Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese ay sabah eşimi işe kızımı okula yolladım geri yatmıştım belim ağrıyo..
Şimdi uyandım kahve içiyorum...amma uyumuşum:)
Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)
Yerine yerleşmiş paşa desene hadi hayırlısı ile doğsun...;)

Mrb kaptanım sizi burda yeniden görmek çok güzel. Kızım iyi sukur. ben kılo aldım bıraz daha 96 97 civarıyım sanırım. İç kanama geçirdim yaklaşık 2 lt kan kaybım oldu. Bu yüzden diyet yapamadım. İyi beslenmem gerekti :KK43: Aranıza katılmak isterim tekrar. Simdilik her gun gelir paylasım yaparım. Liste boşalıncada dahil olurum olmazmı :)
tamam cnm o zaman geçmiş olsun tekrardan
Şunu da şuraya ilistireyim belki ihtiyacı olan alır :KK70:
Çoğumuz sabahları bir kahve ya da yaz aylarındaysak soğuk bir içecek ile genelde soda ve soda benzeri meyve suları ile güne başlamayı alışkanlık haline getirmişizdir. Fakat size bu içtiğiniz içeceklerden çok daha faydalı bir içecek olan Haşlanmış limon ile güne başlamanızı öneriyoruz.
Haşlanmış limon aç karna içildiğinde soda ve kahve gibi midenize zarar vermez, aksine besleyici, bağırsaklardaki bakterileri yok edici, vücuda detox etkisi yapan ve gün içinde ihtiyacımız olan enerjiyi karşılayıcı etki yapacaktır.

Haşlanmış limon tarifi için gerekli malzemeler:

Haşlanmış limon vücudun yağ yakımını hızlandırır ve gün içinde fazla efor sarf etmediğiniz anlarda bile yağ yakımını devam ettirir. Vücudu temizleme etkisi ile zehirli toksinlerin atılmasını sağlar.

İhtiyacımız olan malzemeler ise;

• 2-3 cm lik zencefil parçası
  • 5 adet limon
  • 4-5 diş sarımsak
  • 2 litre su
Haşlanmış limon nasıl hazırlanır:
Haşlanmış limon içeceği için ilk yapmanız gereken limonların kabuklarını soyun ve suyunu sıkın. Posasını ve kabuklarını atmayın daha sonra içine ekleyeceğiz. Ardından blendır ile sarımsakları, zencefili iyice parçalıyoruz. Limon suyunu, ve blendırdan geçirdiğimiz malzemeleri bir tencereye ekleyip iyice karıştırıyoruz.
Ayrı bir tencerede ise 2 litre suyumuzu, ilk başta arta kalan limon kabuklarını ve posasını ekleyip kaynatıyoruz. Su fokurdamaya başladığında üzerine blendır ve limon suyundan elde edilen karışımı ekliyoruz. Karıştırmaya devam ediyoruz. 5-10 dakika bu şekilde devam ettikten sonra kapağını kapatıp soğumaya bırakıyoruz. Tarifimiz hazır.

Haşlanmış limonu her sabah bir fincan içerek vücudunuzun safra kesesini uyarılmasını sağlarısınız. Bu da bütün gastrointestinal sistemin uyarılmasını sağlar. Limonda bulunan mineraller de midenizi rahatlatır, sindirim sistemini güçlendirir. Hızlı ve doğal olarak kilo vermenizi sağlar. Her gün bu içeceği hazırlayın ve hiçbir diyet yapmadan 20 kiloya kadar olan vücut fazlalığınızın gittiğini göreceksiniz.

Diğer Faydaları:

• Limonun antioksidan etkisi diğer pek çok hastalıkta olduğu gibi, iltihaplı ve ağrılı hastalıklar olan iltihaplı eklem ar yol açtığı rahatsızlıkları hafifletmek için kullanılabilir.
  • Kalp ve Damar Sağlığına çok faydalı
  • Yaraların İyileşmesine katkı sağlar
  • Cilde iyi gelir
  • Sindirime yardımcıdır
  • Kemik sağlığına faydalı.
  • Saçlara sürülürse iyi gelir.
tatlım güzel bir paylaşım bi de bunu deneyelim

Selam kızlar, doktordan döndüm. Çalışabilir raporumu da aldım :)
Her şey iyi şimdilik bi sıkıntı yok. Baş aşağı pozisyonu almış oğluşum, artık pek değişmez dedi doktor. 2 hafta sonra yeniden kontrol :)
hadi bakalım umut paşanın gelişimi nasılmış ne dedi dr haftası ile uyumlu mu?

Yerine yerleşmiş paşa desene hadi hayırlısı ile doğsun...:KK66:
Sagol canım insallah :)
hadi bakalım umut paşanın gelişimi nasılmış ne dedi dr haftası ile uyumlu mu?
Evet uyumluymus kaptanım, hatta birazcık önde cıktı kilosuna göre :) Hep önde gidiyordu zaten, erken gelmeye meraklı sanırım :)

Seni taşlamak lazım aslında :sopa::sopa:
Ne çok kilo almışsın. Bak ne zorluklarla vermiştin o kiloları, neler çekmiştin; insanların o bakışlarını düşün, beğendiğin albisenin bedeninin olmamasını, tezgahtara bedenini söylerken hissettiklerini...
Biliyorum çok kötü bir dönem geçirdin ama hayatta herzaman istenmeyen şeyler oluyor. Bu beden senin ve onu günü birlik bişey gibi kullanmamalısın.
Düşünsene kilonu korusaydın şu an 74'den devam edecektin. Ve hedefine 2 aya ulaşacaktın.
Burada seni bir abla, bir arkadaş olarak gördüm. Lütfen bir daha bırakma, hep dikkat et. Çünkü sen bunu hakediyorsun. Hakkettiğin bedende olmalısın. :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Ay kuzum haklısın bırakmıcam bir daha..

Iyı geceler canım arkadaşımmm:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:
günaydın canım :KK200::KK200::KK200:
Ahahah evet evet satış = nilsub nilsub bir dünya markası o konuda :KK70:
sendemi bürütüsssss...:63::63::63:
sagol canım: )

zaten bir ben bir de @moni kalmıştı senin ortin olmayan hadi bizde olalım bakalim :KK70::KK70::KK70:

sagol :)

haftasonu diye canım. yoksa bu kadar spor bolluğu nerdeee2:21:

cok geçmiş olsun.

iyi geceler herkese
olun kızz ben herkese yeterim (arkadaşlarıma hep böyle dediğim için dalga geçiyo kız bunlar ben kimseyi geri çevirmedim ondan kıskanıyo bunlar):KK19:

Gecmisi de yeni bitirebildim, ne konusmussunuz arkadaş :) hadi herkese iyi geceler
sorma benide uykumdan ettiler:işsiz:
Canım benim valla işlerle uğraştım eşimde yarın göreve gitcek hazırlık falan bu saat oldu
Kim naptı sana yarın sorarım hesabını artık:)
geç kaldın canım gömdü bu hainler beni:işsiz:
Menü
Öğle lor salatası 3 ceviz 5 zeytin
Sabah yok uyuyodum:)

Ara 1 bardak kefil

Akşam Çupra ızgara salata 1 bardak şalgam 4 halka kalamar

Ara 1 bardak kahveli mistikli laktozsuz süt

Su 2.5
Spor 35 dk bisiklet
afiyet olsun canım güzel olmuş..
Sen benle bile aynı kulvarda değilsin 2 haftaya sollarim ben seni :KK70:

Ben de çok açım ya :KK43:

Allah gözünü doyursun spor salonu işletecek sanki :KK70:

Sonuncu belli :KK70:

Geçmiş olsun canım :KK43:

Ahdlaldnlald yarildim ya :KK70: :KK70:
aaa bırahhhh yetişte görelim:KK55::KK55::KK55:

selam kızlar akşam apar topar hastaneye gittik bebişimiz geldi sağ selamet:anneadayı::KK46::nazar:
eve şimdi geldim anneciği gelince nöbeti devrettim:anne:
ay gözünüz aydın Allah anneli babalı büyütsün anasına babasına vatana millete hayırlı evlat olsun bahtı güzel olsun inşallah canım:KK200:

Günaydın bayanlarr:KK25:

Gecmis olsun canım..:KK68:

Gözünüz aydın,hayırlı olsun :KK46:
günaydın ortim naber:KK19:
Günaydın hanımlar
:63::63::63:
Gunaydin kizlarr herkese hayirli sabahlar diliyorum
İşleriniz rast gitsin :KK15:
sağol canım günaydın
Gunaydın arkadaslar. hamilelikten dolayı takımdan ayrılmıstım. sonrasında da agır bir ameliyat gecırdım. baya uzak kaldım. sımdı yeniden katılmak ıstıyorum. burdan devam edebılıyormuyum. yoksa yenidenmı baslamam lazım
günaydın canım sanada hoş geldin
benimde aynı sorunum var :KK43:
cuma 88,2
güncel 89,3
herkeste mi +1,1kg acaba :KK70:
aşırı spor iyi gelmiyor bundan sonra yatıştayım :KK70::KK70::KK70:
kaslarda yorulup şişiyor canım ondandır..
herkese günaydın kızlar :KK68:
günaydın canım

Bugün çoook ama çok işim var temizlik yapıcam akşama görüşürüz hatunlar herkese hayırlı günler :)
kolay gelsin misafirlerinle birlikte yeme sakın kendine sağlıklı şeyler yap..
günaydın kızlar hafta sonu uğrayamadım hastalık nişan birsürü şey ile uğraştık kusura bakmayın internetim de yoktu evde yazamadım size. nasılsınız iyi haftalar dilerimm :KK54:
günaydın canım ..

Back
X