Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dahile doktoruna mı gideceksin? Daha once gitmismiydin bir sorunun varmi canım ?

Normalde yazdıgın menuler diyetisyen listesi mi

yok canim diyetisyene gideceğim. 7 yıl once gitmiştim diyetisyene ve cok guzel vermistim. aslinda o zamandan kalma bir beslenme aliskanligim vardı. iste o aliskanliga gece yemesi eklenip spor cikinca otomatik kilo aldim. menülerimi kendim hazirliyorum. bugun ilk kez gidecegim. kan tahlili vs. ister. onlari yaptiririm. gerekirse dahiliyeye giderim diye dusunuyorun. herhangi bir vitamin mineral eksikliğim varsa, insülini direncim varmı bilmiyorum.
genelde bende d vitamini eksik çıkıyor bu aralar. bir de çinko :110:

dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
inşALLAH bir problem yoktur. benim ogluma doktor bir böbrek digerinden küçük demisti. nefroloji doktoru da normal dedi. biri diğerinden küçük olurmus zaten. ALLAH şifa versin. iyilik versin inşALLAH :KK68:

günaydın şekerler:KK3:
güzel kaçamaksız hafta sonu olsun hepimiz için inşallah:KK68:
sirkeli suyumu içip kahvaltımı ettim:KK6:

Günaydın kızlarrr..:KK25:
Evettttt corek otu yagımı ve sirkeli suyumu icerek güne merhaba dedim.:KK50:
Hasta degildim ama dünden beri öksürük basladı ve nefes alıp verirkende ara ara hırıltı oluyor.:KK57: insallah bu yagin bunlarada etkisi olur..:KK36:
geçmiş olsun canım:KK60:

Versin versin buda kapak olsun canım benim yaaa bundan sonra çok dikkat ederim
Sabahki kilom 52.7 yüz Gr eksik düne göre
harikasın o tatlıya rağmen eksi görmek:KK9:
Geçmiş olsun benim de boğazların ağrıyor biraz..
Şifa olsun tatlım sanada..
gunaydin
dun aksam asiri bir yorgunluk vardi sporada gidemedim ustune ustluk aksam oturdum helva ve kabak tatlisi yedim sonrada kendime cok kizdim ne bu iradesizlik diye
şekerim bu ne:KK12:
dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
moralini bozma canım bu ara çok sık duyuyorum çevremden böbreğin küçük olduğunu,bir komşum da doğuştan tek böbrekliymiş bi kaç sene önce öğrenmiş daha bunu,diyetisyenin de sana iyi gelir inşallah:KK19:

günaydın herkese :KK52:
sitede yine bir sıkıntımı var, yoksa cepten girmek mi sıkıntılı anlamadim.
hepimizin haftasonu guzel geçsin inşALLAH. Dünkü çöküntü bugün uzerimden kalktı cok şükür. yeni bir haftasonu yeni haftanin baslangici demek. enerji gerek.:KK36:
hasta olan yada üstünde kırıklık olan tüm arkadaşlarıma gecmis olsun diyorum ve ALLAH acil şifalar versi, moral ve motivasyonu bozulan, düşen herkese de güç kuvvet versin. sıkıntılarını yok etsin insALLAH.:KK36:
iyiki varsınız. sizinle kendimi daha iyi hissediyorum :KK15::KK48:

inşALLAH bir problem yoktur. benim ogluma doktor bir böbrek digerinden küçük demisti. nefroloji doktoru da normal dedi. biri diğerinden küçük olurmus zaten. ALLAH şifa versin. iyilik versin inşALLAH :KK68:
cnm normal bir kucukluk degil ultrasona gore calismiyor dedi ama uzman dr gordun dedi

moralini bozma canım bu ara çok sık duyuyorum çevremden böbreğin küçük olduğunu,bir komşum da doğuştan tek böbrekliymiş bi kaç sene önce öğrenmiş daha bunu,diyetisyenin de sana iyi gelir inşallah:KK19:
cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildi

cnm kendimi cok kotu hissettim zaten acaba izne mi ayrilsam diye dusunmekteyim sizlere hic iyi ornek olmadim ona cok cnm sikildi
sakın izni düşünme canım hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşıyoruz bunlar geçici süreç geçip bitecek inşallah.
her izne ayrıldığımda çok kötü içinden çıkılmaz sonuçlarla geri döndüm.inadına kendine inan tatlım:KK60:

Günaydın süper babaannene ;)
Sağol canım iyiyim ama şu havalar ısınsa artık çok sevinicem..

Günaydın canım benim..
Teşekkür ederim pazartesi günü ne inşallah daha iyi geleceğim :21::KK73::KK6::KK5:

Gunaydin hanimlar
Tebrik ediyorum hepinizi 4. olmuşuz galiba. fattofit85 fattofit85 canım seni de ayrıca tebrik ediyorum ;)
nilsub nilsub sonunda limonlu keki yemişsin oh cok şükür yani. Artık bu konuyu kapat lutfen tamam mi :p

Kuralları okudum ve kabul ediyorum. Başlangıç kilomu yarın sabah aç karna tartilip net olarak yazsam olur mu?
Hosgeldin canım, pazartesi tartılıp kilonu yaz başlangıç kilon olarak kaydedelim.
Geçcem o da görcek ah o zaman napacam bak :KK70:
Sen de gec de gorsun su Nilgun hatun :) gerçi yenilen pehlivan güreşe doymazmis misali herkese bi kanca takıyor :)
Limanlu keki yemişsin sonunda :))
Afiyet olsun. Hakettin..
Ben rahatladim valla burada, o yemedikce bana laf geliyodu :)
Kaptanım gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir bozma moralini. Bi git bakalım nefrolog ne diyecek

Günaydın süper babaannene :KK66:
Sağol canım iyiyim ama şu havalar ısınsa artık çok sevinicem..
sorma dün istanbul da resmen kar soğuğu vardı:oha:
Günaydın canım benim..
Teşekkür ederim pazartesi günü ne inşallah daha iyi geleceğim :21::KK73::KK6::KK5:
hepimiz için pazartesi dahada güzel başlangıçlarla başlasın inşallah:KK60:

Yok izin mizin kaptanım şöyle düşün tek bobregini bagislayip hayatını surdurenler var hiç üzme canini :) :anne:

günaydın kızlarrrrr :KK55:
bugün sabah büyük bir enerjiyle uyandım.
tartıldım düne göre 200 gr eksik. kahvaltımı yapıp
ofise yürüdüm bi gazla :KK48: 4o dk yürüyüş yapmış oldum
biraz işe geç kaldım ama olsun. çok zinde hissediyorum.
inşallah haftaya herkes hedeflediği kiloya düşerrr :KK200:

kaptanım günaydın. arada öyle kacamaklar olabiliyo moral bozukluguyla . öyle düşünün
tekrar doktora gittiğinizde belki daha farklı şeyler duyacaksınız her doktor dogru tanı koyamayabiliyor. üzülmeyin

Back
X