Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır canım gitmiyorum. Ama haftaya c.tesi randevu aldım. kan tahlili vs. yaptıracağım. bu kadar dikkate spora rağmen bu hafta hep artı eksi artı eksi gitti. bir yerde yanlış yaptım diye düşünüyorum.belkide bunca hafta hiç yağ vermedim. hep sudan gitti. en ufak bir aksilikte de bu kadar artılar eksiler çıkıyor. eksi dediğime bakma artının eksisi. p.tesi +1,1 di çarşamba sabit oldu. perşembe +1,5 cuma sabit. Bu kadar oynamaması lazım diye düşünüyorum.:sopa::sopa::sopa:
hadi bakalım inşallah bir şey yoktur havalardandır diyelim ..

Kızlar malum bugun bizim okulda net sorunu vardi sonra da burasi cozutmus giremedim hic..
Oncelikle moni moni canimmm ablacim ellerine saglik yine girip el atmissin duruma.. Problemden sikayet eden degil cozen insani hep cok sevmisimdir :KK15:
Simdikkk kilo veren herkesi tebrik ederim.. Bana gelen tebrikler icin de tesekkur ederim..
fattofit85 fattofit85 Canim cok cok gecmis olsun neyin var,iyi misin simdi
servey servey bidenecim yine atmis haftalik golunu.. emin adimlarla ilerliyosun bebeyim. Ise dondugunde kizz bu mu elanin anasi dicekler ;)
nilsub nilsub sana guzel verirsin yeni basladin demedim mi bak ne guzel gitmis hic oynama ayarlarinla yok sana 10kilo vermeden detoks filan
Cikilatacanavari Cikilatacanavari canim sen de iyi vermissin daha guzel olacak gecmis olsun sana da bu arada..
Takima toptan kursun doktiriciiimm a dostlar kiran girdi bize resmen :(

Kızlar malum bugun bizim okulda net sorunu vardi sonra da burasi cozutmus giremedim hic..
Oncelikle moni moni canimmm ablacim ellerine saglik yine girip el atmissin duruma.. Problemden sikayet eden degil cozen insani hep cok sevmisimdir :KK15:
Simdikkk kilo veren herkesi tebrik ederim.. Bana gelen tebrikler icin de tesekkur ederim..
fattofit85 fattofit85 Canim cok cok gecmis olsun neyin var,iyi misin simdi
servey servey bidenecim yine atmis haftalik golunu.. emin adimlarla ilerliyosun bebeyim. Ise dondugunde kizz bu mu elanin anasi dicekler :KK66:
nilsub nilsub sana guzel verirsin yeni basladin demedim mi bak ne guzel gitmis hic oynama ayarlarinla yok sana 10kilo vermeden detoks filan
Cikilatacanavari Cikilatacanavari canim sen de iyi vermissin daha guzel olacak gecmis olsun sana da bu arada..
Takima toptan kursun doktiriciiimm a dostlar kiran girdi bize resmen :KK43:
valla bütün hafta akşamları çok zorlandım ama bu öğlen ödül verdim kendime 1 öğün olarak abartmadan çokda mutluyum canım ya evet detox tıkanınca nasip olursa haftaya 77.5 inşallah

24 mart cuma hedef listesi

nilsub --- 77,4
Cikilatacanavari ---84,9
servey ---73,1
Aytozuvegece --- 73.9
majun ---71,9
toplight --- 70,6
BuRCuCuKkK --- 55.5
0zlem--- 73.9
moni----105,9 kilo vermem durdu sanki yada uykusuzluktan,o yüzden hedefi az tuttum
morordek --- 74 (hadi bu sefer bol keseden atayım da hedefi tutturursam moralim yerine gelsin :KK48: )
lydzyp--- 87,5

inatettimolacak---61,5

Ben de yazayim hedefi,biraz ufak atayim malum hem detoks sonrasi hem artik zor gidiyo hem cuma moralim bozulmaz..ne kadar cakal bi insan oldum brn yaaa :D

hahahah ben samsun plakasını ömrümde görmem herhalde düşünsene 55 zaten hedefim 58:KK70:
Kiz olunur ya niye olmasinmis.. benim hain ciroz ev arkadasim 50kilo :63:
Bu aksam ben de cig kofte yicem arkadaslar geliyo bize,urfali yumurtali cig kofte yapacak..
Benden de irmik helvasi istediler gidim bi helva kavurayim giden kilolarim icin :D
Ama yemicem helvadan :KK12: dayanamam diye hic baslamicam :)

Bu aksam ben de cig kofte yicem arkadaslar geliyo bize,urfali yumurtali cig kofte yapacak..
Benden de irmik helvasi istediler gidim bi helva kavurayim giden kilolarim icin :KK70:
afiyet olsun moral oluyor insana ödül vermek kendine şimdi bende 1 kase yoğurt aldım onu yicem malum öğlen yapılan kaçamağı telafi etmek için

Benden de irmik helvasi istediler gidim bi helva kavurayim giden kilolarim icin :KK70:
hiç yemedim yumurtalı çiğ köfte bakayım netten helvayıda çok severim bu arada:kk77:

hiç yemedim yumurtalı çiğ köfte bakayım netten helvayıda çok severim bu arada:kk77:
Bacimm bir guzel oluyo bir guzel oluyo ben 1 senedir disardan yemiyom.. bizim isotla bulgurda urfadan geliyo ev ark. memleketi iste.. Boyle bisey yokk o kadar diyeyim sana.. bulursan eli becerikli bi urfali yaptir hemen

Back
X