Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar hepinizi seviyorum çok iyisiniz
İyiki tanıdım sizleri iyiki buldum burayı
Hepiniz harikasıniz ayrı ayrı teşekkür ederim hayırlı geceler ..
inşallah hayırlı haftalar geçiririz bu haftayı sağlıkla hedefe birlikte ulaşmak nasip olur inşallah :KK200::KK200::KK200::nazar::KK200::KK200::KK200::KK19::KK19:
:KK200::KK15:

Yemin ederim tüm gün girememek ceza gibi birşey oldum okuyacam derken acaba geçmişi okumak kaç kalori harcatıyor bugün tüm aldığım ceyizlerimi düzenleyip defterime liste olarak yazdım unutuyorum ben ya ne aldığımı :( sonra gidip eksik olan birkaç şey aldım akşam da kayınvalideciğime gittim anca müsait olabildim :) Ee uyanık olan findiklarim nabiosunuz :D

ay canım inşallah ben evlendiğimde 52 kg 2 sene sonra 62 kg oldum hamile kaldım kızımı dünyaya getidim 72 kilo ile hiç veremedim geri sonra oğluma hamile kaldım oldum mu 82 kg işte şimdi vericem diye uğraşıyorum en azıncan icraat yapmışım sen ne yaptın :KK70:
Üniversite hayatıma borçluyum canım ben de malesef ekmek arası donerlere :D
ay evet buna katılıyorum uzun olunca zayıf olmak lazım çok iri kadın hoş durmuyor..
Osmanlıca yasasaymisim çok tutulurmusum da bu devirde ise yaramıyor :D

günaydınnnnn..
nasıl geçti nöbetin neler yedin bakalım dökül:KK70:
Ay kız valla yemekten sonra hiçbir şey yemedim taa sabah 7.30da bir elma yedim canım istemedi hiç :KK76:

biz peki. top gibiyiz. yuvarlanarak gezecegiz. :KK70:
Yaa yerim ama ben sizi :KK15:
boğaz agrisi için elma sirkeli su ile boğaz gargarasi yapın diyorlar. ben denemedim ama iyi gelebilir. sirke şifadır sonuçta. +yok +yok. dikkat edelim lütfen. Cikilatacanavari Cikilatacanavari peşinde :KK70:
Hemen dibindeyim valla pusuda bekliyorum :D :sopa:

Selam kızlar nasılsınız ben sabah 9 .30 da tartildim ve 52.4 geldim muhteşem gidiyorummm inşallah birlikte sağlıkla hedefe ulaşmak nasip olur
Ayy deliriyorum valla senin şu kilona gözüm dönüyor seni pişirip yiyecem sonunda :kk77: :D

Etmez miyim Ebrusum? Hep aklımda acaba nasıl bi sey olacak diye :)
Az kaldı baya ama biraz daha dursun iceride insallah :) şöyle 38 haftayı bi göreyim o zaman içim rahat edecek, "tamam simdi gelebilirsin Umutcum" dicem :KK48: ondan once hep bi korku erken doğarsa diye :) Allah bilir tabi ki ama iste küçük henüz diye kıyamıyorum. Sağlıkla gelsin yeter ki :)
Ay yarabbi heycana bak sen hele çok güzel ya böyle anlatınca ben bile heycanlandm buralarda :KK16:

Ayy menümü de bırakayim şuraya tombul tavuklarım sabah okuyacaksınız heralde
Öğlen kahvaltı yaptım
Kaşar sucuk salam yumurta karışık omlet
2 zeytin
2kk peynir
Yarım bardak kayisi çayı şekersiz
Aksam
Menemen 1 yumurta kadar
1 haslanmıs yumurta beyazı
1/3koy ekmeği
1yk lor
1 zeytin
2 parmak büyüklüğü borek
Ara
Yarım avuç ceviz
Su içmeyi unutmuşum şimdi farkettim 3 bardak su içtim
Spor yok :(

Iyi geceler
Menumu toptan tekrardan yazayim

Kahvalti
Yulaf lapasi

Ogle
2 yumurta
1 bardak sut

Ara 1 avuc yer fistigi

Aksam
1 tabak Kiymali ispanak
1 kase yogurtlu marul salatasi

Yarim elma

3 lt su
1 fincan yesilcay 1 fincan form cayi
30 dk yuruyus
50 squat

1 saatte avm gezdim o da az spordan sayilirsa.
sukur bugun de geçti herkese hayirli geceler sevgili grup arkadaslarim:KK8:

Yemin ederim tüm gün girememek ceza gibi birşey oldum okuyacam derken acaba geçmişi okumak kaç kalori harcatıyor bugün tüm aldığım ceyizlerimi düzenleyip defterime liste olarak yazdım unutuyorum ben ya ne aldığımı :KK43: sonra gidip eksik olan birkaç şey aldım akşam da kayınvalideciğime gittim anca müsait olabildim :) Ee uyanık olan findiklarim nabiosunuz :KK70:
Kolay gelsin canım hadi bakalım çıtır bir gelin olacaksın insallah..
Bende kızımın yanında oturmusum.. Azcık atesi var terlemis uzerini degistirdim.ic camasirlariyla birakip uzerini orttum..

Günaydın herkese hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah...
Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..oğlene gelirim dr gideceğim diyeti bozmak yok..öpüldünüz herkese bol bol eksiler..
WP_20170320_003.webp
Cuma 78.4 olan kilom bu sabah itibari ile 77.8 dir:)

Gunaydın kızlar..
Bende simdi tartildim bugun 400gr fazlayım halbuki dun gune 200gr eksi ile baslamistim.
Ama sabaha kadar toplasam belki 1 saat uyumusumdur.Bilmem etkisi olurmu kiloya..:KK57:

Gunaydın kızlar..
Bende simdi tartildim bugun 400gr fazlayım halbuki dun gune 200gr eksi ile baslamistim.
Ama sabaha kadar toplasam belki 1 saat uyumusumdur.Bilmem etkisi olurmu kiloya..:KK57:
Ödemdir canım uyumadığın için hormonların iyi çalışmadı içindir stresten geçer merak etme kızın nasıl oldu duşmedimi ateşi yavrumun ..

Üniversite hayatıma borçluyum canım ben de malesef ekmek arası donerlere :KK70:

Osmanlıca yasasaymisim çok tutulurmusum da bu devirde ise yaramıyor :KK70:

Ay kız valla yemekten sonra hiçbir şey yemedim taa sabah 7.30da bir elma yedim canım istemedi hiç :KK76:

Yaa yerim ama ben sizi :KK15:

Hemen dibindeyim valla pusuda bekliyorum :KK70: :sopa:

Ayy deliriyorum valla senin şu kilona gözüm dönüyor seni pişirip yiyecem sonunda :kk77: :KK70:

Ay yarabbi heycana bak sen hele çok güzel ya böyle anlatınca ben bile heycanlandm buralarda :KK16:
Günaydın canım benim inşallah sağlıkla hedefine ulasacaksin ve burda piliç çevirme yapacağız:halay::KK200::KK48::KK48:

Pazartesinin ilk bildirimi benden gelsin..oğlene gelirim dr gideceğim diyeti bozmak yok..öpüldünüz herkese bol bol eksiler..
Eki Görüntüle 1970369
Harikasin:KK71::KK9::KK9::KK5:

Eki Görüntüle 1970369
Supersin ortimm..:nazar::nazar:

Ödemdir canım uyumadığın için hormonların iyi çalışmadı içindir stresten geçer merak etme kızın nasıl oldu duşmedimi ateşi yavrumun ..
Daha iyi canım simdi..:dua: Oksurugu gecse daha rahat edecek balgamı atamıyor o rahatsiz ediyor kendini.:işsiz:

Yemin ederim tüm gün girememek ceza gibi birşey oldum okuyacam derken acaba geçmişi okumak kaç kalori harcatıyor bugün tüm aldığım ceyizlerimi düzenleyip defterime liste olarak yazdım unutuyorum ben ya ne aldığımı :KK43: sonra gidip eksik olan birkaç şey aldım akşam da kayınvalideciğime gittim anca müsait olabildim :) Ee uyanık olan findiklarim nabiosunuz :KK70:
sen de oldukça kalori harcamışsın bu gün. Zaten geçmişi okumak bir çok kalori hesaplayamadı uzmanlar :KK70:

Kendimi kesicem artik yaaa :(
65 gordum tartida :( bi cig kofte bunlari yapmış olamaz.. wc sorununu çözemiyorum artik napsam modum dusuyo iyice kac gundur spor da yapamadim :(

Back
X