Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kapasitemi biliyorum o yüzden gitmem biryere :))
Kapasiteni biz de biliyoruz Ebruşum, memlekete gidip 3 kilo alıp dönmüslügün yok degil :p
İki haftaysa o zman çok değil. 15 kiloyla bitirirsin hamileliği..
15 kilo zor gibi kuzum ama 16-17'ye de razıyım :)
O üyeliğimi kullanmak istemiyorum. Pek iyi anılarım yok çünkü... :kızgın: Bununla katılsam olmaz mı?:cry:
Canım herkescikler yazmıs, bununla devam edebilirsin. Sadece nick degisikligini bildirmemiz gerekiyor, yeni üye gibi islem yapamayız diye demistim. Eski üyeligini kapat, bununla alalım seni listeye ;) mutedeyyin mutedeyyin

Bahar havası iyiydi burda da soğudu yeniden hava ya.
Evet ya aynen burda da öyle oldu. 2 gündür yagmurlu. Bugun gün icinde günesliydi aslında ama yetistirmem gereken seyler oldugu icin once onları bitireyim dedim bu saate kaldım, bu saatte de yagmur yagacagı tuttu :(
Bu arada 15 dk da fena değil bence :)
Ay öyle mi dersin ki :KK73:

Bugünü 4 yumurta 1 muz
4 litre su
90 dkk yürüyüş 20 dkk doris 1 saat bisiklet 45 dkk zumba ile kapatıyorum çok yorgunum
Bu hafta hedefim 3 kg vermek

Varmı benimle kapismak istryen buyurunuz yrisalim☺

Anam bu hedef ve bu sporla kapışacak cesarette biri çıkar mı ki karşına. Benim ki de spor mu diye düşündüm senin sporu görünce :KK57::KK57::KK57:

Bugünkü menüm
08.00
Yarım dilim tb ekmegi
Haşlanmış 1 yumurta beyazı
3 zeytin
12.30
3 firinda köfte
1 nohutlu çorba
Ayran
18.15
Yarim tabak kuru fasulye
6-7kaşık bulgur pilavı
Bir kase cacık
2-2.5 litreye tamamlarim bugün
7000 adım şimdilik
Gece de 1 sade yoğurt veya activia
Canim menün fena gozukmuyo ama ben hep bakliyatlarla sorunlu birisi oldum. Yarin tartida ne goruceksin bi kontrol eder misin. Eger sana da pek iyi gelmiyosa tartı oncesi biraz uzak durursun kuru fasulye nohut gibi seylerden,mesela bana bulgur da pek iyi gelmiyo. Bu sekilde takipli gidersen menulerinde hakimiyet kurman daha kolay olur. Bugun cuma oldugu icin yarin arti görsen bile toplamak icin firsat var, cok seviyosan boyle seyleri cumalari minik bi ödül ogunu koyabilirsin abartmamak sartiyla tabi.. Unutma hersey seni citir gelin yapmak icin ;)

Back
X