Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım nohut şişirir ve karbonhidrat içeriyor. Bence öğlen 1 kase yemekte sakınca olmaz ama çok sık yememek lazım. Ve perşembe günleri tercih etme. Cumaya artı gelmemek için.
tamamdır teşekkür ederim :)) :KK52:

Selam canim seninle tanismadk sanrim dimi ben hatirlamiyorumda:KK16:bana kendini tanitirmisin
Takim arkadslarmda solemis musliyi bencede terch etme peynir zeytin yumurta ondan cok daha faydali bence
Nohutta 3yk gecmeyeck canm aklinda bulunsn
merhaba o zaman kumral kraker ben buket 24 yaşında ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ingilizce öğretmeniyim şu an taa 2012de 79 kilodan 70e düşmüştüm burda ondan sonra saldım gitti şu an 85.5 ile geri döndüm 8 gündr burdayım 3 kilo verdim 82.5 güncel ama çok bilinçsizim siz neler neler biliyorsunuz hayretler içerisindeyim artık ruhani olarak daha bilinçli olsam da bilgi eksiğim var sizden çok şey öğreniyorum üniversite yıllarımda çarpık beslenmeler hareketsizlikler beni bu hale getirdi bi de süregelen polikistik over var 3 ay oldu adet olmadım herhalde durumlar vahim anlayacağın. Sende nasıl durumlar :) seksenlerden düştüğüne göre iyi olmalı :)

bu arada peki yememeyim müsli ama bu benim metabolizma bozukluğum ne olarak doktora gittim önerilerde bulundu ama pek işe yaramıyor ilaç falan da vermedi tuvalete çıkmayalı 4 gün falan oldu herhalde :KK61:hep böyleyim çocuklugumdan beri bence bu hiç normal değil...

Ben daha önce 5 gün denedim sadece su cay gibi sıvılar içtim çok halsizlik falan olmamıştı bu sefer biraz daha uzun deneyecegim herkesin bünyesi farklı tansiyon problemin falan varsa dokunabilir

ben de deniyeceğim çalışamaz hale gelirsem keserim çay içmiyorum ben sıkma meyve suyu sebze çorbası falan denicem thank youuuu:KK200::KK15:

peşin peşin söyleyim kızmayın dicem ama kızın ya cidden açlıktan ölüyorum şu an bi dilim pasta uğruna

MENÜ

uyanır uyanmaz bir adet biskrem gece sanım cok cekmişti kendimi sabaha sakladım bi tanecik sadece

sabah:9.45
2 haş.yumurta
2 yaprak marul
1 domates

ara yok
Öğlen yok

Ara: 15.45 bir bardak çay

akşam: 18.00
bir dilim meyveli PASTA
bir sıkım çiğ köftenin yarısı( kardeşimin doğum günü)

çok açtım yemek yerine pasta tercih ettim bu saat şu an 03.19 bu saate kadar ağzıma da bir şey sürmedim ceza olsun diye
aç aç uyucam :110:

su 2 litre

merhaba o zaman kumral kraker ben buket 24 yaşında ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ingilizce öğretmeniyim şu an taa 2012de 79 kilodan 70e düşmüştüm burda ondan sonra saldım gitti şu an 85.5 ile geri döndüm 8 gündr burdayım 3 kilo verdim 82.5 güncel ama çok bilinçsizim siz neler neler biliyorsunuz hayretler içerisindeyim artık ruhani olarak daha bilinçli olsam da bilgi eksiğim var sizden çok şey öğreniyorum üniversite yıllarımda çarpık beslenmeler hareketsizlikler beni bu hale getirdi bi de süregelen polikistik over var 3 ay oldu adet olmadım herhalde durumlar vahim anlayacağın. Sende nasıl durumlar :) seksenlerden düştüğüne göre iyi olmalı :)

bu arada peki yememeyim müsli ama bu benim metabolizma bozukluğum ne olarak doktora gittim önerilerde bulundu ama pek işe yaramıyor ilaç falan da vermedi tuvalete çıkmayalı 4 gün falan oldu herhalde :KK61:hep böyleyim çocuklugumdan beri bence bu hiç normal değil...

canım senin günlük aldığın lif oranına dikkat etmen lazım ben de bu aralar çok sıkıntı çekiyorum o konuda günde 25 gr lif almak gerekiyor. en yüksek lif de yeşil mercimekte var. bakliyatı hayatına sokman gerekiyor. biraz araştır lif yönünden zengin yiyecekler yaz Google a çıkan linklere bak biraz. 1 hafta içinde düzene girer diye düşünüyorum. eğer işe yaramazsa bi doktora görün tabi bi sorun da olabilir

peşin peşin söyleyim kızmayın dicem ama kızın ya cidden açlıktan ölüyorum şu an bi dilim pasta uğruna

MENÜ

uyanır uyanmaz bir adet biskrem gece sanım cok cekmişti kendimi sabaha sakladım bi tanecik sadece

2 haş.yumurta
2 yaprak marul
1 domates

ara yok
Öğlen yok

bir dilim meyveli PASTA

çok açtım yemek yerine pasta tercih ettim bu saat şu an 03.19 bu saate kadar ağzıma da bir şey sürmedim ceza olsun diye

su 2 litre

canım ben çok kızdım bu menüye. sen pko var diyorsun, senin yapacağın en son şey yemek yemek yerine pasta yemeyi tercih etmek olmalı. kardeşinin doğum günü geçerli bir bahane ama bence böyle durumlarda önce buraya bi yaz belki önerisi olanlar olur ama eminim ki kimse yemek yemek yerine pasta yemeği tercih et demez. telafi edecek bi şeyler düşünürdük. bu 1

ikincisi de pko hastalarının insülin direnci olur genelde. onu bi dahiliye doktoruna git ölçtür. eğer insülin direnci varsa menünde glisemik indeksi düşük yiyecekler seçmelisin.

Tesekkurler canim wendy wendy 'da dun link gondermisti.Menuler guzel gorunyor zaten yumurtayi seven bir insanım.Kahvaltıda sart..:kk77:
Baslangica 84 yazmistim atak cıkmadı. Baslangica suanki kilomu yazinca 3 gun atak 99 seyir..
Kızlar yag tuz burdada mı yok. :KK52:

bi tatlı kaşığıydı sanırım yağ, hatta onu da yemiceksen 2-3 zeytin hakkın var :) tuz az diyo o da ödemden, mesela 2-3 kornişona bile izin var :KK48:

günaydın kızlar:KK15:

günaydın canım, ne güzel yazmışsın :KK68:

günaydınlarrr
kar başlayan bir ankara sabahından
Litre litre su içiyorum kaptanım, içmesem çoktan şişmiştim sanırım :)

Bebek 1 kilo, ben aldım 10 kilo, buna ne demeli :oha:
ordeğim ben 30 kg almıştım ilk doğumda bebek 2800 doğmuştu sen gene çok iyisin tatlım bi de benim boy 1,58 düşün bir ara beyaz şowda bi adam vardı tam ekmeği yiyen tombalak dünya gibi adını hatırlayamadım onun gibi olmuştum:oha:
Günaydın bayanlar..
Bugünde bende motivasyon yok ne yaparsam yapayim olmayacakmıs gibi hissediyorum..:eek:
moral bozmak yok özlemcim yapma böyle gdecek bu kglar

Gunaydınlaaar.
Bugun itibariyle 70.5 kilo şişman ördek bi anayım. :olamaz: Gecen hafta sadece 300 gr alıp 5 günde 800 gr alan bünyeme de selamlar olsun. Üstelik yeme düzenim degismedi, hatta azalmasına ragmen. Demek ki artık su içsem yarayacak :işsiz:

MENÜ

2 haş.yumurta
2 yaprak marul
1 domates

ara yok
Öğlen yok

bir dilim meyveli PASTA

su 2 litre
Ah canım benim akşam menüsü cok kötü cidden ama günün genelinde cok az şey yemissin. Akşama böyle kutlamalar oldugunda bence öncesinde saglıklı bir seyler ye, tok ol ki pastaya vs yer kalmasın.
Günaydın bayanlar..
Bugünde bende motivasyon yok ne yaparsam yapayim olmayacakmıs gibi hissediyorum..:eek:
Yahu niye öyle diyorsun super gidiyosun oysa ki. Moral bozmak yok, aynen devam :halay:
ordeğim ben 30 kg almıştım ilk doğumda bebek 2800 doğmuştu sen gene çok iyisin tatlım bi de benim boy 1,58 düşün bir ara beyaz şowda bi adam vardı tam ekmeği yiyen tombalak dünya gibi adını hatırlayamadım onun gibi olmuştum:oha:
İlahi kaptanım, tabirine cok güldüm :KK48: Şu an 10.5 kg almıs durumdayım. 15 ile kapasam iyi diyordum ama sanki biraz hayal oldu artık. Neyse kısmet böyleymis :KK51:

Boyum 172, kilomun da 72 olmasına cok az kaldi, dedi ki boyunla uyumlu olmam lazim :KK53:

Beni siz bu hale getirdiniz. Herkes cok aldın, dikkat et diyip duruyor burda :KK53:
ama burasi diyet topigiydi di mi, ben en iyisi Mayıs annelerine yazayım, orda 20ye yakın kilo alan var, teselli olur bana:KK48:
Kiz allah seni netmiye guldurdun beni:KK70: :KK70:

Memnun oldum buketcim bende 28 yasindayim ismim Merve 4 yasinda oglum var ben emzirme donemim bittikten sonra birden kilo aldim 80i gorunce orda durrr dedim artik ve mayis ayinda buraya basladim 14 kilo verip mezun oldm kasimda sonra 3 kilosunu geri alinca yeniden geldim :) burda cok guzel kilo veriliyo yaris icinde olunca istesende yiyemiyosun kazanma arzun olunca :KK8:
Polikistik overe sogan suyu iyi geliyomus denednmi canim birde kabizlik problemin varsa sabah ac karnina corek otu yagi icmeni oneririm bagrsaklari yumusatiyor olumden baska her derde deva

MENÜ

2 haş.yumurta
2 yaprak marul
1 domates

ara yok
Öğlen yok

bir dilim meyveli PASTA

su 2 litre
Kizmiycamda cok dengesiz olmus be canm sabah ilk agzina ne atarsan meto ona gore calisirmis o yuzden proteinle basla derim
Ahh ahh ben dun gece nelere hayir dedm bi bilsen ama tuttum kendimi cunku bi hedefim var benim aciz olup onlara yenilmek istemiyorum

Back
X