- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #232.441
Selam güzeller nasılsınız??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam güzeller nasılsınız??
Kızlar slm içimde bi bıkkınlık bitmişik hastalık ve ilaçlardan yorgun düştüm artık hem yaz gelsin istiyorum hemde bu kilolar gitmeden gelmesin işte öyle bi ruh halindeyim
Hepi topu 3 ay kaldı yaza 10-12 civarı kilo vermeliyim Of ya inş bu hafta herşey daha iyi olur
Evet ama işte psikoloji çok önemli ben onu yitirdim antibiyotik te ağır geldi gözlerimde deprem oluyo sanki bu hafta bitsin istiyorum artık hayırlısıylakuzum o kadar da stres yapma, şuan da gayet iyisin zaten, hastalıktan o moddasın :)
Regl ağrısıyla boğuşuyorum tatlım.iyiyiz kuzucum sen nasılsın??
Canım sıkma canını tabiki vereceksin kiloları :))Kızlar slm içimde bi bıkkınlık bitmişik hastalık ve ilaçlardan yorgun düştüm artık hem yaz gelsin istiyorum hemde bu kilolar gitmeden gelmesin işte öyle bi ruh halindeyim
Hepi topu 3 ay kaldı yaza 10-12 civarı kilo vermeliyim Of ya inş bu hafta herşey daha iyi olur
Anladım canım, insallah vermeye baslarsın ne diyeyim. Vucut bazen kendi kafasına göre iş yapıyor dedigin gibi :)yok canım ama bence vücudun bazen kilo veresi geliyo sanki. her yıl mart-nisan da veririm. bakıcaz artık napalım. öle deli deli kaçamaklı bişi de yemiyorum, ama çokta dikkat edemiyorum.
Ya ben cok yorgunum uyumak istiyorumSelam güzeller nasılsınız??
Ah canım bugun ben de o moddayım inan ki, şu birkac ay gecseydi yaz gelseydi... Gerci beni uykusuz günler geceler bekliyor ama ne bileyim şu anda da cok yogun oldugumdan baska seyle ugrasmak bile iyi gelecek gibi :)Kızlar slm içimde bi bıkkınlık bitmişik hastalık ve ilaçlardan yorgun düştüm artık hem yaz gelsin istiyorum hemde bu kilolar gitmeden gelmesin işte öyle bi ruh halindeyim
Evet ama işte psikoloji çok önemli ben onu yitirdim antibiyotik te ağır geldi gözlerimde deprem oluyo sanki bu hafta bitsin istiyorum artık hayırlısıyla
Sen naptın cnm iyimisin
Kızlar yarın tartı günü hazirmisiniz
Ben istediğim kiloya erisemedim henüz
Adetten de olabilirmi bugün düşüşe geçtim yarın da okadar dusersem bu haftaki hedefimin yarısını elde ederim Sabah ola hayır ola
Buaksam kinamiz var yeğenimin bi yarım kiloluk oynayayim![]()
Regl ağrısıyla boğuşuyorum tatlım.
canım haftalık hedefim 1 kilo vermek ama bazen 700 gr falan veriyorum buna da şükür tabi ama 1. ay dolunca duraklama dönemi oluyo dediler ondan bnde yapim diyodum.Canım sen neden detoks yapmak istiyorsun kilo vermen durdugunda denesen detokslari daha iyi değil mi? Şimdilik gayet veriyor görünüyorsun ama yanlış mı biliyorum?
Canım benim öncelikle geçmiş olsun dikkat et kendine spor yapabilsen faydasını göreceksin metopolizmayi çalıştırıyor adetin sokulur inşallah sağlıkla hedefenine ulasirsin![]()
Kayisi çayı tavsiye ederimkızlar bugün benim de modum düştü.
2 gündür tuvalete çıkamıyorum davul gibi oldum. 7 aylık hamile gibi göbeğim var ve ben 97 kiloyken bile böyle göbeğim yoktu. bu şişlik p.tesiden beri var. yarın tartı günü olunca da ekstra bir gerginlik yaşıyorum.![]()
Bendede sorun var kayisili form çayı fayda ediyorKayisi çayı tavsiye ederim
Kayisi çayı tavsiye ederim
Bendede sorun var kayisili form çayı fayda ediyor
Bence haftada -700 gr cok iyi.canım haftalık hedefim 1 kilo vermek ama bazen 700 gr falan veriyorum buna da şükür tabi ama 1. ay dolunca duraklama dönemi oluyo dediler ondan bnde yapim diyodum.
Sağlık olsun bu hafta sorununu çöz haftaya iddialı olursun sabah 1 akşam 1 iç düzene girene kadar sislikde gideryarın tartıdan -200grla inmek istemiyorum.