Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

iyi bari benimde geçti artık acıkmaya bile başladım ay rahatladım yatıcam birazdan sana kolay gelsin o kabak tatlısının enerjisini atıcak leslie yok haberin olsun:KK70::KK70::KK70::KK70:45 çarpı 2 yapsan ancak:KK70::KK70::KK70:
Canım benim midem duzelmedi fazlasını afedersin ama çıkardım midem kaldırmadı ustunede soda içtim şimdi bir tane daha içeceğim sporumada basliycam leslie yapacağım bir saat olur herhalde

hoşgeldin canım tabii buyur
Hosbuldum canim . O zaman kendimi tanitayim 23 yaşımdayım 77 kiloyum boy 1 68 . Bundan bir sene önce 9 kilo vermiştim ama kış girince tekrar aldım aynı kiloyu . Bende gece yatarken yeme alışkanlığı var o yüzden kilo alıyorum. Yoksa metabolizmam çok hızlı kısa zamanda hızlı kilo verebiliyorum. Burda inşallah hep beraber veririz bütün fazla kiloları.

Hosbuldum canim . O zaman kendimi tanitayim 23 yaşımdayım 77 kiloyum boy 1 68 . Bundan bir sene önce 9 kilo vermiştim ama kış girince tekrar aldım aynı kiloyu . Bende gece yatarken yeme alışkanlığı var o yüzden kilo alıyorum. Yoksa metabolizmam çok hızlı kısa zamanda hızlı kilo verebiliyorum. Burda inşallah hep beraber veririz bütün fazla kiloları.
canım bendede vardı o akşam yemekten sonra çayın yanında 1 poşet abur cubur yemeden yatmıyordum ama bırakılıyor inanmak lazım tekrar hoşgeldin canım sohbetlee katıl bol bol ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul ettim demelisin ..
birde liste dolu şuan bekleyenler var bende liste dışıyım şuan canım ama burda arkadaşların desteği ile veriyoruz kiloları

Back
X