Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:KK70::KK70:Haahaa
Ya spor hocasıyla iletişime geçsen. Bi, kenar köşede kıstır adamı

yok sanki spor hocası kendilerine ait gibi geldi bana.

Tatlım sormadan bilemezsin..Herkese aciktir ve paralidir bence.

öle mi diosunuz yaa, burda binaların kendinin oluyo genelde, hatta millet evindekini indiriyo falan. ne biliyim yaa, olmadı bi sorim.

Gunaydin guzeller :KK200:

Neden kimse kilo bildirmi yapmiyor acaba :duduk: herkez yazsn bakimm

Ben yaziyimda utanin bari:lülülü:
cuma:67.7
Bugun:67.3
Fark:_400

Kaptanim ya onceden fotograf ekliyordum smdi eklenmiyor neden acaba toplight toplight telefonumu degistrdm boyutu buyuk diyor

ben dün diyetin ucunu kaçırdım malesef sabah hiç tartrılmak istemedim şimdi de pişman oldum ama kahvaltı yaptım kim bilir kaç çıkarım korkuyorumm tartılmayaa :D

dün sabah 8 de işe gitmem gerekiyodu evde bişey yiyemedim haliyle tüm öğünler dışarıda yenmiştir

dünün rezil ötesi menüsü:
sabah: =9.00 ızgara tavuklu sandviç

12.00. = bir mandalina

14.00 bir neskafe

17.20 Güveçte mantarlı köfte( özellikle yağsız olmasını söyledim garsona) ama baya yağlı gibiydi

20.00: neskafe 2si 1arada

21.00 iki adet yaprak sarma:110:o_O:KK17:

doğru düzgün su yok 1,5 -2 litre
spor yok ders aralarında gezip alışveriş yapmaktan başka

Kaptanim ya onceden fotograf ekliyordum smdi eklenmiyor neden acaba toplight toplight telefonumu degistrdm boyutu buyuk diyor
tatlım ben bu konuda cahilim genç teknolojiden anlayan arkadaşlar cevaplasın
bu arada bu sabah benim ufaklık çıldırttığı için tartılamadım kg mu bilmiyorum maalesef

Kızlar bilio musunuz ben dukanda 60'a düştüğümde muhtemelen 57 falan görünüyodum, şu an kilom arasında 2-3 kilo var ama kilo aldım ben bariz ve belirgin. muhtemelen kası yağa dönüştürüyom şu an :KK43: herkes inanmıyodu zaten kiloma. hepsini yağdan verdiriyo dukan emin oldum artık.

evet canım çok inceltiyor dukan. benim kardeşim de 70 kilo 165 boyla nişanında 38 beden elbise giydi :21:

Yürüyüş harika olur. @muska77 herzaman yürüyüş yapardı. Hem kilo vermene yardım eder hemde sıkılaşırsın. Tsş gibi olacaksın ya..

ay inşallah ebruşum yaa :dua: öğlen de yürüdüm biraz sabah da fix 15 dk yürüyorum zaten perşembe günleri hariç (o gün eşim bırakıyor işe :KK53:) şu an bile 3600 adım olmuş :KK68:

Tadına bile bakamadım :KK51:
Bugün öğlen 2-3 çatal yiyeceğim
Şşşşşşşşş... kimseye söyleme:sus:

aramızda :KK39:

dün sabah 8 de işe gitmem gerekiyodu evde bişey yiyemedim haliyle tüm öğünler dışarıda yenmiştir

dünün rezil ötesi menüsü:
sabah: =9.00 ızgara tavuklu sandviç

12.00. = bir mandalina

14.00 bir neskafe

17.20 Güveçte mantarlı köfte( özellikle yağsız olmasını söyledim garsona) ama baya yağlı gibiydi

20.00: neskafe 2si 1arada

21.00 iki adet yaprak sarma:110:o_O:KK17:

doğru düzgün su yok 1,5 -2 litre
spor yok ders aralarında gezip alışveriş yapmaktan başka

canım bence sen tartıda gördüğün rakam yüzünden saldın hafta sonu.. ama toparlarsın cumaya merak etme biran önce sıkı tutmaya başla :KK19:

hala bozmadım diyeti, bu sefer kararlıyım :KK48:

aferin wendicanım benim be :KK19:

99 mu :KK57: rüyamda görürüm belki zira 15 kilo var 99'a :olamaz:

Bir gün her 5.Takım üyesi kendi kendine yazışmayı tadacaktır En Büyük KK

Offf benim de en zorlandığım şey ton balıklı makarna yaaaa :KK14:
O kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün
Bizim burasi kucuk biyer canm avm bi tane var zaten ordada hic duymadm bole bi yer yok sanrm internette varsa ordan alirim
Nerdeydin cnm sen olsun int. İşini görür
günaydın canım, evet umay villaya başladım ama ben dukan yapmak istiyorum bi taraftan da, her an dukanıma dönebilirim. sabah sporumu yapamadım mesela :KK43:
Hayırlı olsun cnm dönersen ben burdayım :)

candy_candy candy_candy candim sevalim sence detox yapim mi bi hafta yoksa bu motivasyonla atağımı yapıp motivasyonumu devam ettireyim mi? lahanada falan şiştim kaldıydım cesarette edemiyom ya :KK43:
Bugüne başladıysan bitir cnm bence dukana benziyo bugün. akşam kararını verip yarın ona göre devam edersin veya dukan a gelirsin

Cnm instegramda pilates yapamaması özledim koptum yani :-)

Back
X