Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ihmal etme bence canım bak takımımızın doktoru da demiş zaten. Sekerinin bence takip altında olması gerekir. Surekli de sağlıklı beslenmen daha iyi olur yani gecici degil kalıcı olarak hep sebze, protein ağırlıklı beslenmelisin.

Teşekkür ediyorum efenimm :KK28:
Olsun hep birlikte inecegiz istedigimiz kilolara. Ben de dogumdan sonra listelere dönerim yeniden :)
Sen lohusalık bitmeden %70 ini atarsın fazlalıklarının...
Bak gör..;)

Bulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte wendy wendy sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum
Canım ya, ailen Türkiye de mi??
Bi süre onların yanına gidip kalayım desen, buraya gelince bulsan bi avukat???
Korkma illaki kazanılmış hakların var senin...
Ailen haberdar mı durumundan??
Ne diyorlar???

Günaydınlaaar :)

bilemedim adını şimdi ama tr'den değil kumralım.

En kolay uygulanani bu geliyo bana canim.. diger turlu hem sabah hem ogle tasimam gerekiyo yanima.h.sonu saf protein yapabilirim belki
Annecigim bi rahat dursa gececek dee.. 2hafta once bizim ormanin bakimini yapmislar gecen haftada patates dikmisler pazartesi de hali silkemis bugun diyo ki ay omuzum agriyo :KK57: dedim acaba niye :KK51:
Mr sonucunda ds kist cikmis sirtinda doktor zorlanmadan sivi birikmesi olmuştur demis dunden beri kesin kanser oldum ben diye ortalığı inletiyo.. Allah sen biliyon ya rebbimm anama totosunun ustune oturma istegi viirrr :dua:

amin canım :)

Yok canım 8 ay olacak gitmedim Dr.a. Şuanki durumu ne alemde bilmiyorum..o_O

bence kilolar gidince şekerde kendiliğinden gidicek, o kadar spora şeker mi kalır canım :)

wendy wendy kızın kaç yaşındaydı?
Benim kızım minikken (2-2,5 yaşta)
Katılırdı bana Leslie yaparken

benimki de 2,5 yaşı geçti şimdi, anne evde şpor olmaş diyo. bebek arabasıyla yürüyüşü seviyo ama.

wendy wendy Hatta kadın all together all together..diyo ya... bizimki de 'Abdülkadir Abdülkadir' diyordu...:KK48:
Hayır o isimde bi tanıdığımız olsa yine anlayacağım da..
Çok şaşırmıştım..:KK64:

hahah benzetmelerini severim onların :)

Su baya az wendigo olmuyor böyle no no nooo :sopa: çikolataları da döşemişssinn :KK12: geriye kalanlar harika hemen sporunu da yaparsan tamamdır :KK200:

haklısın, dün ne ara akşam oldu anlamadım :( bugün farklı olcak.

Bulmadım Can'ım eşimle konuşulmaz o sadece döver pek iyi değilim giremedim kavga ettik dövdü sövdü dudağım patladı ne yapıcağımı bilmiyorum gitmek istiyorum gidemiyorum herşey onun elinde işte böyle kötü bir hayat işte wendy wendy sende burdan oku tatlım kusura bakma çok kötüyüm ne yapıcağımı bilmiyorum çık git diyeceksiniz gidemiyorum kaldım elim kolum bağlı sadece uyumak birdaha hiç uyanmamak istiyorum

kv/kp yok mu yanında senin yaa, kocan olacak döverken seni sesleri çıkmıyo mu? ördekim demiş, acilen konuna yazanlardan biriyle irtibata geç, seni göndereceklerini sanmam tr'ye, gelirsende burda da bissürü imkan var onlardan faydalanırsın nolcak. çok üzüldüm okuyunca :(

fattofit85 fattofit85 dünkü menülerimde spor yoktu. Evet.
morordek morordek gördün mü Umut'u
Gokce29 Gokce29 canım sanırım sen sormuştun. Hakkari'li değilim.Eşimin işi yüzünden buradayız. 2.5 sene oldu neredeyse. Aliştım sayılır..
Evet gördüm canım, baya büyümüs :)
Artık kesin netlesti direkt babasına benziyor Umutcuk :)

Günaydınlaaar :)

bilemedim adını şimdi ama tr'den değil kumralım.

amin canım :)

bence kilolar gidince şekerde kendiliğinden gidicek, o kadar spora şeker mi kalır canım :)

benimki de 2,5 yaşı geçti şimdi, anne evde şpor olmaş diyo. bebek arabasıyla yürüyüşü seviyo ama.

hahah benzetmelerini severim onların :)

haklısın, dün ne ara akşam oldu anlamadım :KK43: bugün farklı olcak.

kv/kp yok mu yanında senin yaa, kocan olacak döverken seni sesleri çıkmıyo mu? ördekim demiş, acilen konuna yazanlardan biriyle irtibata geç, seni göndereceklerini sanmam tr'ye, gelirsende burda da bissürü imkan var onlardan faydalanırsın nolcak. çok üzüldüm okuyunca :KK43:
Ayy ben o kuzunun dillerini severim :nazar::KK200:

Kızlar yulaf kepegi alicamda hangisini onerirsiniz?
Migros'ta bakmistim icinde farklı seylerde vardı.

Back
X