Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kiloda 15 kısa zamanda verilebilecek bi kilo aslında bi irade etsen sen kesin bak en azından Mart bittiğinde görürsün

Nerdeydin cnm sen olsun int. İşini görür

Hayırlı olsun cnm dönersen ben burdayım :)
Duzcedeyim canm ben netten aldim siparismi verdm bugun bakalm nasil bisey gelcek :işsiz:

Tuz ve yağın fazlası zarar ama bence kararında yenebilir cnm sen dukanı denedim mi hiç
Evet canım biliyorum zaten az tuzlu ve yok denecek kadar az yaglı yaparım yemekleri diyette olmasamda.Ama Umay'ın listesinde azda olsa yasak!
Yok dukanı hic denemedim.Yeterli açıklamaların bulundugu tavsiye edecegin bir link varmı dukanla ilgili?:KK54:

Bu arada sabah tartıldım +2 almamışım ona gore
(+ 5 almışımmmmm:KK57:)
Saka sakaaaa gayet ıyıyım süper dengelemışım orada da gece degıl de gunduz yedım ve dun aksamı pasladımmm o yuzden süper yanı hezımetle sonuclanmadı
Ayrıcaaa su aksam yememek mucıze
İlerde koruma donemınde hep bu taktıgı uygulayacagım m

Corek otu yağı-sırkelı su
Sabah peynırlı tost, 3 cevız, 1 yumurta, kucuk parca helva,humana tea
Ara 1 sade tkahvesi,1 lokum,1madlen çıkolata
Öğlen eksılı köfte,2 kasık bulgur, ayran
Aksam patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
13,5 dk jımnastık.....gülmeyinn
2lt su
Rezene
Süpersın canım tebrıklerrrrr

Bakın ne dıyecegım bu hafta hedefım 75,9 u korumaktı ıddıa edıyorum haftasonu otele ragmen korumak bır yana 75,5 olacagım var mı ıddıaya gırennnn:halay:
(Çok pis gazaaa geldımmmm:63:)
ben gırıyorum leeeennn ıddıayaaa yapamazsın, yaptıgın 13,5 dk jımnastıge mı guvenıyorsun, bol keseden atmaaaaaa:işsiz:)

Duzcedeyim canm ben netten aldim siparismi verdm bugun bakalm nasil bisey gelcek :işsiz:
İnş güzel olur cnm
Evet canım biliyorum zaten az tuzlu ve yok denecek kadar az yaglı yaparım yemekleri diyette olmasamda.Ama Umay'ın listesinde azda olsa yasak!
Yok dukanı hic denemedim.Yeterli açıklamaların bulundugu tavsiye edecegin bir link varmı dukanla ilgili?:KK54:
Bi bakayım atarım ben ezberledim artık :)
Yapmak istersen yardımcı oluruz Medusa Wendigo da bilip uygulayanlardan
Ya hıc yapamasaydımmmmmn:KK49:
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee
Yak Kİz yak zaten bi 3 kilo bile verdiremedi sana ne işe yarıyor ki bu takım:))
Bu arada sabah tartıldım +2 almamışım ona gore
(+ 5 almışımmmmm:KK57:)
Saka sakaaaa gayet ıyıyım süper dengelemışım orada da gece degıl de gunduz yedım ve dun aksamı pasladımmm o yuzden süper yanı hezımetle sonuclanmadı
Ayrıcaaa su aksam yememek mucıze
İlerde koruma donemınde hep bu taktıgı uygulayacagım m
Oh iyi hadi:)

Bakın ne dıyecegım bu hafta hedefım 75,9 u korumaktı ıddıa edıyorum haftasonu otele ragmen korumak bır yana 75,5 olacagım var mı ıddıaya gırennnn:halay:
(Çok pis gazaaa geldımmmm:63:)
ben gırıyorum leeeennn ıddıayaaa yapamazsın, yaptıgın 13,5 dk jımnastıge mı guvenıyorsun, bol keseden atmaaaaaa:işsiz:)
Yani bide kendi kendine yetiyosun cnm çok kıskanıyorum valla :)

canım bence sen tartıda gördüğün rakam yüzünden saldın hafta sonu.. ama toparlarsın cumaya merak etme biran önce sıkı tutmaya başla :KK19:
olmaz demiyorum kuzum olabilir ya ama bugün düne göre az daha iyi beslendim sanki spor da yaptım yarın bi tartılcam inş üzülmem yine...
Bende bu ara yoğun sızıların üzerine şifa orucunu tekrarlamayı ve tamamlamayi düşünüyorum yarin başladım belki
merak ettim sen diyince bir sitede ;
"Toplamda 10 gün sürer. İlk gün şifa orucuna hazırlık günüdür. Meyve ve sebzelerle hafif bir beslenme programı uygulanır. Sonra beş gün tam oruç günü olarak geçer. Bu beş günde su, bitki çayları, meyve suları ve sebze suyu çorbaları içilir. Asla katı bir şey tüketilmez ve günlük 250 kalorinin üzerine çıkılmaz. Son dört gün ise orucu bozmak ve vücudu tekrar normal düzenine alıştırmakla geçer. Yani, toplamda tutulan oruç beş gün aslında."
diye yazmışlar aslında böyle bişey tam ihtiyacım olan şey ama çok halsizlik yapar mı acaba çalışırken falan bayılmayayım :D

Dediklerimi yaptın mı cnm renie var bide hamilelikte kullanılıyor Dr na bi sor istersen
Okulda süt bulamadım markete gitmeye de usendim bundan sonra yanımda gotureyim bari. Soda bulup ictim o biraz iyi geldi. Diger dedigini bugun de düşündüm düşündüm bulamadım ya neydiii?? Soda mıydı yoksa? :)

Naber uykucular hemen uyudunuz mu :)

menümü yazayım dün yediğim sanviçin acısını bugün çıkardım herhalde ama emin de değilim :KK72:

Sabah:11.00
bir haş. yumurta
bir ufak domates
bir ufak salatalık
azcık light beyaz peynir
3 yaprak marul

ara 12.00: bir çimdik yoğurtlanıp fırınlanmış yufka

öğlen 15.00 yem. kaş. nohut yemeği ( zararı var mıdır????)

ara 17.30: 3 4 yudum nescafe 2in1

akşam 19.00: yarım kepçe yoğurt çorbası

2 litre suyu zorrla içtim
Spor
1 mil leslie sansone
7 dakika zumba
40 mekik
20 dakika farklı karın hareketi

karnım çok ağrıyor mekiklerde öldüm hamlamam geçmemiş anlaşılan.. yarın tartılcam umarım yüzüm güler iyice gaza gelirimmm:KK42: canım takımım sizi seviyorum ya :KK5: aşka geldim sevgililer gününde sap olmanın verdiği bir şey herhalde:mad::olamaz::KK48:

Günaydın kızlar :) sabah tartı yüzüme güldü, eksilerdeyim, Allah cumaya kadar eksi görmek nasip etsin :)

Bende kararsız kaldım Umay'a devam etsem mi etmesem mi diye bu hafta? Sabah listeye uydum aksam uymadım kendimi ihanet etmis gibi hissediyorum.
Sanki hep o sekilde o listeye uygun yağsız tuzsuz yemem gerekmis gibi dusunmeye basladım...

ben senin dünkü +3'ü gördükten sonra hiç bulaşmadım villaya, canım dukanım benim, mis gibi yağdan verdiriyo bi de zaten :) ben sana dukan linki atıcam canım.

Ya hıc yapamasaydımmmmmn:KK49:
Bır kışı de demıyor kı aferın mınnacık kızla usrnmıyon gıdıyon baskası yapmazdı demıyorrrr yakarım bu 5. Takımı heee

maşalllah canım, azıcık büyüsün onu da yapamıcam yapabilioken yap, benimki şimdi bende yapçam diye bana da yaptırmıyo.

Yak Kİz yak zaten bi 3 kilo bile verdiremedi sana ne işe yarıyor ki bu takım:))

çok fenasın kuzum :KK70::KK70::KK70::KK70:

kızlar karpal tünel sendromu vardı bende senelerdir dr dan kaçıyorum ameliyat diyor çünkü ama haftasonundan beri perişan etti hastalığı tam atlatamadan üstüne bi de bu gelince bugün iptal vaziyetteyim işyerinde atelle dolaşıyom atelle klavye kullanmak çok zor olduğundan okuyorum ama fazla yazamıyom bunları yazarken bile kollarım felaket ağrıyo sanırım ameliyat kaçınılmaz oldu duruma bakayım ona göre ameliyat olabilirim yazmasamda okuyorum haberiniz ola
Çok geçmiş olsun o neki??

Corek otu yağı-sırkelı su
Sabah peynırlı tost, 3 cevız, 1 yumurta, kucuk parca helva,humana tea
Ara 1 sade tkahvesi,1 lokum,1madlen çıkolata
Öğlen eksılı köfte,2 kasık bulgur, ayran
Aksam patlıcan salatası, 1 kase yoğurt
13,5 dk jımnastık.....gülmeyinn
2lt su
Rezene
Menün gayet güzel. Hatta akşam az bile..

Back
X