Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım senin günlük aldığın lif oranına dikkat etmen lazım ben de bu aralar çok sıkıntı çekiyorum o konuda günde 25 gr lif almak gerekiyor. en yüksek lif de yeşil mercimekte var. bakliyatı hayatına sokman gerekiyor. biraz araştır lif yönünden zengin yiyecekler yaz Google a çıkan linklere bak biraz. 1 hafta içinde düzene girer diye düşünüyorum. eğer işe yaramazsa bi doktora görün tabi bi sorun da olabilir

canım ben çok kızdım bu menüye. sen pko var diyorsun, senin yapacağın en son şey yemek yemek yerine pasta yemeyi tercih etmek olmalı. kardeşinin doğum günü geçerli bir bahane ama bence böyle durumlarda önce buraya bi yaz belki önerisi olanlar olur ama eminim ki kimse yemek yemek yerine pasta yemeği tercih et demez. telafi edecek bi şeyler düşünürdük. bu 1

ikincisi de pko hastalarının insülin direnci olur genelde. onu bi dahiliye doktoruna git ölçtür. eğer insülin direnci varsa menünde glisemik indeksi düşük yiyecekler seçmelisin.

Haklısın kesinlikle insülin direncini aşmış şeker başlangıcı demişti doktor 2 yıl once ama gitmedim tekrardan malesef sağlıksız bir menü olduğunu biliyorum ama düne göree 600gram düşük geldim herhalde aç kalmaktan.. Hayatımda hiç yeşil mercimek yemedim :silah:

Bugun okulda toplanti varmis evi temizleyip oraya yetismem lazm ya su decathlondan bone gozluk aldm gelmedi hala yarin yuzmeye gidicm bide :63:

Memnun oldum buketcim bende 28 yasindayim ismim Merve 4 yasinda oglum var ben emzirme donemim bittikten sonra birden kilo aldim 80i gorunce orda durrr dedim artik ve mayis ayinda buraya basladim 14 kilo verip mezun oldm kasimda sonra 3 kilosunu geri alinca yeniden geldim :) burda cok guzel kilo veriliyo yaris icinde olunca istesende yiyemiyosun kazanma arzun olunca :KK8:
Polikistik overe sogan suyu iyi geliyomus denednmi canim birde kabizlik problemin varsa sabah ac karnina corek otu yagi icmeni oneririm bagrsaklari yumusatiyor olumden baska her derde deva

Ben daha önce sabahları çörek otu cigniyodum çok iğrenç geliyodu midem bulaniyodu ama belki yağ olarak yutarsam ise yarayabilir. Soğan suyunu nasıl cikarcaz meyve sikacaginda mi acaba

Kizmiycamda cok dengesiz olmus be canm sabah ilk agzina ne atarsan meto ona gore calisirmis o yuzden proteinle basla derim
Ahh ahh ben dun gece nelere hayir dedm bi bilsen ama tuttum kendimi cunku bi hedefim var benim aciz olup onlara yenilmek istemiyorum

Evet çok haklısın bir daha yapmicam böyle hele instadaki menulerini görünce :)

Boyum 172, kilomun da 72 olmasına cok az kaldi, dedi ki boyunla uyumlu olmam lazim :KK53:

Beni siz bu hale getirdiniz. Herkes cok aldın, dikkat et diyip duruyor burda :KK53:
ama burasi diyet topigiydi di mi, ben en iyisi Mayıs annelerine yazayım, orda 20ye yakın kilo alan var, teselli olur bana:KK48:
Allah aşkına sen 172 sin ve aldığın 10 kilo için mi bu kadar laf kaygı.yooook artık ben sana cvp vermicem git bi 10 kilo daha al gel öyle konuşalım şekerim ben 160 a 84 le doğuma gittim haberin var mı senin bu da sana Morel olsun :))

Tesekkurler canim @wendigo 'da dun link gondermisti.Menuler guzel gorunyor zaten yumurtayi seven bir insanım.Kahvaltıda sart..:kk77:
Baslangica 84 yazmistim atak cıkmadı. Baslangica suanki kilomu yazinca 3 gun atak 99 seyir..
Kızlar yag tuz burdada mı yok. :KK52:
Aa ben görmemişim olsun ben çok az kullanıyorum sadece salatalara yemekler zaten etin yağıyla pişiyo ya koymuyorum az tuzlu yerim zaten hiç kısmadım

Günaydın bayanlar..
Bugünde bende motivasyon yok ne yaparsam yapayim olmayacakmıs gibi hissediyorum..:eek:
Hiç canını sıkma eminim herkese böyle oluyordur bazı dönemler sen pes etme ufak aksaklıklar olabilir aldırma. Ne kadar kilo vermişsin şimdiye kadar ne demek olmayacak şimdiye kadar nasıl olduysa yine öyle olacak bırakma sakın kendini :KK200:

Ah canım benim akşam menüsü cok kötü cidden ama günün genelinde cok az şey yemissin. Akşama böyle kutlamalar oldugunda bence öncesinde saglıklı bir seyler ye, tok ol ki pastaya vs yer kalmasın.:halay:
Aslında yerdim ama dersten geldim apar topar bişeyler yemek için 15 dakikam vardı özel derse yetisebilmek için o an ne yesem bulamadım kardeşim için yedim bir dilim ama onu yemeseydim kesin çok aç olacağım için gece daha beterini yapardım. Ama bi daha böyle olmayacak ara öğünleri oturtsam böyle bir sorun olmayacak ama iş yerinde ne yiyebilirim bulamiyorum

Napaniz bakalim genclerrr
İse gitmek için hazırlanıyorum tartildim mutlu oldum güzel bir gün :) :KK8::KK30::süslü:

Allah aşkına sen 172 sin ve aldığın 10 kilo için mi bu kadar laf kaygı.yooook artık ben sana cvp vermicem git bi 10 kilo daha al gel öyle konuşalım şekerim ben 160 a 84 le doğuma gittim haberin var mı senin bu da sana Morel olsun :))
Tamam dövme beni :oops:

Hiç canını sıkma eminim herkese böyle oluyordur bazı dönemler sen pes etme ufak aksaklıklar olabilir aldırma. Ne kadar kilo vermişsin şimdiye kadar ne demek olmayacak şimdiye kadar nasıl olduysa yine öyle olacak bırakma sakın kendini :KK200:

Aslında yerdim ama dersten geldim apar topar bişeyler yemek için 15 dakikam vardı özel derse yetisebilmek için o an ne yesem bulamadım kardeşim için yedim bir dilim ama onu yemeseydim kesin çok aç olacağım için gece daha beterini yapardım. Ama bi daha böyle olmayacak ara öğünleri oturtsam böyle bir sorun olmayacak ama iş yerinde ne yiyebilirim bulamiyorum

İse gitmek için hazırlanıyorum tartildim mutlu oldum güzel bir gün :) :KK8::KK30::süslü:
canım evde mikrodalga varsa tavuk ızgara yap buzluğa at sadece ısıtıp yiyebilirsin ilk aklıma bu geldi bu tür durumlarda

Ayy güne gün ekledim yetmiyo gene isler.. tam yazicam bisey firliyo gene..
Neysee, ben pazartesine eksiyle basladim ama 2gundur yorgunluktan midir havadan midir nedir bilmem +1dim sabah :( kendimi kesicem valla artik.. bugun yarin muz sut yapicam bakalim cumaya atmam lazim bi şekilde

canım evde mikrodalga varsa tavuk ızgara yap buzluğa at sadece ısıtıp yiyebilirsin ilk aklıma bu geldi bu tür durumlarda
Gecmis olsun kaptancim.. ameliyati erteleme annemde de var kavga dövüş zorla ettirdik.. daha iyi oldu sonradan bardak filan tutamayacak hale gelmisti.erteleme sen de lutfen kaptancim

Aksamdan yapip birakiyorum ben yemegimi canim yoksa gidince saldiriyom ben de.
Okula ara ogün de kutu sut kuru kayisi cig badem var cekmecemde.. benden tavsiye bunlar aklina baska bisey gelen varsa ben de alirim koyarim kenara ;)

Ben daha önce sabahları çörek otu cigniyodum çok iğrenç geliyodu midem bulaniyodu ama belki yağ olarak yutarsam ise yarayabilir. Soğan suyunu nasıl cikarcaz meyve sikacaginda mi acaba

Evet çok haklısın bir daha yapmicam böyle hele instadaki menulerini görünce :)
1 beyaz sogani kabuklarini soyup 4e bolup 1 su bardagi suyla kaynatiyosun ve iliyinca sabah ac karnina iciyosun hem zayiflatiyor hemde kadin hastaliklarinda iyimis

Gecmis olsun kaptancim.. ameliyati erteleme annemde de var kavga dövüş zorla ettirdik.. daha iyi oldu sonradan bardak filan tutamayacak hale gelmisti.erteleme sen de lutfen kaptancim
valla özge cim 5 senedir kaçıyom işte dün gece uyku tutmadı sabah 3,30 dan sonra ayaktaydım sabaha karşı 4,30 da duşa girdim 30 dk sıcak suya koyunca bugün daha iyi hissediyorum accık öteledim gibi

Back
X