Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayır canım gitmiyorum. Ama haftaya c.tesi randevu aldım. kan tahlili vs. yaptıracağım. bu kadar dikkate spora rağmen bu hafta hep artı eksi artı eksi gitti. bir yerde yanlış yaptım diye düşünüyorum.belkide bunca hafta hiç yağ vermedim. hep sudan gitti. en ufak bir aksilikte de bu kadar artılar eksiler çıkıyor. eksi dediğime bakma artının eksisi. p.tesi +1,1 di çarşamba sabit oldu. perşembe +1,5 cuma sabit. Bu kadar oynamaması lazım diye düşünüyorum.:sopa::sopa::sopa:
Tartıda sorun olabilir mi??

Ben leslie 4 ve 5 mil bulamıyorum yardım eder misiniz?
Bende gecenlerde 5 mil indirmistim ne guzel ısındım derken 10 dakikadan sonra video durdu bozukmus sinir bozucu baslamadan bitti sporum..:mad:

yerken iyiydide yedikten sonra tırmaladı:KK14:anca geçiyo midem:kusmuk:
Tatlım az yemeye alıstık bende biraz fazla yiyince karnım coook agrıyor ve siskinlik hissi oluyor..:KK52:
miden unuttu tabi kısırı limonlu keki ondandir. benim oyle oluyor. özellikle tatlı birseyse yediğim midem bulanıyor.
Aynen
:KK56:
ah güzelim vallahi bu hafta tırlatacaktım. 5dk mesafemizde hastane var randevuyu 9gun sonraya alabiliyorum. ama medikalparkta buldum. yarin doktora gideceğim. bir sorguya cekeyeyim bakalim neden boyle olmuş. 1 hafta daha boyle giderse bilemiyorum kendimi odaya kilitleyeceğim :KK70:
Dahile doktoruna mı gideceksin? Daha once gitmismiydin bir sorunun varmi canım ?

Aa öyle mi ? Daha fenalari varmış ama benim de çok yedigimden midem bulantilarim olmuslugu var . Aslında aç olduğumuz için değil psikolojik olarak yiyoruz bu da yag kilo olarak bize dönüyor. Bu arada hosbuldum canım sagol
Hosgeldinn:KK54:
yarın diyetisyene gideceğim diye yapmadım. zaten bu hafta acayiplik var üstümde suya küstüm ya. 1.5kg al ver ancak ödem olur diye. :işsiz::KK70::KK70::KK70:
Normalde yazdıgın menuler diyetisyen listesi mi canim?
Bir de diyete pazartesi baslamam takıma bir hafta geç girmeme neden olur mu?
Bence buraya yazdıgın an baslaman gerekirdi canım.Oyle olmadıysada bugün basla. Pazartesiye bagımlı kalma tatlım. Hemen basla.:super:
Tartıda sorun olabilir mi??
Bende de oyle oldu bu hafta bir artı,bir eksi,bir sabitt..:cry:

Günaydın kızlarrr..:KK25:
Evettttt corek otu yagımı ve sirkeli suyumu icerek güne merhaba dedim.:KK50:
Hasta degildim ama dünden beri öksürük basladı ve nefes alıp verirkende ara ara hırıltı oluyor.:KK57: insallah bu yagin bunlarada etkisi olur..:KK36:
Geçmiş olsun benim de boğazların ağrıyor biraz..
Şifa olsun tatlım sanada..

Kızlar brokoli çorbasını sut ile değilde yayla çorbası gibi yoğurt ve yumurta ile terbiyelesem nasıl olur acaba ..

gunaydin
dun aksam asiri bir yorgunluk vardi sporada gidemedim ustune ustluk aksam oturdum helva ve kabak tatlisi yedim sonrada kendime cok kizdim ne bu iradesizlik diye

dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim

Back
X