyımdır emzırme benı altust ettı yoksa cat cat gıderdı neyse işe gıdene kdr bıtsın bu davaSelam güzeller..
O zman artık çok farklı bi servey görücez desene
Sen yaparsın kuzum.Çok iradeli ve azimlisin.Kuzum normalde cok farklıyımdır emzırme benı altust ettı yoksa cat cat gıderdı neyse işe gıdene kdr bıtsın bu dava
Spor eklenırse olacak ıns onumuz bahar zaten
wendigom bilmiyom ama her tarafım ağrıyor karnım şiş bugün maydonoz alıp içeyim bari göğüsler şişti ben regliye buldum bahaneyi ama 10 gündür nesef egzersizine gitmiyordum memlekette olunca5. Takım Şubat Hedefleri
- wendigo: 59,9
- toplight: 68
- gulsayszey: 94,9
- Matilda34: 64.9
- 0zlem: 73
- servey: 73
- inatettimolacak: 63
- morordek: 72
- KumRaL_Kraker: 66
- ebrusonmez: 55,8
kuzum ben dün çok yoğundumm, sabah işte yoğundum, akşamda eşimin dedesinin 1. ölüm yıldönmüydü, orda koşturdum geç geldik, sporsuz kaldım
hahaha, dimi :) istemesen kapışırlar
anaaaaaam, kız noolmuş sana böle, maşallah 41 kere. yine tam net çekememişsin ama hadi neyse :) teyzelikten ablalığa iyice evrildin :)
aman ebruşummm, indin 56'laraa, kuzum hakim ol kendinesabit kal gerekirse..
bu dememiş haliniz dimi
wauww süper
kaptanım spor ödemi olabilir mi?
Listede olup her hafta artı gelsen daha neler duyardınbu dememiş haliniz dimi![]()
Listede olup her hafta artı gelsen daha neler duyardın![]()