- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #234.441
İnşallah canım ben gerilerde bişi sordum sana görmedinay darısı bana inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ben gerilerde bişi sordum sana görmedinay darısı bana inşallah![]()
Yok ekleyeyim hemenSen haftalık hedefini yazdın mı canım
Sagol canim ekledim hemencikBu listeye ekle canım
Sıhatler olsun kaptanım zencefili ihmal etmeyinkızlar kkuaföre geldim dipboyaya kaşlarım recep ivedik gibi olmuştu neyse accık şekle gircek spor yok bugün bende de zaten 11 den 2 ye kadar uyumaya çalıştım öksürükten toparlanmam lazım
Ortiim bizde bu yaz mezun olcaz insallah..Valla canım utanıyorum artık butun arkadaşlarım benim üzerime mezun oldu benim karizma yerlerde onun için bu sefer olucak...![]()
Gecmis olsun Kaptan'ım.. Malesef öksürük zor geciyor..kızlar kkuaföre geldim dipboyaya kaşlarım recep ivedik gibi olmuştu neyse accık şekle gircek spor yok bugün bende de zaten 11 den 2 ye kadar uyumaya çalıştım öksürükten toparlanmam lazım
Harikasin canim :)Kızlarrr 30 dk yurudummm hem de pazar pazarrr
Sen butun hafta kendi kafana vuraa vuraa yine gelirsin super bi eksiyle bebeyimAma tam bır fıyaskoydu beslenme acısından haftasonu o yuzden yurudum
Hedeflere gel :) kiz senin elinden ne kurtulur kiBu hafta 73,5 hedefım ama 72 yı gorsem super olurrrr 72,9 için 1kg vermelı haftasonu kacırmasaydım mumkundu
1 nısan da hedefım 69,9
Bıraz abarttım ama olsun
Ne kdr yaklasırsam kardırrr
Valla iyi bi fikir attin ortaya canim koyalim biz de hedefleri.. 1nisan ve 1mayis olmak uzere yolumuza bakariz dimi ama :)1 mayısta da hedefım 65,9![]()
Sair burda aylardir hedefine ulasmayanlara goz dagi veriyor.. ben istesem hepinizi ezer gecerim diyoooooorItıraf edeyım sacma sapan beslenıyorum yoksa ıkı aylık ıs varrr
Heh simdi de ozlem'i mi sectin kendine orti olarak? Ya Allahim ne alemsin valla herkesi tek tek orti seciyosun kendineözlemciğim seni yeni ortim ilan ediyorum tatlım haberin olsun bundan sonra yakanı bırakmam bundan sonra börek mörek yediğini görmeyeyim ona göre yaza kadar incecik olalım![]()
74'le falan ayrıldı ben soyleyeyimOlcak olcak çok azimli döndün valla bu sefer bırakmak yok:)
Kaçla ayrılmıştın izne nilgüncüm
güzel menü tatlım bende artık 5de yemek işini bitiricem az önce yedim bitti benimdeBugun ve nu hafta erken kapatmayi planliyorum
ve az once aksam yemegimi yiyip gunu tamamladim.
Cok acikirsam 1 bardak sut icebilirim
Kahvalti 11.30
2 haslanmis yumurta ile yumurta salatasi
7 tuzsuz zeytin
2 dl peynir ve cay
Aksam
3 yemek kasigi haslanmis sehriye ile hazirladigim yogurtlu garnitur salatasi
Bir buyuk kaseydi.
Ve iyice doydum
2 fincan yesilcay
ve 2 lt su ictim daha da içerim
Spor henüz yok ama aksam yapacagim
Biz bu defa beraber mezun olacaz insallah..Heh simdi de ozlem'i mi sectin kendine orti olarak? Ya Allahim ne alemsin valla herkesi tek tek orti seciyosun kendine
74'le falan ayrıldı ben soyleyeyim6 kilo almis gelmis :)
o zaman 1 partide aksama leslie ile yapariz. bu arada aksama davetiyiz caya. tabiki sadece cay içeceğim. leslie yatmadan once inşALLAH. Bu yaparizi tek basima yapmak istemiyorum hadi kızlar hepbirlikteiyiyapmışsın canım akşam olunca banada bir rehavet çöküyor
3 mile yapan 4 milede yapar merak etme![]()
onu kacirmisim demekki benim ilk hedefe 20kg ama asil hedefe 30kg. onemli olan mezun olmak. hadi bakalim ez geç önüne geleniay hadi inşallah canım yaaa hep beraber
yokkk ne dedim ona okumadınmı ezip geçerim seni dedimsenin kaç kilon var canım hedefe benim 20 kilo
bende mezun olmak istiyorum
bence acıkırsan yoğurt ye. pulbiberli limonlu olabilir yada zerdecalli falan. hem odem attirir hem de yag yaktırır ama spor yaparsanBugun ve nu hafta erken kapatmayi planliyorum
ve az once aksam yemegimi yiyip gunu tamamladim.
Cok acikirsam 1 bardak sut icebilirim
Kahvalti 11.30
2 haslanmis yumurta ile yumurta salatasi
7 tuzsuz zeytin
2 dl peynir ve cay
Aksam
3 yemek kasigi haslanmis sehriye ile hazirladigim yogurtlu garnitur salatasi
Bir buyuk kaseydi.
Ve iyice doydum
2 fincan yesilcay
ve 2 lt su ictim daha da içerim
Spor henüz yok ama aksam yapacagim
Süpersin canım dolmalarda kararında olmus sporunda şahane..bu arada menumu yazayaim bende de mutfak kapandı.
sabah
1.5 haşlanmış yumurta
tahilli ekmek ile tost
domates salatalık
beyaz cay
öğlen aksam beraber
2 kucuk etli kabak dolması
bol limonlu kıvırcık salata
yeşil cay
henuz 1 litre su ama devam edeceğim hatta simdi yarim lt içiyorum
sabah 45dk pilates
oglen bisiklet ile interval