Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet evet hiç çıkmamalıydım tartıya :KK42:
Ben karar verdim dogurana kadar tartılmıcam :KK42:
Bitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var.. :KK30:

olacak :)

ya bende sp diye çıktım ama dünden mantar vardı mecburen yedik :) bozmazsa o sp işte :)

wauwww :KK9::KK9:, bende ilkini saymıyorumm, kıyafetle pandufla tartılınmaz.

gün içinde tartılmaaaaaaaz, hem söleyip hemde yapıosun ördekcim oldu mu?? takılma ona kuzum, üstelikte ödemliyim dedin :rolleyes::rolleyes:
Mantarda yüksek oranda protein içeriyormuş zaten..

wendigo.webp

wendy wendy :KK57::KK57::KK57:

morordek morordek tatlım suyu çok içmeye çalış hamilelikte ödem illaki olacaktır
Litre litre su içiyorum kaptanım, içmesem çoktan şişmiştim sanırım :)
Bitanem bak kızlar normal diyor. Kafaya takma.. Doğumdan sonra zaten hepsi gider.. Hem sen demedin mi "herkes sadece göbekden almışsın diyor" diye.. Yani kilo yok bebek var.. :KK30:
Bebek 1 kilo, ben aldım 10 kilo, buna ne demeli :oha:

Eveeet hanımlar bu da takımımızın robocop'u canımız medusa38 medusa38 'in mezuniyet karnesi: https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-56#post-50115402

Herkese motivasyon olması acısından paylasayım dedim. Kendisi daha sonra başarı öyküsünü de yazar zaten :KK36: Tekrardan çok ama çok tebrik ediyorum canım, insallah bir daha hic kilo almaman dilegiyle :KK68:
Çok saol kaptanın netim bitti ya göremiyorum pek herkese teşekkürler tabii ki yazacağım birkaç gün sonra ins

Hayırdır senin sevdalın yok mu kız:)

Eferinnnn :))))

Vermişin de o pufidikler zaten 3 kilodur:))
Ben tartılırken anadan üryan:))

Okadar da değil çık ama sabah çık kontrol şart bugünü unut sen cuma çık ayrıca Hamişisin cnm ya kilo yüzünden kendine zehir etme tadını çıkar tatlım

Sayılır o devam et cıss yeme sakınnn!

Ya birazcık yedim bugün, kocamla yemeğe çıktık ama tatlı yemedim o da bişi dimi?

kumralım krakerim bende matilda gibi anadan üryan tasrtılırım saati bilem çıkarırım ne kız o öyle kaban giyseydin bi de üzeerine

Hahahha, alemsiniz kaptanım, aynen utanmasa kaban giycekmiş :)

Sabırsızlıkla bekliyorum..

İnşallah kuzum inşallah :)

Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)

Menüm;
400 ml ılık limonlu su

08:00
3 yk çökelek
2 cherry domates
4 zeytin
1d. tb ekmegi ve dereotu

11:00
150 ml tarcınlı zencefilli süt
3 ceviz

13:00
Avuc ici kadar haslanmıs tavuk ve brokoli

14:30
1 kupa yogurtlu brokoli corbası

18:00
1 kase yogurtlu brokoli corbası
1 h.yumurta ve salata
2 yk.kadar makarna (tencerinin dibinde kalmıştı)

2.5 L su
3 fincan t.kahvesi
1 kupa maydanozlu form cayı

Spor;
10000 adım
100 ip
280 basamak merdiven

Sabah siskinligidr o zaman o :KK48:

Kiz sisko cikiyim diye ole tartilmistim ne kadar cok verdigimi goreyim dedm:KK70:oooo simdilerde ciplak cikiyom utanmasam donumuda cikartcm:KK70:
Aa çıkarmadığın kabahat:)seni uyanık seniiii
Sevdalim var olmamii canim kocisim hic sevmez sevgililer gununu bende sevmiiim artik :KK70::KK70:
Ve artik panduflarla tartilmiyom bendr anadan uryan :süslü:
Benimki de yanımda değil görevde bende yalnız bir sevgililer günü geçiriyorum ama neyseki yedek sevgilim var oğluşum :)

Ya birazcık yedim bugün, kocamla yemeğe çıktık ama tatlı yemedim o da bişi dimi?

Hahahha, alemsiniz kaptanım, aynen utanmasa kaban giycekmiş :)

İnşallah kuzum inşallah :)

Aa bak boşuna değilmiş kışın kilo almam, gece yiyormuşum bak, ebruş dikkat et oralar soğukmuş gelmeyim bi gece :) :)
E oda bişi çok yediysen spor yap bari canikom yarına morel bozukluğu olmasın

Menüm;
400 ml ılık limonlu su

08:00
3 yk çökelek
2 cherry domates
4 zeytin
1d. tb ekmegi ve dereotu

11:00
150 ml tarcınlı zencefilli süt
3 ceviz

13:00
Avuc ici kadar haslanmıs tavuk ve brokoli

14:30
1 kupa yogurtlu brokoli corbası

18:00
1 kase yogurtlu brokoli corbası
1 h.yumurta ve salata
2 yk.kadar makarna (tencerinin dibinde kalmıştı)

2.5 L su
3 fincan t.kahvesi
1 kupa maydanozlu form cayı

Spor;
10000 adım
100 ip
280 basamak merdiven

Çok iyi gidiyosun cnm

Back
X