Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Haklısın canım gitmem lazım.. Cünkü aclık derecesine varan menulerle eksi görebiliyorum.:KK12:
Canım her gün kahvaltıda peynir yumurta yulaf kepeği alınca krep ve yeşillik ye.

Sebze olarak brokoli pırasa ıspanak karnabahar pancar kereviz tercih et aksam yemeklerinde yada aralarda yoğurt ekle
Sebze olmadığında salata te
Her gün et tavuk balık türünden yemeye çalış ozaman AC kalmadan verdiğini gorursun
Meyveleri gündüz ye ve daha eksi meyveleri sec elma kivi gibi bakalım ne olacak

Kızlarr bugun yogundum tutunamadım burya gene :D
Neysee.. nolmus bızım takıma bakem nıye dagıldık gene artılar sabıtlerr..
Temam ben de pek ugrayamadım bu hafta takıma ama kendı basıma kalsam da asılmaya devam edıyorum..
Yazz gelıyo hatunlaar huuuuu.. Sonra vay yanlarım cıktı yok göbişim dıye aglamayalım TAAAŞŞ gibi girmeyelim mi yaza he he he ;)

Gunaydinlaaar :KK68:
Bugun günüm var kizlar, dun de onun hazirliklariyla ugrasiyordum. Salata ağırlıklı bir menum var kacamakli olarak sadece borek ve kek yaptim yemek isteyen olur belki diye. Onun dışında hep salata ve diger tatlım da incir uyutmasi. Yogun olurum bugun, aksama gorusuruz artik. Sakın kacamak yapmayın :KK20:

günaydınlar uzun bir aradan sonra haftasonu kahvaltım çok hafif oldu wendy wendy bu hafta 70 i görecem sende listeye girecen ona göre

Peki kaptanım, bugün akşama misafirim var koşturmacalıyım ama bu hafta hergün spor var o vakit, hepinizi seviyorum benim için ne çok çabaladınız ya :(

Back
X