- 13 Mayıs 2012
- 577
- 977
- 103
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #230.841
tamamdır teşekkür ederim :))Canım nohut şişirir ve karbonhidrat içeriyor. Bence öğlen 1 kase yemekte sakınca olmaz ama çok sık yememek lazım. Ve perşembe günleri tercih etme. Cumaya artı gelmemek için.

merhaba o zaman kumral kraker ben buket 24 yaşında ingiliz dili ve edebiyatı mezunuyum ingilizce öğretmeniyim şu an taa 2012de 79 kilodan 70e düşmüştüm burda ondan sonra saldım gitti şu an 85.5 ile geri döndüm 8 gündr burdayım 3 kilo verdim 82.5 güncel ama çok bilinçsizim siz neler neler biliyorsunuz hayretler içerisindeyim artık ruhani olarak daha bilinçli olsam da bilgi eksiğim var sizden çok şey öğreniyorum üniversite yıllarımda çarpık beslenmeler hareketsizlikler beni bu hale getirdi bi de süregelen polikistik over var 3 ay oldu adet olmadım herhalde durumlar vahim anlayacağın. Sende nasıl durumlar :) seksenlerden düştüğüne göre iyi olmalı :)Selam canim seninle tanismadk sanrim dimi ben hatirlamiyorumdabana kendini tanitirmisin
Takim arkadslarmda solemis musliyi bencede terch etme peynir zeytin yumurta ondan cok daha faydali bence
Nohutta 3yk gecmeyeck canm aklinda bulunsn
bu arada peki yememeyim müsli ama bu benim metabolizma bozukluğum ne olarak doktora gittim önerilerde bulundu ama pek işe yaramıyor ilaç falan da vermedi tuvalete çıkmayalı 4 gün falan oldu herhalde