- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.601
Balkon konusmasıııVeee servey pazar kapanış konuşmasını yapar..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balkon konusmasıııVeee servey pazar kapanış konuşmasını yapar..![]()
Alıştık artık canım. Şaşırmayız. :))Yarına +2 gelırsem sasırmayınnnnnn
Oluyo cnm bazen akşam yemeğinde protein ye istersen iştahı kesiyorHaklısın canım.Akşam bi iştah patlaması yaşıyorumki sorma
Güzel olmuş bende 1 saat yürüdüm bugün40 dk yürüyüş yaptım.
Amman ne yedin gı uğraşcan yine bu hafta başla hadi hemen salmaYarına +2 gelırsem sasırmayınnnnnn
Ayy bi salon bulursam bende başlıcam çok ihtiyacım varYarın platese baslıyorummmm
Düşünelim mi yoksa bizi aşar mı +2 olduğuna göre:))Haftasonu hotele gıtmıştık dıyorum gerısını sız dusunun
Tek sen değilsin arkanda koca bi takim varzoey1616 canım hakkında hayırlısı olsun canım
Ya bu bebelere kocaya bişeyler hazırlayıp da yememek ne zor yaaa
Ben sebzeye talim ediyorum
Onlar da ton balıklı makarnaları götürüyorlar...oohhh
Neden ben, nedeeennn...![]()
Neden bız dıye bagır lutfennnnnzoey1616 canım hakkında hayırlısı olsun canım
Seker sen erımedın mı artık yavvv mezunolmusundur hedefı 5 e mı cektın nnSelam kızlar iki gündür pek gelemedim netim bitti kesimde evde yoktu bikac gün sonra paket yenilenecek yine arada girmeye calisirim
Yada vermek sıkıcı geldıı artık alma yonunde bır hedef koyup 90 a cıkıp, nasılsa ben bu işi yapabılıyorum deyip yıne 53 e mi düşecen????Selam kızlar iki gündür pek gelemedim netim bitti kesimde evde yoktu bikac gün sonra paket yenilenecek yine arada girmeye calisirim
Tamam yaaaa tamam sustum, tamam gıttım hatta kızmayın 5 OBASIYada vermek sıkıcı geldıı artık alma yonunde bır hedef koyup 90 a cıkıp, nasılsa ben bu işi yapabılıyorum deyip yıne 53 e mi düşecen????![]()
Yok artik ne ileri ne geri sabit kalsam korusam yeterYada vermek sıkıcı geldıı artık alma yonunde bır hedef koyup 90 a cıkıp, nasılsa ben bu işi yapabılıyorum deyip yıne 53 e mi düşecen????![]()
Bizim burasi kucuk biyer canm avm bi tane var zaten ordada hic duymadm bole bi yer yok sanrm internette varsa ordan alirimDecahatlion da var doğrumu yazdım acep :)AVM yok mu yakında orda olur cnm
Yazmıyon yazmıyon bi yazıyor pir yazıyon sevalcim hadi gari 99 u görelim bu ay bittiğinde yaz geliyo hanıııım
Bende sonunda kendi kendime yazmış oldum kızlar :))
zoey1616 canım hakkında hayırlısı olsun canım