Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. yiz kızlar tebrik ederim hepinizi

cnm eğer açmak isteyen kaptan adayı olursa açılır takımlar hevesli istekli kaptan lazım takım kapanma sebebleri genelde üye yokluğundan değil kaptanların işi bırakıp gitmesi üzerine takımlar kapandı
bu durumda sayin kaptanim ve sayin kaptan yardımcılarım hepinize cok tesekkurler :)

Menüm;
10:00
1,5 dilim çavdar ekmegi
1 haslanmıs yumurta
Dil peyniri
6 zeytin ve 1 kupa çay

15:00
5 yk bol yesillikli kısır
2 yk makarna (sade)
1 yk kıyma ve bol marul,tere,roka

18:00
1 yk kısır
1 yk makarna
1 yk kıyma
Aksam yemicektim kızım bitiremeyince ben yedim :sinirli:

2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa yesil cay

Spor;
7.300 adım
Jillian 5.günü uyumadan yapıcam,olmadı sabah erken yaparım eşim varken rahat yapamiyorum..:KK48:

Menüm;
10:00
1,5 dilim çavdar ekmegi
1 haslanmıs yumurta
Dil peyniri
6 zeytin ve 1 kupa çay

15:00
5 yk bol yesillikli kısır
2 yk makarna (sade)
1 yk kıyma ve bol marul,tere,roka

18:00
1 yk kısır
1 yk makarna
1 yk kıyma
Aksam yemicektim kızım bitiremeyince ben yedim :sinirli:

2 L su
2 t.kahvesi
1 kupa yesil cay

Spor;
7.300 adım
Jillian 5.günü uyumadan yapıcam,olmadı sabah erken yaparım eşim varken rahat yapamiyorum..:KK48:

Özlemcim harikasın, kaçamaklar cuma kaçamağı olmuş öle demiştin. ama miktarları baya az onlarında :)

Haftaya yapmayı planladığın bi programın var mı?? Tosoya da rakip olmuşsun :)

Özlemcim harikasın, kaçamaklar cuma kaçamağı olmuş öle demiştin. ama miktarları baya az onlarında :)

Haftaya yapmayı planladığın bi programın var mı?? Tosoya da rakip olmuşsun :)
Canım bol protein ve sebze vee booool sporrr..:KK8:
Aklım bazen Umay Villa'ya gidiyor ama hem tatsız tuzsuz..Hemde o detoksu bıraktıktan sonra hep artı geldim ya bak hala 75.5'gu goremedim okadar dikkate spora ragmen..:KK62:

Canım bol protein ve sebze vee booool sporrr..:KK8:
Aklım bazen Umay Villa'ya gidiyor ama hem tatsız tuzsuz..Hemde o detoksu bıraktıktan sonra hep artı geldim ya bak hala 75.5'gu goremedim okadar dikkate spora ragmen..:KK62:

Doğru yoldasın, protein ve sebze de gönlümü çal :)

Bende korktum Umay villadan senden sonra yapamadım baksana :( bi daha öyle sert detoxlar yapmayı yasakladım sana :)

medusa38 medusa38 kuzum sende yoksun, gelmedi mi netin hala?? Bi bildirim de senden bekliyorum mezuniyet sonrası ne durumdasın??

Kizlar bu hafta regliye saydim ama yavas vermeye basladim ben de guzel bi detoks bulsam mi diyorum. Malum okul da var ya uygulanabilirlik de önemli benim icin. Aklınıza bisey gelirse yazin bana mutlaka.. 2gun filan yapip sonra hafifce menume donmek istiyorum. Sert baslangic ve bitisler bir miktar kilo olarak dönüyo maalesef

bende paylaşayım madem;

vesile (63,9/63,7/0,2/%0,31)

morordek morordek @toplight inatettimolacak inatettimolacak KumraL_KrakeR KumraL_KrakeR medusa38 medusa38 @ebrusonmez @azaydidem @matilda34 @nilsub @servey @candy_candy @Pdr93 @tatlitambak @btlbetul başka merak eden var mıydı bilemedim :KK48: krakerim ayşenilde güzeldi ama idare et artık :KK48: keşke 59,9 bildirebilseydim ahh :KK42:
Ay nihayet ogrendik :eğlence:memnun oldum vesilecim :KK25:kizlar intert yok giremiyom bende +400 ciktim ya:KK61:regl olcam sanrm ondan yarin yine girmeye calisrm kilo verenlere dahi bakamadm kalin saglicakla

Meehaba kizlarr ben de menuyi paylasiyimm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Ceri domates
Sekersiz cay
Ogle
1 kepce tavuk corbasi
Tavuk sote
2 cigkofte
Arada 2 tane hurma yedim
Aksam
1 ayran
Patates yemegi cok az
Ara ogum yapip yapmamakta cok
Kararsiz kaliyorum ya siz neler yapiyosunjz
2 lt su ictim. 4 km de yurudum

Meehaba kizlarr ben de menuyi paylasiyimm
Sabah
1 yumurtadan omlet
Peynir
Ceri domates
Sekersiz cay
Ogle
1 kepce tavuk corbasi
Tavuk sote
2 cigkofte
Arada 2 tane hurma yedim
Aksam
1 ayran
Patates yemegi cok az
Ara ogum yapip yapmamakta cok
Kararsiz kaliyorum ya siz neler yapiyosunjz
2 lt su ictim. 4 km de yurudum
Canım menün güzel bence ilk güne göre. Ara ögün konusu da kisiden kisiye cok degisen bir sey. Metabolizmana hangisi iyi oyle yap bence. Ben mesela ara ögün yapmaktan yanayım :)
Slm kızlar size katılabilir miyim? Yaş 32, boy 1,69, kg 59,7
Diyet yapiyorum 2,5 aydır. 8 kilo verdim. Hedefim 55.
Canım vermen gereken kilo oldukca az, listemizde de şu an pek yer yok gibi ama motivasyon amaclı liste dışında bizimle takılabilirsin tabi ki ;)

Bende menümü paylaşayım kızlar.

Kahvaltı
Haşlanmış yumurta
İzmir tulum
Eski kaşar
5 zeytin
5 ceviz

Ara
Türk kahvesi
Sütlü Nescafe
Mini minnacık bir parça kek (misafirlikteydik:( )

Öğle
Türk kahvesi

Ara
Yarım paket protein bar

Akşam
Köz kırmızı biber çorbası
Taze fasulye

yatana kadar yaklaşık 2,5 litre su içmiş olurum.
25 dk jillian level 1 yaptım.
Çocukları uyutuncada 40 dk eliptik bisiklete binerim.

Back
X