Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

evet başlıcam. eşim pazartesi olsun dedi, hafta sonu için planımız var da. pazartesi omletimi yer gelirim :)
Dukana mı başlıcan wendicim bende pazartesi Ekspres e başlıcam birlikte yapalım mı o hem eğlenceli hemde rahat wc sorunu olmuyo 1 günde ödül var nedersin:)

Ördeğim sende muhteşem gidiyorsun. :KK66:
Sagol Ebrusum, bi sen fark ettin azcık aldıgım kiloyu :KK60:
**5. Takım 504. Etap***

toplight (72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (52,9/51,5/1,4/%2,65)
mezun olmak istiyor
servey (76,3/75,9/0,4/%0,52)
matilda34 (67,0/67,4/-0,4/-%0,59)
ebrusonmez (56,3/56,2/0,1/%0,18)
TopaLsoLucaNn (79,3/78,9/0,4/%0,50)
candy_candy (114,4/114,4/0/0)
kilosu sabit
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83)
inatettimolacak (66/65,2/0,8/1,21)

5. Takım Ortalama: %0,913

kirmizikalem (72,4/71,9/0,5/%0,69)
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%17,58) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta izne ayrılan üye geri döndü
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68,4/67,7/0,7/%1,02)
morordek (69,4/69,7/-0,3/-%0,43)

toplight toplight ve morordek morordek kaptanlarım siz de bi kontrol edin yüzdeleri son durum böyle sanırım.
fattofit85 fattofit85 için ekstrem durumlar uygulanabilir diskalifiye listesinde değil sonucta.. baya etap da gecmıs ustunden. lıste kılosunu beklersen baya zaman alır. hazır guzel kılo verıyoken alalım lısteye derım ben..
Tabı en dogrusunu sen bılırsın kaptanım :KK66:
Eline saglık Özgecim yüzdeler dogru gördügüm kadarıyla
Şimdi baktım 2kasım 2012de 4. takımdan gerı donmek uzere ayrıldı yazmıslar. 70,5 ile ayrılmıs..
Bu durumda karar defterındekı ekstrem durum 2ye uyuyo. Hesaplaması da soyle oluyo
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%17,58/-%0,07) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta 4.takımdan izne ayrılan üye geri döndü.Ekstrem 2'ye göre yüzdesi 223'e bölündü
Karar defterini dogru anlamıs mıyım kaptanım toplight toplight ve morordek morordek :KK66:

Ama dün de konusuldugu gıbı bızım kızın eskı uyelıgı varmıs.Sahnur abla Kazene mesaj at demıstı eskı uyelıgıyle devam eder belkı sıfresını unutmus cunku Ebrucum.. Kaptan gelsın gorur zaten yazdıklarımızı.

Not: Ya da kendı istegıyle ayrılan uye gıbı mı ıslem yapıcaz kaptanım? izin mı yazmısla kendı mı ayrılmıs onu anlamadım. Neyse tecrube gelır konusur bırazdan :KK66:
Canım aynı not 0zlem icin de vardı ve izinden dönen üye gibi işlem yapılıyormus. O yuzden ben o notu düsmüstüm yanına, 281. etapta izne ayrılan üye geri döndü diye. Listeye alıp almama konusunu kaptanımla konusalım, bir de eski üyelik durumunu halletmesini mi beklesek acaba? Bilemedim ben de :KK64:

Şimdi baktım 2kasım 2012de 4. takımdan gerı donmek uzere ayrıldı yazmıslar. 70,5 ile ayrılmıs..
Bu durumda karar defterındekı ekstrem durum 2ye uyuyo. Hesaplaması da soyle oluyo
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%17,58/-%0,07) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta 4.takımdan izne ayrılan üye geri döndü.Ekstrem 2'ye göre yüzdesi 223'e bölündü
Karar defterini dogru anlamıs mıyım kaptanım toplight toplight ve morordek morordek :KK66:

Ama dün de konusuldugu gıbı bızım kızın eskı uyelıgı varmıs.Sahnur abla Kazene mesaj at demıstı eskı uyelıgıyle devam eder belkı sıfresını unutmus cunku Ebrucum.. Kaptan gelsın gorur zaten yazdıklarımızı.

Not: Ya da kendı istegıyle ayrılan uye gıbı mı ıslem yapıcaz kaptanım? izin mı yazmısla kendı mı ayrılmıs onu anlamadım. Neyse tecrube gelır konusur bırazdan :KK66:
Uğraşmışsın.. Ellerine sağlık. Eğer yüzde buysa takımı çokta etkilemez öyle değil mi?

Eline saglık Özgecim yüzdeler dogru gördügüm kadarıyla

Canım aynı not 0zlem icin de vardı ve izinden dönen üye gibi işlem yapılıyormus. O yuzden ben o notu düsmüstüm yanına, 281. etapta izne ayrılan üye geri döndü diye. Listeye alıp almama konusunu kaptanımla konusalım, bir de eski üyelik durumunu halletmesini mi beklesek acaba? Bilemedim ben de :KK64:

O üyeliğim aktif değil zaten taa 2012den beri neden sorun olsun ki buradan devam etmek ama kesin gerekiyor diyorsanız bi araştırayım

O üyeliğim aktif değil zaten taa 2012den beri neden sorun olsun ki buradan devam etmek ama kesin gerekiyor diyorsanız bi araştırayım
Evet canım ben de ikinci üyelik sorun diye biliyorum Ebrusumun dediği gibi. Yani aynı kişinin 2farklı profille yarışması yasak diye biliyorum diyeyim. toplight toplight kaptanım gelınce çözer zaten durumu.
O da dün iyi hissetmiyorum demişti. Umarım iyisindir kaptanım koş gel yavrularının başına hadi :KK66:

Dukana mı başlıcan wendicim bende pazartesi Ekspres e başlıcam birlikte yapalım mı o hem eğlenceli hemde rahat wc sorunu olmuyo 1 günde ödül var nedersin:)

kuzum ben önce ayşenin umay villa detoksunu yapmak istiyorum, sonra benim sadık yarim dukan zaten :) sanırım 2. tura başlıcam artık. bu sefer 52'leri görmeden bırakmıcam ama.

ördekim kaynamış valla arada. tebrik ederim bende yeni farkettim. 7'lere geçmemek büyük başarı :)

Aktif degilmis evet, o zaman sorun olmayabilir sanırım ya... Hemen bozma moralini, sonradan sorun olmasın diye şimdiden uyaralım dedik canım. Ben kaptanla bi konusayım, listeye alabiliriz de seni bakalım. O zaman kesin kilo vermek zorundasın ona göre ;)
Son aylarda daha çok alınır diyiyorlardı sen daha az kilo almaya başladın. Hep böyle devam etsin inşallah.. Umut bey akıllı.. Annesinin depolarından besleniyor demek.
Evet onu ben de fark ettim Ebruşum, kilo alma hızım azaldı bi nebze
Geçen gün eşimle o konuyu konustuk biz de.. Benim ilk 3 ay sonrası bi anda iştahım açıldı ve cok yemeye başladım. O zamanlar daha bebek kilo almıyordu. O zamandan bu yana iştahım daha da artmadı, aynı. Yani ekstra fazla fazla yemiyorum şu an, ikinci üç ayda kendime aldım kiloları, şimdi yeme miktarım aynı ama Umutcuk kilo alıyor :) Bi nevi depolarımı kullanıyor diyebiliriz. Ama sonradan ödem falan olursa bilemeyecegim tabi, bi anda artabilir gene kilom ödemden dolayı. İnsallah olmaz.
ördekim kaynamış valla arada. tebrik ederim bende yeni farkettim. 7'lere geçmemek büyük başarı :)
Yaaa yaaa 300 gramcık aldım sadece :rapci: Şubat sonu hedefim 72'ydi, 72 olmam belki de :dua:

kızlar işyerindeyim işe geldim ama tam toparlayaadım masamda uyuyordum

**5. Takım 504. Etap***

toplight (72,5/71,4/1,1/%1,52)
medusa38 (52,9/51,5/1,4/%2,65)
mezun olmak istiyor
servey (76,3/75,9/0,4/%0,52)
matilda34 (67,0/67,4/-0,4/-%0,59)
ebrusonmez (56,3/56,2/0,1/%0,18)
TopaLsoLucaNn (79,3/78,9/0,4/%0,50)
candy_candy (114,4/114,4/0/0)
kilosu sabit
gulsayszey (97,9/97,6/0,3/%0,31)
0zlem (77,7/75,5/2,2/%2,83)
inatettimolacak (66/65,2/0,8/1,21)

5. Takım Ortalama: %0,913

kirmizikalem (72,4/71,9/0,5/%0,69)
fattofit85 (70,5/82,9/-12,4/-%17,58) galanthus isimli üye nick değiştirdi, 281. etapta izne ayrılan üye geri döndü
zoey1616 (60,3/)
wendigo (62,9/)
KumraL_Kraker (68,4/67,7/0,7/%1,02)
morordek (69,4/69,7/-0,3/-%0,43)

toplight toplight ve morordek morordek kaptanlarım siz de bi kontrol edin yüzdeleri son durum böyle sanırım.
fattofit85 fattofit85 için ekstrem durumlar uygulanabilir diskalifiye listesinde değil sonucta.. baya etap da gecmıs ustunden. lıste kılosunu beklersen baya zaman alır. hazır guzel kılo verıyoken alalım lısteye derım ben..
Tabı en dogrusunu sen bılırsın kaptanım :KK66:

kızlar fattofit in girmesinde sorun yok ama şöyle bir durum var eski şifresini hatırlamadığı için yeni üyelik almış diğer hesabı zaten kullanmıyor ama burada nick değişikliği dersek sorun mu olur ya da kazen e mesajında eski üyeliği iptal et diye yazabilirsin o şekilde sorun halledilebilir

Onu aktif hale getirirsem bu ne olacak bu da var 2 üyelğim oluyor her şekilde :110: yaaa beni atmasalar yarışmadan korktum bak tam da motive olmuşken :KK43: anlaşıldı ben yine veremicem kiloları :olamaz:
inatettimolacak inatettimolacak
Yok canım atmazlar. 4sene önceki hesap hatırlamıyorum sıfresını demıstın. çözülemeyecek bi durum değil bence. kaptanım gelmıs zaten yazar sımdı ;) üzülme sen vericez kiloları çatur çutur :KK15:

Onu aktif hale getirirsem bu ne olacak bu da var 2 üyelğim oluyor her şekilde :110: yaaa beni atmasalar yarışmadan korktum bak tam da motive olmuşken :KK43: anlaşıldı ben yine veremicem kiloları :olamaz:
inatettimolacak inatettimolacak
Hemen ümitsizliğe kapılma bir yolu bulunur.Anlayışlı insanlar sonuçta. Çözüerler mevzuyu. wendy wendy nunda iki üyeliği vardı eskisini hatırlamıyordu. Çözdüler.. Sıkıntı yok yani.. Sen her şekilde kilo vereceksin. İncecik bir vucudun olacak..

Hemen ümitsizliğe kapılma bir yolu bulunur.Anlayışlı insanlar sonuçta. Çözüerler mevzuyu. wendy wendy nunda iki üyeliği vardı eskisini hatırlamıyordu. Çözdüler.. Sıkıntı yok yani.. Sen her şekilde kilo vereceksin. İncecik bir vucudun olacak..

sıkıntı yok kazen çözer :)

Aktif degilmis evet, o zaman sorun olmayabilir sanırım ya... Hemen bozma moralini, sonradan sorun olmasın diye şimdiden uyaralım dedik canım. Ben kaptanla bi konusayım, listeye alabiliriz de seni bakalım. O zaman kesin kilo vermek zorundasın ona göre :KK66:

Evet onu ben de fark ettim Ebruşum, kilo alma hızım azaldı bi nebze
Geçen gün eşimle o konuyu konustuk biz de.. Benim ilk 3 ay sonrası bi anda iştahım açıldı ve cok yemeye başladım. O zamanlar daha bebek kilo almıyordu. O zamandan bu yana iştahım daha da artmadı, aynı. Yani ekstra fazla fazla yemiyorum şu an, ikinci üç ayda kendime aldım kiloları, şimdi yeme miktarım aynı ama Umutcuk kilo alıyor :) Bi nevi depolarımı kullanıyor diyebiliriz. Ama sonradan ödem falan olursa bilemeyecegim tabi, bi anda artabilir gene kilom ödemden dolayı. İnsallah olmaz.

Yaaa yaaa 300 gramcık aldım sadece :rapci: Şubat sonu hedefim 72'ydi, 72 olmam belki de :dua:
Canım bebek büyüdükçe mideyede baskı yapıyormuş. O yüzden daha çabuk doyuluyormuş.Sen daha iyi bilirsin gerçi .

Canım bebek büyüdükçe mideyede baskı yapıyormuş. O yüzden daha çabuk doyuluyormuş.Sen daha iyi bilirsin gerçi .
Evet aslında o birkac gündür başladı diyebilirim. Ha, bu durum beni durduruyor mu henüz? Hayır :D
İlerde iyice baskısı arttıkca belki azalır bile.. Ama mide yanması falan yasamaya başladım yemeklerden sonra :(

Back
X