Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydın herkese :KK52:
sitede yine bir sıkıntımı var, yoksa cepten girmek mi sıkıntılı anlamadim.
hepimizin haftasonu guzel geçsin inşALLAH. Dünkü çöküntü bugün uzerimden kalktı cok şükür. yeni bir haftasonu yeni haftanin baslangici demek. enerji gerek.:KK36:
hasta olan yada üstünde kırıklık olan tüm arkadaşlarıma gecmis olsun diyorum ve ALLAH acil şifalar versi, moral ve motivasyonu bozulan, düşen herkese de güç kuvvet versin. sıkıntılarını yok etsin insALLAH.:KK36:
iyiki varsınız. sizinle kendimi daha iyi hissediyorum :KK15::KK48:

çok motivasyon artırıcı dualı günaydın olmuş canım sağol. çok iyi geliyosnuz valla :KK19:

ay kızlar geçmiş sayfalara geçince hata veriyor okuyamadım geçmişi kusura bakmayın önemli bişey varmıydı yada bana bişey sorduysanız cevap veremiyorum haberiniz olsun sinir oldum..

Gunaydin hanimlar
Tebrik ediyorum hepinizi 4. olmuşuz galiba. @fattofit85 canım seni de ayrıca tebrik ediyorum :KK66:
nilsub nilsub sonunda limonlu keki yemişsin oh cok şükür yani. Artık bu konuyu kapat lutfen tamam mi :p

Hosgeldin canım, pazartesi tartılıp kilonu yaz başlangıç kilon olarak kaydedelim.

Sen de gec de gorsun su Nilgun hatun :) gerçi yenilen pehlivan güreşe doymazmis misali herkese bi kanca takıyor :)

Ben rahatladim valla burada, o yemedikce bana laf geliyodu :)

Kaptanım gecmis olsun insallah ciddi bir sey degildir bozma moralini. Bi git bakalım nefrolog ne diyecek
yok yaaa arkadaş diğerleri geçsin diye dua ediceniz valla yok bu sefer kararlı geçemezsin falan diyipte bi kerede beni destekle yahhu yeni vasfiye kesildin başıma:63:

sorma dün istanbul da resmen kar soğuğu vardı:oha:

hepimiz için pazartesi dahada güzel başlangıçlarla başlasın inşallah:KK60:
dün akşam ankaraya kar yağdı sorma ayazı devam ediyor hala
Yok izin mizin kaptanım şöyle düşün tek bobregini bagislayip hayatını surdurenler var hiç üzme canini :) :anne:
cnm böbrek meselesine çok takılmadım da akşam o tatlıları yiyince cnm çok sıkıldı o yüzden izin demiştim ama bir süre ayrılmayayım sonra ayrılırım izne

dün akşam ankaraya kar yağdı sorma ayazı devam ediyor hala

cnm böbrek meselesine çok takılmadım da akşam o tatlıları yiyince cnm çok sıkıldı o yüzden izin demiştim ama bir süre ayrılmayayım sonra ayrılırım izne
Ay kaptanım sabah bi kalktım bir kırağı yağmış heryer bembeyaz ay burasıda öyle..
Başka dk görünecekmisin kaptanım şimdiye kadar neden anlamadılar acaba şikayetin olmadımı ağrı falan böbrekte benimde sorunlu ama ağrıyla belli ediyor kendini..başka dr görün şahnur abla..

Geçmiş olsun benim de boğazların ağrıyor biraz..
Şifa olsun tatlım sanada..
Sagol canim sanada gecmis olsun..:KK36:
Kızlar brokoli çorbasını sut ile değilde yayla çorbası gibi yoğurt ve yumurta ile terbiyelesem nasıl olur acaba ..
Ben yapmıstım cok hosumq gitti canım icinede bulgur koymustum azcık.Bence diyet yapanlar icin cok ideal bir corba bütün icebiliriz o corbadan kaloriside cok az hemde besleyici saglıklı..:kk77:

dun dr a gittim gecen haftaki endokrin kontrollerinde sag. bobregimin olmasi gerekenin yarisi kadar oldugunu ogrendim sali gun icin nefrolojiden randevu verdi dr biraz da ona sikildi cnm sanirim ilk defa hastane diyetisyeninden de randevu aldim hep ozel gidiyordum bakalim ne olacak kizlar dun aksam yediklerime cok cnm sikildi bunu telafi etmem gerek neyse cnm sikkin sizinde moralinizi bozmayayim
Gecmis olsun kaptanım insaallah nefrolojiden guzel sonuclar alirsın..
Tatlilarida kafaya takma zaten is temponun arasinda spora vakit ayiriyorsun canim yakarsin onu.
Bence 10-15 gunde 1 kendine kucuk bir odul ver kendini daha mutlu hissesersin. :KK36:

yok canim diyetisyene gideceğim. 7 yıl once gitmiştim diyetisyene ve cok guzel vermistim. aslinda o zamandan kalma bir beslenme aliskanligim vardı. iste o aliskanliga gece yemesi eklenip spor cikinca otomatik kilo aldim. menülerimi kendim hazirliyorum. bugun ilk kez gidecegim. kan tahlili vs. ister. onlari yaptiririm. gerekirse dahiliyeye giderim diye dusunuyorun. herhangi bir vitamin mineral eksikliğim varsa, insülini direncim varmı bilmiyorum.
genelde bende d vitamini eksik çıkıyor bu aralar. bir de çinko :110:
Yaptir bencede kan tahlillerini en azindan aklin kalmaZ,icin daha rahat eder..:KK37:

Back
X