Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar pilatese başlamayı da düşündüğüm için işin piri ebru şallıyı araştırayım dedimm.. Kadın az önce gözlerimin önünde sırt üstü yatıyoken kaval kemiğini alnına değdirdiiiiii :eek::eek::KK35::KK35:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:
Kizim onlar bizm gibi patatis çuvalimi heryerlerine degerler tebi kurugabçık onlar :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bu da ekşiden mikemmmeel bi alıntıdır :KK70: :KK70:

------- ppfffffffff nefesaaaağll veeğeerr... nefesaaaaaaağll veeeeeeğeerr -----------
- evet hanımlar şimdi de özellikle hamilelikte yapılması gereken bir hareket geliyor.. göbeğimizi kalçamıza değdiriyoruz.
- ebru hanım bu nasıl mümkün olucak; yani başarabilicek miyiz? yani tabi siz koskoca ykm'nin.. kim bilir ne ürünler vardır bu sez..
- eğer istersek olur hanımlar; ben mesela şu an üçüz taşıyorum ikisi pankreasımdan biri golgi cisimciğimden besleniyor. üstelik oldukça sağlıklı ve şimdiden sporc...
-- nefes aaaağğğll veeeeeeeerr --- nefesaaaaaalll vheeeeeeeeeğrrrrr----------- ccc nefesaaaalll ccc --- lan???---
- çek çek çek çek iiiice içeri çekiyoruz karnımızıııııı.. taa ki kalçamıza içerden değene kadar çekiyoruz eveet çok güzeeeell.. nefesaaaa...
- haaa ben de sandım ki.. evet çekiy...
- şimdi hanımlar özellikle ayak serçe parmağında selülit ve varis olanlar için geliştird...
----- nefes aaaaaaallll vheeeeeeeeeeeeğrrrrr -------

Su an yerde gülmekten kıvranarak yazıyorum :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ördekcim morordek morordek bak sen hamilesin sana lazım bunlar :KK70: kadın pankreasıyla beslemiş yavrusunu :KK70: :KK70:
Al gülüm ver gülüm platesin en zor tarafi nefes aaaaa veeee :KK70:hic beceremem beynim patlicak gibi kipkirmiziii oluurum hep :-)

Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık
Seni cok tanimiyorm neler yasadiginida tam bilmiyorum ama kizin varmis sanrm kizin icin guclu ol hakkinda hayirlisi olsun insallah duzelir yinede :(

2 gündür Umay Villa'nın detoksunu uygulayamadım.Bugun misafirim vardi yeni gittiler.Misafirden dolayı bugun aksam gec yedik.
Yarın kaldıgım yerden devam edecegim insallah.

Menüm;

10:00
5 yk yulaf ezmesi+1 yesil elma

14:00
1 d. tb ekmegi
Bol yesillikli 1 haslanmıs yumurta
2 yk cökelek ve cay

20:30
1 d. Tb ekmegi
5 yk ciger
Salata ve ayran

2 t.kahvesi
2 L su
700ml maydanozlu bitki cayı

Spor;
50dk tae bo
5 dk plank
7000 adım

Valla hamilelik kışa gelince portakal mandalina ben de ne bulursam yedim. Aman benim cocuk kac kilo dogcak acaba :işsiz:

ne kadar olursa olsun bi şekilde çıkacak mecbuuuur.. Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bi avazda inşaaaalaah amin :dua::dua::dua::dua:

Ay benim teyzem de öyledir. onun sıpalar da hep gürbüz doğdu.. 3,5tan aşağı doğurduğunu duymadım.
Teyzen doğuma gitti derlerdi 1saat sonra haberi gelirdi :KK70: kadın dünyaya doğurmak için gelmıs sanırım :KK70:
Bi de hiiiç kilo aldığını görmedim ben hamileliklerinde. annem solucana bezelye yutturmuslar gene diye dalga gecerdı hep :KK70: homini gırtlak da yer aslında akşama kadar elinden ekmeği düşürmez.. genlerini çözmem lazım bu garının :KK70:
Not: kuzenler ünili oldu teyzem hala çıtırdır. Benim anamsa hep 3hane sınırlarında gezmiş çektiğim genleri seveyim :olamaz::KK51::silah: :KK70:
Darısı herkesin teyzem olmasına amin :dua: :KK66:

ana aceba benim annem senin teyzen mi:KK70: benimki de bana 40 kilo ile hamile kalmış :KK57: atom karınca derdi babam anneme :KK48: şimdi ama o kadar çıtır değil 63 65 arası gidip geliyor :KK51:

Kanzen mesaj attı gerekli düzenlemeler yapılmıştır yazdııı :))) :KK73:
:super:

hadi hayırlı uğurlu olsun o zaman :KK50:

Şu johnny depp karaip korsanlarında oynayan demi??
Elf'inde kısa saçlı hali hoş değilmiş..
Ayy neyse niye eleştiriyorsam adamı.. Sanki bana yanıkta ben beğenmiyom. :KK70:
Çirkin ördeğe talimm... devam.. :KK70:

aaah :KK51: johnny depp demeyin bana :KK68:

Evet canımcım o.. Ayy 5.karayip korsanları da gelıyo zaten fragmanlar düşmeye başladı... kıymetlimiss jack sparrowu da nasıl özledik nasıl özledik :KK68:

kız deme gözlerim doluyor çok özledik aynen :cry:

Bence de genişmiş :) benim dardı çok zor oluyo onca sancıya bide sezeryan oldum :KK43: hadi sevalcim biz bu hafta bi atak yapalım artık

evet bu hafta bizim haftamız olsun matildacım haydi :KK6::KK6:

Menü:
sabah 10.00
bir haş yumurta
domates salatalık peynir
azcık omlet

öğlen 15.00 : nescafe

akşam 18.30
yarım kase çorba
bir yemek kaş. pilav
bir yemek kaşıgı patates yemegi
bir yağsız pişmiş tavuk budu
2 litre su

bugün çok aç kaldım akşama kadar karnıma kıramplar girdi iş yerinde yiyecek bişey bulamadım kahve içtim akşam yemeğini de çok yemiş gibi hissettim posiyonlar az olsa da... neyse en gurur duyduğum nokta ekmek yememek umarım daha iyi olur artık yavaştan kilo verme hızım azalıyor

canım menün güzel bence erken yemişsin akşamı da sıkıntı yok.

biri bana yardım etsinnnn çıldırcaaamm dün baskülde 82.9 çıkıp bugün 83.4 çıkmam :S nasıl kilo aldım ya diyetime devam edip bu kadar moralim çok bozuldu hergün tartılmayı bıraksam mı neden böyle oldu yine o menüdekileri yedim :KK43:

canım istersen her gün tartıl bazen dayanamıyoruz tartılıyoruz ama değerlendirmeni her zaman haftalık sonucunla yap derim ben eğer haftalık sonucunda eksilme varsa yanlış bişey yapmıyorsundur. bazen bazı yiyecekler de şişkinlik yapar. mesela ben balık yediğimde şişiyorum ama geçiyor 1-2 güne kadar:KK51:
Ay deme öle ama dur :) heyecanlanıyom bak :) Reglim bi bitsin şu an kendimi 100 kilo hissediyorum :KK43: önce Umay villa sonra dukan ile bu sefer 52 diyorum ördekim. 2 aya hallederim ben :) ne var ki 10 kiloda :) geçen yaptıysam yine yaparım.

Şimdi yürüyüşe ordan da alışverişe gidicem. Tabi önce Evi toplamalıyım ama halim yok ki :KK43:

işte görmek istediğimiz wendigo bu yaw.. beklediğimiz motivasyon :KK5:

Mutli misiniz canikolar :KK66: Canikom , Babürüm :KK36:

ayyy alex'im yaa.. bu adamı görünce istemsiz olarak gözlerim doluyor hemen :KK61:

Selam kızlar ben iğrenç bşr sabaha uyandım kv ve kp ile biraz tartıştım eski meselelerden dolayı bayağı uzun bir olay eşimle de arkasından tartıştık defolup git lafından o kadar sıkıldım ki artık gitmeye karar verdim avukat tanıdığınız var mı acaba konu da açtım ama bura kanunlarını bilen birisine ihtiyacım var gerçekten tükendim artık diyete gerek yok zaten yiyemiyorum sıkıntıdan bişey yüzüm öyle kurumuş çökmüş ki kemiklerimin hepsi belli zayıflık değil bildiğin sıkıntı çöküşü çok mutsuzum sığınacak bir yere gerçekten çok ihtiyacım var mutsuz olduğum bir yerde hep aynı sabaha uyanıyorum sürekli keşke sabah olmasa diyorum her gece ağlamaktan artık bitkin düştüm buraya yazmak istemiyordum ama gerçekten çok bunaldım artık

canım önünde yaşayacak 1 günün bile varsa o güne umutla koşmalısın. belli ki çok güçlü bi kadınsın kızın için kendi hayatına dört elle sarılacağından ben çok eminim biz burdayız her kartarında senin ve kıznın yanındayız unutma bunu :KK74:

ah sonunda girebildim siteye :KK14:

dün ne yediğimi hiç hatırlamıyorum :KK53::KK53: ama biraz zorlayıp hatırlicam şimdi

10.02.2017 Cuma Menüm

Sabah
1 simit
1 aç bitir kaşar
1 kupa şekersiz çay

Ara yok

Öğlen
ızgara tavuk şiş
Mercimek çorbası
Ayran

Ara
Nescafe 2in1

Akşam
İskender kebabın etleri
Ayran

Ara
Şekersiz çay

spor: baya bi yürüdüm ama konumu açmayı unuttuğum için saymamış tel.. toplasan 1 saat yürüyüşüm var

dün bütün öğünlerimi dışarda yedim uykusuzluk mod on :olamaz: eve geldiğimde 8 buçuktu ve ben tam 11 e kadar uyumuşum:uykucu: kızım çok hasta bu arada :KK42: hiç hali yok yavrumun sürekli ağlıyor sürekli öksürüyor ağzı burnu hep akıyor gördükçe içim gidiyor valla. cuma günü götürdük doktora bugün iyiydi biraz ama akşam gene kötü oldu 3 kere uyudu bugün şu an ayakta tabi cadı :sinirli: yıkadık ettik biraz önce biraz kendine geldi gibi:KK51:

yeni haftaya bomba gibi gelicem inşallah menülerimi ayarladım bugün pişirdim attım buzluğa.. dukan yapmicam ama yüksek proteinli olacak menülerim aslında biraz bakliyat katıyorum sadece günlük lif alımını arttırıcam onun dışında pek bi farkı yok dukandan.. bence beğeneceksiniz :super:

haydin hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere

Son düzenleme:
ha bugünün de menüsünü yazayım :KK53:

11.02.2017 Cumartesi Menüm

Sabah-Öğle 13.00

Sucuklu yumurta
2 kk peynir
domates-salatalık
3 zeytin
1 kupa çay
1 dilim denge light (bu arkadaş dukan ekmeği yapayım kalkacak listelerden)

ara
sade Türk kahvesi
2 kare bitter

Akşam
Şehriyeli et çorbası (1,5 kase)
2 çatal salata
1 yk börülceli bulgur pilavı (tadına baktım yani sadece)
3 tane biber turşusu
1 dilim denge light

Ara
Neskafe 3 in 1 fındıklı (tatlı niyetine :oops:)

spor yok evden dışarı adımımı atmadım pişman değilim iyi dinlendim mutluyum:21:

Hayırlı geceler herkese
Annemlere geçtim bugün
Telefonumu evde unutmuşum
Kafa bi milyon tabi:confused:

Bayağı bi konuşulmuş:ukala::ukala::ukala:
Hepsini okuyacağım
Gözümden uyku akıyo
Görüşürüz yarın :KK54:

Günaydınlar

Canım belki ödem falandır, her gün tartılmayın derler zaten ama onu ben de pek beceremezdim :) Diyetini bozma, pazartesi takım içi kontrol amaçlı tartılıyoruz zaten, o zaman tartılırsın :KK66:
ben de buna katılıyorum hergün tarılmıcam artık haftada 2 kez yeter. üzüldüm ama azmim kırılmadı daha sıkı yaptımm bugün birazdan atcam menü-spor :) bi de ben çözdüm neden olduğunu polikistik over var bende iki aydır adet olamıyodum da, tam zamanı yaklaşıyor yine olamıcam derken karnım ağrımaya başladı ufak lekelenmeler olmuş inş olcam bu sefer kilo vermeye başladım ondan oluyorum herhalde buna da sevindim:KK54:

O kadar çok öğretmen varki mesleğini icra edemeyen. En yakın zamnda atanırsın umarım.

20.000 atama yapılacakmış sıralamam baya iyi ama bakalım

İzlemelisin en yakın zamnda dehşettt :KK53:

bi boş zaman bulabilsem inş canım :)

Menün gittikçe toparlanıyor. Akşam yoğun gibi görünsede az az tadına bakmışsın ve saat olarak erken kapamışsın. Afiyet olsun. Erken kalkmayada başlamışsın.. Meto hızını etkileyecektir.

erken kalkmak için çalışmaları yapıyorum ilk önce her zamanki saatimden 1 saat erken kalktım 1 saat bir saat cekerek 2 ye kadar geldim şimdi yatcam.....metabolizmam çook yavaş ya çocuklugumdan beri buna bi çözüm bulamadım boşaltım sistemim çalışmıyor 3 4 günde bir anca

cnm sen gece gec mi yattin uykusuzlikta odem yapar cnm bozma moralini
geç yattım 3 te ve 9 da kalktım yetmedi herhalde bünyeye

Canım bende bugun düne göre +1 çıktım ama ödem olduğunu düşünüyorum. Çokda önemsememek lazım.Çorba mercimekse şişirmiştir.Beni patates falan da şişiriyor. Onun haricinde menünde + yapacak bişey yok.
Bence bugun 1lt kadar yeşil çay demle açlık hissettikçe çay iç.Hem ödem atar hem tok tutar yarında eksi görürsün.

sağol canım ilgin için :) çorba tavuk suyuna bi çorbaydı o kesin adet olayından bu polikistik over mahvetti beni:KK12:

Merhaba Zoey, Eğer mutsuzsan ve sürekli kavga ediyorsanız en doğru kararı vermişsin sakın kızım babasız mı büyüyecek falan diye düşünme, bir çocuga yapılabilecek en büyük kötülük şiddet içeren bir ailede yetişmektir bu sadece fizyolojik şiddet değil psikolojik de. kendimden biliyorum....

teşekkürlerrr

canım istersen her gün tartıl bazen dayanamıyoruz tartılıyoruz ama değerlendirmeni her zaman haftalık sonucunla yap derim ben eğer haftalık sonucunda eksilme varsa yanlış bişey yapmıyorsundur. bazen bazı yiyecekler de şişkinlik yapar. mesela ben balık yediğimde şişiyorum ama geçiyor 1-2 güne kadar:KK51:

haftada 2 kez tartılacğım ya gereksiz stres oluyorum :)

Bugün yaptıklarımdan yediklerimden memnunum ama tabi taktir size kalmış

sabah 10.00
iki yumurta haş.
bir küçük domates

ara:14.00
uno grissuno paketten bi çubuk aldım

15.30
iki tatlı kaşık kısır

akşam yemegi 17.00
sezar salata

18.00
türk kahvesi

Spora da başladım :D leslie 30dk
zumba=20 dk
36 mekik

2 litre su

ne kadar olursa olsun bi şekilde çıkacak mecbuuuur.. Allah sağlık ve sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah

ana aceba benim annem senin teyzen mi:KK70: benimki de bana 40 kilo ile hamile kalmış :KK57: atom karınca derdi babam anneme :KK48: şimdi ama o kadar çıtır değil 63 65 arası gidip geliyor :KK51:

aaah :KK51: johnny depp demeyin bana :KK68:

kız deme gözlerim doluyor çok özledik aynen :cry:

evet bu hafta bizim haftamız olsun matildacım haydi :KK6::KK6:

işte görmek istediğimiz wendigo bu yaw.. beklediğimiz motivasyon :KK5:

ayyy alex'im yaa.. bu adamı görünce istemsiz olarak gözlerim doluyor hemen :KK61:

canım önünde yaşayacak 1 günün bile varsa o güne umutla koşmalısın. belli ki çok güçlü bi kadınsın kızın için kendi hayatına dört elle sarılacağından ben çok eminim biz burdayız her kartarında senin ve kıznın yanındayız unutma bunu :KK74:
Canımsın çok teşekkürler

Merhaba Zoey, Eğer mutsuzsan ve sürekli kavga ediyorsanız en doğru kararı vermişsin sakın kızım babasız mı büyüyecek falan diye düşünme, bir çocuga yapılabilecek en büyük kötülük şiddet içeren bir ailede yetişmektir bu sadece fizyolojik şiddet değil psikolojik de. kendimden biliyorum....

haftada 2 kez tartılacğım ya gereksiz stres oluyorum :)
Evet bunu çok iyi biliyorum Can'ım kendi ailemden yorgan altına çok saklandım küçükken saat 6 da yatağa girip uyuyor numarası yaparak sırf duymayayım babamın anneme kızmasını başkalarının yüzünden kendim evlenip iyi olayım dedim o da olmadı hamilelik dönemim hep ağlamakla geçti bebeğim bir aylık yoktu daha lohusayken dayak bile yedim sevmek yetmiyormuş ama hala yüzüne bakınca eşimin keşke çok Mutlu olsak diyorum herşeye rağmen kader kısmet bakalım Can'ım

Günaydınlar herkese
Evet bunu çok iyi biliyorum Can'ım kendi ailemden yorgan altına çok saklandım küçükken saat 6 da yatağa girip uyuyor numarası yaparak sırf duymayayım babamın anneme kızmasını başkalarının yüzünden kendim evlenip iyi olayım dedim o da olmadı hamilelik dönemim hep ağlamakla geçti bebeğim bir aylık yoktu daha lohusayken dayak bile yedim sevmek yetmiyormuş ama hala yüzüne bakınca eşimin keşke çok Mutlu olsak diyorum herşeye rağmen kader kısmet bakalım Can'ım
Aaaa bak cok sinirlendim simdi daha lohusayken dayak atmak da neymis? :KK62: kusura bakma da canım sen niye sineye cektin bunca seyi? O adama muhtac mısın ki o kadar? Büyük konuşmak istemem tabi ama o durumda bana el kaldıran kocam olsa alır bebegimi ceker giderim o an. Valla sabah sabah cinlerim tepeme çıktı burda :KK34:

Sen güçlü ve pozitif ol yeter her şey olacağına varır demişler umarım hep mutlu olursunuz çocuğunla şiddete dair kanıtın olsa mahkemede yardımcı olabilir

ah sonunda girebildim siteye :KK14:

dün ne yediğimi hiç hatırlamıyorum :KK53::KK53: ama biraz zorlayıp hatırlicam şimdi

10.02.2017 Cuma Menüm

Sabah
1 simit
1 aç bitir kaşar
1 kupa şekersiz çay

Ara yok

Öğlen
ızgara tavuk şiş
Mercimek çorbası
Ayran

Ara
Nescafe 2in1

Akşam
İskender kebabın etleri
Ayran

Ara
Şekersiz çay

spor: baya bi yürüdüm ama konumu açmayı unuttuğum için saymamış tel.. toplasan 1 saat yürüyüşüm var

dün bütün öğünlerimi dışarda yedim uykusuzluk mod on :olamaz: eve geldiğimde 8 buçuktu ve ben tam 11 e kadar uyumuşum:uykucu: kızım çok hasta bu arada :KK42: hiç hali yok yavrumun sürekli ağlıyor sürekli öksürüyor ağzı burnu hep akıyor gördükçe içim gidiyor valla. cuma günü götürdük doktora bugün iyiydi biraz ama akşam gene kötü oldu 3 kere uyudu bugün şu an ayakta tabi cadı :sinirli: yıkadık ettik biraz önce biraz kendine geldi gibi:KK51:

yeni haftaya bomba gibi gelicem inşallah menülerimi ayarladım bugün pişirdim attım buzluğa.. dukan yapmicam ama yüksek proteinli olacak menülerim aslında biraz bakliyat katıyorum sadece günlük lif alımını arttırıcam onun dışında pek bi farkı yok dukandan.. bence beğeneceksiniz :super:

haydin hepinize iyi geceler yarın görüşmek üzere
Kızına geçmiş olsun.

ben de buna katılıyorum hergün tarılmıcam artık haftada 2 kez yeter. üzüldüm ama azmim kırılmadı daha sıkı yaptımm bugün birazdan atcam menü-spor :) bi de ben çözdüm neden olduğunu polikistik over var bende iki aydır adet olamıyodum da, tam zamanı yaklaşıyor yine olamıcam derken karnım ağrımaya başladı ufak lekelenmeler olmuş inş olcam bu sefer kilo vermeye başladım ondan oluyorum herhalde buna da sevindim:KK54:

geç yattım 3 te ve 9 da kalktım yetmedi herhalde bünyeye

sağol canım ilgin için :) çorba tavuk suyuna bi çorbaydı o kesin adet olayından bu polikistik over mahvetti beni:KK12:
Regl olunca geçer o zamn.Moral bozma çok daha iyi asıl..

Back
X