Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimsecikler yok..
toplight toplight kaptanım bu hafta 69'ları göreceksiniz sanırım.

@wendigo rakibemde listelere girecek. 800 gramcık kalmış. İki günde halledip eksilerle gelecek.. :KK36:

inatettimolacak inatettimolacak Haftasonuda çalışıyor musun? Yine işe gömüldün :KK70:

servey servey spor haftada 3 gün mü??
Bence bu haftada hedefine ulaşacaksın:KK54:

0zlem 0zlem canım sen dukana mı başlayacaksın??

candy_candy candy_candy sen haftasonları giremiyordun değil mi??
Bu hafta senden çok güzel bir yüzde bekliyoruz.

KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR başladın mı yüzmeye :21:

morordek morordek günün bugundü sanırm.Nasıl geçti??

Menüm;
10:00
1 sucuklu yumurta
2 yk cökelek
1 dilim tb ekmegi ve 1 kupa cay

14:00
4 ceviz+1 bardak zencefilli tarcınlı süt

17:00
1 tabak kıymalı lahana
1 kase yogurt
1 dilim tb ekmegi

2 L su
400ml 10 bitkili cay

4 fincan türk kahvesi

Spor;
6000 adım tempolu yürüyüş

Kimsecikler yok..

@wendigo rakibemde listelere girecek. 800 gramcık kalmış. İki günde halledip eksilerle gelecek.. :KK36:

inatettimolacak inatettimolacak Haftasonuda çalışıyor musun? Yine işe gömüldün :KK70:

Bilmiyorum canım öyle arada kaldım bende..o_O
Nasılsınız bakalım güzel takımım..
Bende keyifsizim canım sebepsiz bir kırgınlık var üzerimde.. :KK12:
Sen nasılsın?:KK51:

Son düzenleme:
Kimsecikler yok..

Bugun gizli planlarımı gerceklestırdımmm deme kımseye ebrusum :sus: :D
Pilates diye gittim seansımız da degısıklık yapmıslar. Ben de programımı degıstırdım.Haftada 2pilatese gidecektim haftaiçi bi pilatesi salı akşama çektim diğer hakkımı cumartesi 1,5saatlik fitnessla değiştirdim. Veee Pazartesı tahlıllerımı yaptırıp Çarsamba da havuza baslıcammm :rolleyes: Yanı haftalık programım soyle olacak
Salı Pilates
Çarşamba Yüzme
Cuma Yüzme
Cumartesi Fitness

Persembeyı tatıl verıcem kendıme. Kalan 2gün de evde takılırım yıne.. Bombe gibi geliyom olumm savulunn :KK59:

Amaaaan nolmus yaaa bi gun yoktuk paylaşım alanı ve katılmak isteyenler topigi pazar alanına dönmüş :KK70: adminler tum siteyi zayiflatmak istiyor sanırım :KK48:
Sizler naptiniz bakalim?
He yaa ördekcim ben de sımdı oraya bakıyodumm.. 3.takım baya eleman toplamıs canlanır takımları ınsallah

Bugun gizli planlarımı gerceklestırdımmm deme kımseye ebrusum :sus: :KK70:
Pilates diye gittim seansımız da degısıklık yapmıslar. Ben de programımı degıstırdım.Haftada 2pilatese gidecektim haftaiçi bi pilatesi salı akşama çektim diğer hakkımı cumartesi 1,5saatlik fitnessla değiştirdim. Veee Pazartesı tahlıllerımı yaptırıp Çarsamba da havuza baslıcammm :rolleyes: Yanı haftalık programım soyle olacak
Salı Pilates
Çarşamba Yüzme
Cuma Yüzme
Cumartesi Fitness

Persembeyı tatıl verıcem kendıme. Kalan 2gün de evde takılırım yıne.. Bombe gibi geliyom olumm savulunn :KK59:
Kız bu programla sen de medusa gibi eriyip gidicen :KK48: şaka bi yana tabi super olmus, hadi bakalım gelsin eksiler ;)
He yaa ördekcim ben de sımdı oraya bakıyodumm.. 3.takım baya eleman toplamıs canlanır takımları ınsallah
Canlanmayı gectim maksimum uye sayısını bile gecmis olabilirler bence :D

Kız bu programla sen de medusa gibi eriyip gidicen :KK48: şaka bi yana tabi super olmus, hadi bakalım gelsin eksiler :KK66:

Canlanmayı gectim maksimum uye sayısını bile gecmis olabilirler bence :KK70:
Bi görelim 5leri ördekcim.. Bizim iddianın süresi azalıyo.. Benim hain ördekcik de yemeyı kestı ıyıce.. ölecek sonunda. Süre daralmadan kaybettiğini gösterip pes etmesını sağlamam lazım :D
Evde hep aynı seylerı yapmaktan sıkılmıstım degısıklık yenı ortam fılan ıyı gelır ;)

Bi görelim 5leri ördekcim.. Bizim iddianın süresi azalıyo.. Benim hain ördekcik de yemeyı kestı ıyıce.. ölecek sonunda. Süre daralmadan kaybettiğini gösterip pes etmesını sağlamam lazım :KK70:
Evde hep aynı seylerı yapmaktan sıkılmıstım degısıklık yenı ortam fılan ıyı gelır :KK66:
Iyi yapmışsın ya ben de spor salonunda ya da grup olarak yapılan sporlarda daha motive oluyorum. Evde kendi kendime yapasım gelmiyor, kahrolsun bu miskinligim :işsiz:

Ay hazır burdayken menuyu de yazayım cıksın aradan
Uyanınca ev ısıne vurdum kahvaltıyla ogle bırlestı
2has.yumurta
3dl salam döndurdum tavada(cıg yıyesım gelmıyo son zamanlarda)
Bikaç dl domates peynır cay

Ara
bıkac kasık yogurt

Aksam
2parca tavuk ızgara derısız
Bikac parca haslanmıs karnıbahar
bı kase yogurda koz bıber ve patlıcan ekledım

Bırazdan da turk kahvesı ıcıcem

Su :3lt tamamlanacak+yesılcay
Spor 1saat üstü fıtness

morordek morordek toplight toplight

Amaaaan nolmus yaaa bi gun yoktuk paylaşım alanı ve katılmak isteyenler topigi pazar alanına dönmüş :KK70: adminler tum siteyi zayiflatmak istiyor sanırım :KK48:
Sizler naptiniz bakalim?
Aaa evet banada mesaj geldi.. Emin oldukkilo probleminiz yok.. falan..
Sanırım butun kk hatunları yaza fit giricek..

Evet canım bugündü evde tam 11 kisiydik, herkesin gelecegi tuttu:skandal: nereye sığacak bunca insan diye panik modundaydim ama neyse ki herkes kendine bi yer buldu :KK48: yoruldum yahu :KK51:
Yanihamile hamile onca insana hazırlık yapmak zor.. Bir yardımcı tutsaydın bir günlüğüne daha iyi olurdu. Gerçi tanıdık güvenilir birini bulmak kolay değil..

Bugun gizli planlarımı gerceklestırdımmm deme kımseye ebrusum :sus: :KK70:
Salı Pilates
Çarşamba Yüzme
Cuma Yüzme
Cumartesi Fitness

Vayyy bu planlar muhteşem.Kim tutar senii..:KK73:
Zaten çıtır olmuştun şimdi daha da yakıcan ortalığı.. Ördeğine üzüldüm bak şimdi.. :KK48::KK48:

Back
X