Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar bayagdir takib ettiğim umay villanın sonunda detoksunu uygulamaya karar verdim tatil dönüşü biraz arınmak iyi gelecek midemde oluşan rahatsızlıklar da bunda etkili oldu bu hafta yarından itibaren menulerim umay villa detoksuna gore olacak
Nasıl bi detoks.. Şifa orucu gibi mi?? :))

Umay villa detoks 1.günü benle başlamak isteyen olursa ilk gün boyle
Screenshot_2017-02-05-14-01-04.webp

Bak bu da iyi fikir hazır verecek 5-10 kg varken ver kurtul :-)
Bencede hem yaz geliyor bebek hazırlıklarına başlayacağız yazın.. :KK52:
Başta 55 bile çok iyi diyordum ama senin azmini gördükten sonra yapılabiceğine inandım.Ve hedefimi aşağı çekmeye karar verdim.Hele bi 55 olaym da sonra 53 falan yaparız hedefi:KK45:

Bencede hem yaz geliyor bebek hazırlıklarına başlayacağız yazın.. :KK52:
Başta 55 bile çok iyi diyordum ama senin azmini gördükten sonra yapılabiceğine inandım.Ve hedefimi aşağı çekmeye karar verdim.Hele bi 55 olaym da sonra 53 falan yaparız hedefi:KK45:
Bu detoksla haftada 2.5&5.5 kg arası veren varmış ayrıca bi arınma programı bizimde iyi bi arınmaya ihtiyacımız var dogrusu

Kızlar detoksuna devamında öyle bos değil ve yapılabilir yiyecekler var özellikle yuksek kilolardakiler için güzel bi arınma moral motivasyon olur hadi çok düşünmeyiniz başlayalım beraber bir hafta yapalım

Yarınki menüyü kendime uyarladim
8:00 yürüyüş cikamazsam pilates
9:00 sebzeli mantarlı omlet
11:00 1 elma
13:00 brokoli haşlama yoğurtla ben sade yiyemem
15:00 1 salatalik bir tatlı kaşığı biber közleme
16:00 bir saat yürüyüş
17 :00 aksam tavuklu yeşil salata
3 lt bu programı yapacam

Güzel görünüyor.. Şu an yazdıgın menü banada uygun aslında.Eksikleri alirsam bende yarin eslik ederim sana...
Yürüyüsünde mi saati var? :KK6:
Gunde iki defa mi yuruyus yapmak lazim?

Son düzenleme:
Güzel görünüyor.. Şu an yazdıgın menü banada uygun aslında.Eksikleri alirsam bende yarin eslik ederim sana...
Yürüyüsünde mi saati var? :KK6:
Gunde iki defa mi yuruyus yapmak lazim?
Evet 2 defa bi kahvaltıdan önce bir aksam ama başka sporda yapabilirsin ayni surede

Yarınki menüyü kendime uyarladim
8:00 yürüyüş cikamazsam pilates
9:00 sebzeli mantarlı omlet
11:00 1 elma
13:00 brokoli haşlama yoğurtla ben sade yiyemem
15:00 1 salatalik bir tatlı kaşığı biber közleme
16:00 bir saat yürüyüş
17 :00 aksam tavuklu yeşil salata
3 lt bu programı yapacam
Helal olsun cidden. Ben bi plan yapsam hep bişey çıkıyor.Listeler bana göre değil.

Back
X