- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.541
buldun mu atayım mı?Ben leslie 4 ve 5 mil bulamıyorum yardım eder misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buldun mu atayım mı?Ben leslie 4 ve 5 mil bulamıyorum yardım eder misiniz?
hadi bakalım inşallah bir şey yoktur havalardandır diyelim ..hayır canım gitmiyorum. Ama haftaya c.tesi randevu aldım. kan tahlili vs. yaptıracağım. bu kadar dikkate spora rağmen bu hafta hep artı eksi artı eksi gitti. bir yerde yanlış yaptım diye düşünüyorum.belkide bunca hafta hiç yağ vermedim. hep sudan gitti. en ufak bir aksilikte de bu kadar artılar eksiler çıkıyor. eksi dediğime bakma artının eksisi. p.tesi +1,1 di çarşamba sabit oldu. perşembe +1,5 cuma sabit. Bu kadar oynamaması lazım diye düşünüyorum.![]()
ay tatlım senin kilonu görünce kıskanıyorumBende şimdi girebildim hata veriyordu ohh çok şükür
Ben de havuzdan ciktim,otobüse yetisirken ayran aldim bi dene onu icsem eve gidene kadar sayilir mi hocamsite düzelmiş şükür ben yeşil çayımı alıp geliyorum içmeyenler içsin unutmayın![]()
Ay buldum da canım istemedi 2mile anca yapabildimbuldun mu atayım mı?
afiyet olsun 61 plakamaBen de havuzdan ciktim,otobüse yetisirken ayran aldim bi dene onu icsem eve gidene kadar sayilir mi hocam![]()
Bak boyle oldum mesajinaafiyet olsun 61 plakama![]()
hahahah ben samsun plakasını ömrümde görmem herhalde düşünsene 55 zaten hedefim 58Bak boyle oldum mesajina
Otobuste sayfayi yenilerken boyleydim trafik var cunku61i gorunce bele beleee
![]()
valla bütün hafta akşamları çok zorlandım ama bu öğlen ödül verdim kendime 1 öğün olarak abartmadan çokda mutluyum canım ya evet detox tıkanınca nasip olursa haftaya 77.5 inşallahKızlar malum bugun bizim okulda net sorunu vardi sonra da burasi cozutmus giremedim hic..
Onceliklemoni canimmm ablacim ellerine saglik yine girip el atmissin duruma.. Problemden sikayet eden degil cozen insani hep cok sevmisimdir
Simdikkk kilo veren herkesi tebrik ederim.. Bana gelen tebrikler icin de tesekkur ederim..
fattofit85 Canim cok cok gecmis olsun neyin var,iyi misin simdi
servey bidenecim yine atmis haftalik golunu.. emin adimlarla ilerliyosun bebeyim. Ise dondugunde kizz bu mu elanin anasi dicekler
nilsub sana guzel verirsin yeni basladin demedim mi bak ne guzel gitmis hic oynama ayarlarinla yok sana 10kilo vermeden detoks filan
Cikilatacanavari canim sen de iyi vermissin daha guzel olacak gecmis olsun sana da bu arada..
Takima toptan kursun doktiriciiimm a dostlar kiran girdi bize resmen![]()
Kiz olunur ya niye olmasinmis.. benim hain ciroz ev arkadasim 50kilohahahah ben samsun plakasını ömrümde görmem herhalde düşünsene 55 zaten hedefim 58![]()
afiyet olsun moral oluyor insana ödül vermek kendine şimdi bende 1 kase yoğurt aldım onu yicem malum öğlen yapılan kaçamağı telafi etmek içinKiz olunur ya niye olmasinmis.. benim hain ciroz ev arkadasim 50kilo
Bu aksam ben de cig kofte yicem arkadaslar geliyo bize,urfali yumurtali cig kofte yapacak..
Benden de irmik helvasi istediler gidim bi helva kavurayim giden kilolarim icin
Ama yemicem helvadandayanamam diye hic baslamicam :)
hiç yemedim yumurtalı çiğ köfte bakayım netten helvayıda çok severim bu aradaKiz olunur ya niye olmasinmis.. benim hain ciroz ev arkadasim 50kilo
Bu aksam ben de cig kofte yicem arkadaslar geliyo bize,urfali yumurtali cig kofte yapacak..
Benden de irmik helvasi istediler gidim bi helva kavurayim giden kilolarim icin
Ama yemicem helvadandayanamam diye hic baslamicam :)
Ben yarin fitness da telafi ederim bu aksami artikafiyet olsun moral oluyor insana ödül vermek kendine şimdi bende 1 kase yoğurt aldım onu yicem malum öğlen yapılan kaçamağı telafi etmek için
Bacimm bir guzel oluyo bir guzel oluyo ben 1 senedir disardan yemiyom.. bizim isotla bulgurda urfadan geliyo ev ark. memleketi iste.. Boyle bisey yokk o kadar diyeyim sana.. bulursan eli becerikli bi urfali yaptir hemenhiç yemedim yumurtalı çiğ köfte bakayım netten helvayıda çok severim bu arada![]()
balıkesirin köyünde urfalıyı nerden bulacağım kızBacimm bir guzel oluyo bir guzel oluyo ben 1 senedir disardan yemiyom.. bizim isotla bulgurda urfadan geliyo ev ark. memleketi iste.. Boyle bisey yokk o kadar diyeyim sana.. bulursan eli becerikli bi urfali yaptir hemen
ay birazddan 2 mil yapayım yürüyüşte yapamadım reglidenBen yarin fitness da telafi ederim bu aksami artik![]()