- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.641
Günaydın hanımlarr 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ona basladim az once tuzsuz yagsiz mantarli omletimi yedim.
Canım cok spor videolari var onlardan birini evde yapabilirsin.
Basta yapmaya usenebilirsin ama sonra iyiki yapmisim dersin..![]()
Tadına bile bakamadım99 murüyamda görürüm belki zira 15 kilo var 99'a
Bir gün her 5.Takım üyesi kendi kendine yazışmayı tadacaktır
Offf benim de en zorlandığım şey ton balıklı makarna yaaaa![]()
Bu hf kesin girersin canımyeşil çayımı demledim içiyorum, listelere girmek için sabırsızlanıyorum..
Bu hf kesin girersin canım
Bekliyoruz seni![]()
Benim tartının pili bitmek uzere sanki farkli farklı gostermeye basladı.
Ama gosterdigi rakama bakacak olursak 78.3![]()
Eve de yakın bence gitmelisin.Ücret neyse anlaşırsınız.Bence bişey demezler.haklısınn, kendimi kandırmamam lazım işte, o spor yapılacakkeşke sitemizin spor salonu olsaydı
karşı sitenin var görüyorum camdan, kimse de yapmıyo boş boş duruyo yürüyüş bandı, eliptik
kaçak mı girsem :)
Pilindendir canım ya...Benim tartının pili bitmek uzere sanki farkli farklı gostermeye basladı.
Ama gosterdigi rakama bakacak olursak 78.3![]()
Eve de yakın bence gitmelisin.Ücret neyse anlaşırsınız.Bence bişey demezler.
Dimi ya birden suphe ettim kendimden 1 gunde 3 kiloya yakın cook fazla.. Hadi abartili sekilde cok yesem tamam ama oylede olmadı..inşallah canım, kaçışım yok :) bu hafta inemezsem de haftaya kesin, çıkarmayın beni diyet modundan :)
kuzum güvenme ona acil değiştir pili. bi artı bi eksi saçmalıyo öle pili azalınca.
Karşı siteden görüştüğün tanıdığın biri yokmu?utanırım gidemem yaa![]()
Süper olur bence.. 20 dk 20 dkdadır.Şimdi çıkıp bi 20 dk yürüyeyim diyorum öğle yemeği öncesi, iyi olur dimi? ayaz da var sanki ohh gitsin kaloriler.
Benim tartınında pili zayıflamış.Uyarı veriyor 1 haftadır. Cumaya kalmadan pil alayım.Dimi ya birden suphe ettim kendimden 1 gunde 3 kiloya yakın cook fazla.. Hadi abartili sekilde cok yesem tamam ama oylede olmadı..
Karşı siteden görüştüğün tanıdığın biri yokmu?