- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.661
yok canım, yeni bi site, rezidans hatta, git burdan pis fakir falan derler, gidemem ben![]()

Ya spor hocasıyla iletişime geçsen. Bi, kenar köşede kıstır adamı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım, yeni bi site, rezidans hatta, git burdan pis fakir falan derler, gidemem ben![]()
Tatlım sormadan bilemezsin..Herkese aciktir ve paralidir bence.yok canım, yeni bi site, rezidans hatta, git burdan pis fakir falan derler, gidemem ben![]()
Haahaa
Ya spor hocasıyla iletişime geçsen. Bi, kenar köşede kıstır adamı
Tatlım sormadan bilemezsin..Herkese aciktir ve paralidir bence.
Gunaydin guzeller
Neden kimse kilo bildirmi yapmiyor acabaherkez yazsn bakimm
Ben yaziyimda utanin bari
cuma:67.7
Bugun:67.3
Fark:_400
Kaptanim ya onceden fotograf ekliyordum smdi eklenmiyor neden acabatoplight telefonumu degistrdm boyutu buyuk diyor
tatlım ben bu konuda cahilim genç teknolojiden anlayan arkadaşlar cevaplasınGunaydin guzeller
Kaptanim ya onceden fotograf ekliyordum smdi eklenmiyor neden acabatoplight telefonumu degistrdm boyutu buyuk diyor
Kızlar bilio musunuz ben dukanda 60'a düştüğümde muhtemelen 57 falan görünüyodum, şu an kilom arasında 2-3 kilo var ama kilo aldım ben bariz ve belirgin. muhtemelen kası yağa dönüştürüyom şu anherkes inanmıyodu zaten kiloma. hepsini yağdan verdiriyo dukan emin oldum artık.
Yürüyüş harika olur. @muska77 herzaman yürüyüş yapardı. Hem kilo vermene yardım eder hemde sıkılaşırsın. Tsş gibi olacaksın ya..
Tadına bile bakamadım
Bugün öğlen 2-3 çatal yiyeceğim
Şşşşşşşşş... kimseye söyleme![]()
dün sabah 8 de işe gitmem gerekiyodu evde bişey yiyemedim haliyle tüm öğünler dışarıda yenmiştir
dünün rezil ötesi menüsü:
sabah: =9.00 ızgara tavuklu sandviç
12.00. = bir mandalina
14.00 bir neskafe
17.20 Güveçte mantarlı köfte( özellikle yağsız olmasını söyledim garsona) ama baya yağlı gibiydi
20.00: neskafe 2si 1arada
21.00 iki adet yaprak sarma
doğru düzgün su yok 1,5 -2 litre
spor yok ders aralarında gezip alışveriş yapmaktan başka
hala bozmadım diyeti, bu sefer kararlıyım![]()
Yedin mi tuzsuz yagsız mantarlı omletini?hala bozmadım diyeti, bu sefer kararlıyım![]()
Yedin mi tuzsuz yagsız mantarlı omletini?
Karnabahar brokoli haslamasını?
O kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün99 murüyamda görürüm belki zira 15 kilo var 99'a
Bir gün her 5.Takım üyesi kendi kendine yazışmayı tadacaktır
Offf benim de en zorlandığım şey ton balıklı makarna yaaaa![]()
Nerdeydin cnm sen olsun int. İşini görürBizim burasi kucuk biyer canm avm bi tane var zaten ordada hic duymadm bole bi yer yok sanrm internette varsa ordan alirim
Hayırlı olsun cnm dönersen ben burdayım :)günaydın canım, evet umay villaya başladım ama ben dukan yapmak istiyorum bi taraftan da, her an dukanıma dönebilirim. sabah sporumu yapamadım mesela![]()
Hayırlı olsun cnm dönersen ben burdayım :)
Bugüne başladıysan bitir cnm bence dukana benziyo bugün. akşam kararını verip yarın ona göre devam edersin veya dukan a gelirsincandy_candy candim sevalim sence detox yapim mi bi hafta yoksa bu motivasyonla atağımı yapıp motivasyonumu devam ettireyim mi? lahanada falan şiştim kaldıydım cesarette edemiyom ya
![]()
Cnm instegramda pilates yapamaması özledim koptum yaniGunaydin guzeller
Sen bugün Detox gibi bunu bitirseydin bence toksinlerini atardın yarına da atağa başlardınaa kuzum yapıon mu sen expressi :) döndüm gibi akşam bi krepimi yapim de yiyim :)