- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #235.701

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dahile doktoruna mı gideceksin? Daha once gitmismiydin bir sorunun varmi canım ?
Normalde yazdıgın menuler diyetisyen listesi mi
günaydınkızlar sitede sorun mu var yine giremiyorum..
günaydınnnn 5. takımın fıstık olma yolunda ilerleyen fındıkları![]()
inşALLAH bir problem yoktur. benim ogluma doktor bir böbrek digerinden küçük demisti. nefroloji doktoru da normal dedi. biri diğerinden küçük olurmus zaten. ALLAH şifa versin. iyilik versin inşALLAHdun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
brokoliye süt yakışıyor ama az biraz dene istersen. bizede haber ver ama nasil olmus diye.Kızlar brokoli çorbasını sut ile değilde yayla çorbası gibi yoğurt ve yumurta ile terbiyelesem nasıl olur acaba ..
sıkıntıdandır kaptan. koyverme kendini. hersey olur, hersey duzelir. uzme kendinigunaydin
dun aksam asiri bir yorgunluk vardi sporada gidemedim ustune ustluk aksam oturdum helva ve kabak tatlisi yedim sonrada kendime cok kizdim ne bu iradesizlik diye
geçmiş olsun canımGünaydın kızlarrr..
Evettttt corek otu yagımı ve sirkeli suyumu icerek güne merhaba dedim.
Hasta degildim ama dünden beri öksürük basladı ve nefes alıp verirkende ara ara hırıltı oluyor.insallah bu yagin bunlarada etkisi olur..
![]()
harikasın o tatlıya rağmen eksi görmekVersin versin buda kapak olsun canım benim yaaa bundan sonra çok dikkat ederim
Sabahki kilom 52.7 yüz Gr eksik düne göre
geçmiş olsun canımGeçmiş olsun benim de boğazların ağrıyor biraz..
Şifa olsun tatlım sanada..
şekerim bu negunaydin
dun aksam asiri bir yorgunluk vardi sporada gidemedim ustune ustluk aksam oturdum helva ve kabak tatlisi yedim sonrada kendime cok kizdim ne bu iradesizlik diye
moralini bozma canım bu ara çok sık duyuyorum çevremden böbreğin küçük olduğunu,bir komşum da doğuştan tek böbrekliymiş bi kaç sene önce öğrenmiş daha bunu,diyetisyenin de sana iyi gelir inşallahdun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
cnm normal bir kucukluk degil ultrasona gore calismiyor dedi ama uzman dr gordun dediinşALLAH bir problem yoktur. benim ogluma doktor bir böbrek digerinden küçük demisti. nefroloji doktoru da normal dedi. biri diğerinden küçük olurmus zaten. ALLAH şifa versin. iyilik versin inşALLAH![]()
cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildigünaydın şekerler
güzel kaçamaksız hafta sonu olsun hepimiz için inşallah
sirkeli suyumu içip kahvaltımı ettim
geçmiş olsun canım
harikasın o tatlıya rağmen eksi görmek
geçmiş olsun canım
şekerim bu ne
moralini bozma canım bu ara çok sık duyuyorum çevremden böbreğin küçük olduğunu,bir komşum da doğuştan tek böbrekliymiş bi kaç sene önce öğrenmiş daha bunu,diyetisyenin de sana iyi gelir inşallah![]()
sakın izni düşünme canım hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz bunlar geçici süreç geçip bitecek inşallah.cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildi
Günaydın süper babaannenegünaydın şekerler
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
şekerim bu ne
moralini bozma canım bu ara çok sık duyuyorum çevremden böbreğin küçük olduğunu,bir komşum da doğuştan tek böbrekliymiş bi kaç sene önce öğrenmiş daha bunu,diyetisyenin de sana iyi gelir inşallah![]()
Günaydın canım benim..günaydın şekerler
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
şekerim bu ne
Aman kaptanım insanız sonuçta cuma kaçamağın olsun bugün yeni bir gün devam edicez bırakmak yok....cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildi
Hosgeldin canım, pazartesi tartılıp kilonu yaz başlangıç kilon olarak kaydedelim.Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Başlangıç kilomu yarın sabah aç karna tartilip net olarak yazsam olur mu?
Sen de gec de gorsun su Nilgun hatun :) gerçi yenilen pehlivan güreşe doymazmis misali herkese bi kanca takıyor :)Geçcem o da görcek ah o zaman napacam bak![]()
Ben rahatladim valla burada, o yemedikce bana laf geliyodu :)Limanlu keki yemişsin sonunda :))
Afiyet olsun. Hakettin..
Kaptanım gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir bozma moralini. Bi git bakalım nefrolog ne diyecekdun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
sorma dün istanbul da resmen kar soğuğu vardıGünaydın süper babaannene
Sağol canım iyiyim ama şu havalar ısınsa artık çok sevinicem..
hepimiz için pazartesi dahada güzel başlangıçlarla başlasın inşallahGünaydın canım benim..
Teşekkür ederim pazartesi günü ne inşallah daha iyi geleceğim![]()
Yok izin mizin kaptanım şöyle düşün tek bobregini bagislayip hayatını surdurenler var hiç üzme canini :)dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim