• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ebrusonmez ebrusonmez ebruşum bugün de niyetli misin?? Allah kabul etsin canım. Haftaya da ben mi tutsam full?? eşlik et bana :KK200:
Olur kuzum ederim tabi. Bir aksilik olmadığı sürece tutacağım. Hatta yarında tutayımda akşama doğru tartılayım.Daha çok eksi görürüm belki :))

herkese günaydın.
araniza yeni katıldım. umarım takım olarak başarılı sonuçlar çıkarırız. ben dakka 1 gol 1 bu sabah geç kaldım. kahvaltımı hazırlayamadım. işyerine gidibce masum bir kahvaltı yaparım insallah. ama suyum için limon, tarcin çubuğumu ve yeşil elma dilimlerimi aldım yanıma. normalde kış mevsiminde sade su içemiyorum. birde su oda ısısında olunca içmek zor geliyor. normalde yeşil elma yerine taze zencefil koyuyordum ama o da bitmiş.
şimdilik benden bu kadar. daha sonra kendim ike ilgili birseyler yazarim. hayallerimi ve hedeflerim paylaşırım sizinle.:KK3:

Hoşgeldin:) Bende yenilerdenim, 36 yaşında biri kız biri oğlan iki çocuk annesi ve 1,69 boy ve 86 kilo. :silah: Bebelerim küçük oldukları için şimdilik çalışmıyorum ama büyüdüklerinde kendi işimi açmayı düşünüyorum, inşallaaahhhh :dua:
Daha önce de yazdığım gibi çok cvp yazamasam da hepinizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz yaza düşman çatlatacağızzzzz.

:spor: 200 ip atladım bile. Şimdi kahvaltı yapacağım.
Süpersin :KK9:

5600 adım tamamlandı..:KK6:
Süperrrrr :KK9:

Tüm Yen'i arkadaşlarımız hoşgeldiniz...:KK54:

Başaranlar, başarmakta olanlar ve başaracaklar.. toplanmış bulunuyoruzEn Büyük KK

Ben de tanıtayım sizlere kendimi..
30 yaşında, iki kız annesi,
1,64 boy 97civarı kilomla
tombik bir aile hekimliği uzmanıyım..
Miniğim 10 aylık :KK46:
Hala ücretsiz izindeyim
Çok da dönesim yok açıkçası :dondurma:

Hep birlikte, bırakmadan kurtulalım şu kilolarımızdan...En Büyük KK
Sağlıkla, eğlenceli bi şekilde inşallah...
:KK73::KK73::KK73:

Hoşbuldukkk :KK200:

Menümü yazayım.Akşamki ekmek haricinde memnunum.
Sahur:
2 haş. yumurta- 5 zeytin
2 çatal otlu peynir- 3 k. yoğurt
İftar:
1 kase et haşlama (suyuyla birlikte yağsız et)
4k. kereviz- yoğurt
1 dilim kadar karadeniz ekmeği
Saat 10 gibi de yarım yeşil elma yedim.

Allah kabul etsin canım.

aa çok mantıklı o zaman, yalnız görev verilmese de orda olman gerekmiyo mu?? öle bişi yoksa durduğun hata.
Normalde ders olmasa bile gitmek zorunlu ama ünuversiteye göre değişiyor tolere edilebiliyor yönetimle alakalı..
Benim anlamadığım şu yıllık izin var ya onu sadece yaz tatilinde kullanma izini var sinir oluyorum ya. Zaten tatil değil mi?? Değilmiş işte :p
Akşam akşam kaçırdım keçileri :ıslık:

ben ikinciyi doğurunca ameliyat olucam yaaa.. benden olmuyo anladım :KK43:

biz korunmuyoruz şimdi her an olabilir çünkü :KK53:

aynen ya balıkesir beni bozuyor arkadaş yaa.. annem de burda ya o gidince düzelir belki.. eylül'e kadar da balıkesir yok ama işte o arada da hamişlik olabilir :anneadayı: offff yaa.. saldım çayıra modundayım :KK14:

yürüyüş yapıyorum, müzik dinliyorum iyi geliyor bana zaten. depresyon falan da yok. ama yemek konusunu düşünmekten çok yoruldum :KK51:
aman deme kız.. Hani önce 99'u görecektin.Sonra hep birlikte yapacaktık.
Sen ben @wendigo KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR matilda34 matilda34 ( kendileri pek sıcak bakmıyordu ama düşünürse diye ) azaydidem azaydidem didemcim erkendavrandı biraz.. Sahi nasıl gidiyor hamişlik :)

ahh inşallah :KK51: bana inanan çok insan var onları üzmek ve yanıltmak istemiyorum.. belki de bu kadar stres yapmam o yüzden olabilir

çok teşekkür ederim desteğin için hoşgeldin bu arada :KK19:
Evet Seval'im ben sana inanıyorum.Ama en çok da muska77 muska77 inanıyordu. Lütfen güzel bir geridönüş yap.

Hello ladies ben yine sacma bi saatte uyanıp uyuyamayanlardanim :) sizlere şimdiden gunaydinlar :)

Evet canım.. Çok nefisti. 1 küçük patatesde koydum içine
Afiyet olsun Ebrusum, begenmene sevindim :)
Yarın ben nobet çıkışı olucam ödem oluyorum nobette fazla çıkabilirim sabah
Hmm nasil yapsak ki o zaman? Eve gelince uyuyor musun? Uyaninca tartılıp bildirim yap bari?
Ya ben çocuklardan fırsat bulup doğru düzgün bakamıyorum konuya :KK43: laptoptan bakınca ufaklığım kurcalayıp duruyor. Yapma demekten okuduğumu da anlamıyorum bu saate kalıyorum böyle. Paylaşımlarınız çok güzel hepsini okumaya çalışıyorum ama maalesef düzgün cevap yazamıyorum kızlar, idare edin beni ne olur.

Menümü biraz utanarak paylaşıyorum.
Kahvaltı: 1 poğaça
Öğlen. : 1,5 opsiyon kadar kısır ve 1 dilim kek
Akşam: yoğurt çorbası ve hünkar beğendi (diyet pişirmiştim) 2 dilim de ekmek
Birazcıkta cevizli sucuk yemiş olabilirim galibaaa :KK22:

2 litre suyumu içtim. Aralarda filtre kahve, şekersiz ve yarım yağlı süt ekleyip içtim.

30 dk eliptik bisiklete bineceğim birazdan da.
Herkese sevgiler :KK36:
Ah ah biraz kotu bi menu olmus... Persembeleri bari yapmayın boyle, tam tartı günü öncesi :KK43:

***5. Takım 506. Etap***

toplight (71,8/)
servey (75,5/)
matilda34 (67,2/)
ebrusonmez (56,2/)
TopaLsoLucaNn (78,3/)
candy_candy (114,0/)
gulsayszey (96,9/)
0zlem (76,5/)
inatettimolacak (64,5/)
fattofit85 (82,0/)

5. Takım Ortalama: %

fancynancy (86/)
yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 86, hedef kilosu: 67
raindarksky (74/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 74, hedef kilosu: 65
Cikilatacanavari (90/) yeni üye başlangıç tarihi: 22.02.2017, başlangıç kilosu: 90, hedef kilosu: 70
lydznp (92/) yeni üye başlangıç tarihi: 23.02.2017, başlangıç kilosu: 92, hedef kilosu: 70
Birumut55 (53,8/) yeni üye başlangıç tarihi: 20.02.2017, başlangıç kilosu: 53.8, hedef kilosu: 50
BuRCuCuKkK (58,5/) 57.8 %1.2

wendigo (62,9/)
morordek (70,5/)
KumraL_KrakeR (67/)

Back
X