Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar yeşil çay yapmaya kalkıyorum lütfen müsait olan içsin yeşil çayın zayıflamaya etkisi kanıtlanmış birde saat 16,00 dan önce içilmesi gerekiyormuş haberiniz olsun..:kahve: hafta sonu fazlalıklarınada iyi gelir
Neden 16:00 dan once ?

ay maşallah öle hayat olsun kuzum, Allah rutinimizi bozmasın :) yumurtalar yollarda telef olmasa da bize yollasan mis gibi, ben burdan havalemi yaparım :)

kilo sanki vermiş gibi geldin bana, sanki 82-83'lerle boğuşmuo muydun yanlış mı hatırlıyorum?79 olmuşsun maşallah, Allah bi daha 8'leri göstermesin :) darısı 6'lara.

tam kalktım demliyodum, eğitim varmış, dönünce inşallah :)
Ay canım bulsak bir yolunu yollasam ne havalesi bir şey istemem ay araştıralımda yollayayım kız sen dur ...;)

Selamlar ve mutlu gunler herkese
Dun ayni sekilde tamamladim menumu
gec saatlere dogru az zorlansamda alisacagim bu duzene

Sizin menuler de super kizlar aynen devam ediyoruz :KK36:
Bende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..;) başarıcaz

döndük canım şükür, biraz zor oldu gelişimiz ama, rüzgardan dolayı bizim için korkunç pilot için normal olan bi iniş yaşadık, dayak yemiş gibiyim, nasıl gerildiysem her yanım ağrıyo. kızım yanımda olunca ona üzüldüm keşke getirmeseydim diye, of aklıma neler geldi neler.
Geçmiş olsun tatlım.

canım dostlar sağolsun ..
gelmem mi gitmem mecburi oldu biraz döner dönmez geldim ...
iyi çocuklar hayatımda aynı şükür 1 dönüm bostan yan gel yat osman havasında :KK70::KK70::KK70:
ay tavuklar bir yumurtluyor her gün 20 tane alıyorum satıyorum komşular geliyo almaya veriyorum bende yiyemiyoruz çünkü çok oluyor:KK66: aynı herşey bende kilomda aynı malesef:oops:
Yakın olsaydık almayı çok isterdim ya :))
Görümcem bir yer bulmuş organikmiş, köy tavuğu. Oradan alalım memlekete gittiğimizde

döndük canım şükür, biraz zor oldu gelişimiz ama, rüzgardan dolayı bizim için korkunç pilot için normal olan bi iniş yaşadık, dayak yemiş gibiyim, nasıl gerildiysem her yanım ağrıyo. kızım yanımda olunca ona üzüldüm keşke getirmeseydim diye, of aklıma neler geldi neler.
Yaa kıyamam cok mu korktu? :( neyse sag salim donebilmissiniz, hosgeldin :)
morordek morordek ördekcim umutcuğun iyi olmasına ve çalışabilmene sevindim bu arada :)
Herşey yolunda demek :))
Çok sevindim.:Sağlıkla gelsin..
Sagolun canlar :KK36:

kuzumm, yollamış kadar oldun :KK15:

ebruşummmm, hoşbuldum :KK200:
ay canım yumurtanın lafımı olur..:KK15:
Yakın olsaydık almayı çok isterdim ya :))
Görümcem bir yer bulmuş organikmiş, köy tavuğu. Oradan alalım memlekete gittiğimizde
canım yakın olsanız yumurtasız bırakmazdım sizi..
benimkilerde butun gün toprakta tam organik..

Bende bugün başlıyorum 5te yiyip kapatıcam bakalım bir kaç gün bende zorlanırım ama sonra alışırız canım bende acayip etkili oluyordu erken yemek ...hadi bakalım hep beraber..:KK66: başarıcaz
ben hafta içi ancak saat 7de evde oluyorum. 8den önce yiyip kalkarsam ne mutlu bana:KK16:

Back
X