Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy menümü de bırakayim şuraya tombul tavuklarım sabah okuyacaksınız heralde
Öğlen kahvaltı yaptım
Kaşar sucuk salam yumurta karışık omlet
2 zeytin
2kk peynir
Yarım bardak kayisi çayı şekersiz
Aksam
Menemen 1 yumurta kadar
1 haslanmıs yumurta beyazı
1/3koy ekmeği
1yk lor
1 zeytin
2 parmak büyüklüğü borek
Ara
Yarım avuç ceviz
Su içmeyi unutmuşum şimdi farkettim 3 bardak su içtim
Spor yok :KK43:
akşam börek nazarlık mı? :KK70: spor yok su yok :KK12:seni sen ile başbaşa bırakıyorum Cikilatacanavari Cikilatacanavari

Iyi geceler
Menumu toptan tekrardan yazayim

Kahvalti
Yulaf lapasi

Ogle
2 yumurta
1 bardak sut

Ara 1 avuc yer fistigi

Aksam
1 tabak Kiymali ispanak
1 kase yogurtlu marul salatasi

Yarim elma

3 lt su
1 fincan yesilcay 1 fincan form cayi
30 dk yuruyus
50 squat

1 saatte avm gezdim o da az spordan sayilirsa.
sukur bugun de geçti herkese hayirli geceler sevgili grup arkadaslarim:KK8:
müthişsin. tebrikler :KK9:

Kendimi kesicem artik yaaa :KK43:
65 gordum tartida :KK43: bi cig kofte bunlari yapmış olamaz.. wc sorununu çözemiyorum artik napsam modum dusuyo iyice kac gundur spor da yapamadim :KK43:
sabahları çörekotu yağı kullanıyormusun hatırlamıyorum ama kullanınca kabızlık çözülüyorumuş. Bende de bir ara kullanıyordum. sabahları yetişemiyorum diye içmeyi unutuyorum :(

Gunaydın kızlar..
Bende simdi tartildim bugun 400gr fazlayım halbuki dun gune 200gr eksi ile baslamistim.
Ama sabaha kadar toplasam belki 1 saat uyumusumdur.Bilmem etkisi olurmu kiloya..:KK57:
Ödemdir o canım gece gece kimse 600gr almaz. bende bu sabah senin gibiyim. Dün akşam 88i gördüm sabah 88,5 :(

Kolay gelsin canım hadi bakalım çıtır bir gelin olacaksın insallah..
Bende kızımın yanında oturmusum.. Azcık atesi var terlemis uzerini degistirdim.ic camasirlariyla birakip uzerini orttum..
Geçmiş olsun canım yaa.. ALLAH şifa versin. bu havalar çocukları daha çabuk etkiliyor.

Iciyorum canim o da etki etmiyo artik
Toparlarsın inşALLAH. Plakayıda görmüştün. Tekrar görebilirsin. Tamam bugün modun düşmüş olabilir. Ama bugünlük. Bünye alışık değildi tepki verdi. normal düzene geçtiğinde yavaş yavaş toparlıyorsun. Geçen hafta aynı durumu yaşadım. 1 hafta kaybettim sadece. Ama yola devam. 1hafta böyle saçmaladık diye bütün emeklerden vazgeçecek değiliz. Değil mi :KK66::KK15:

65 gordum tartida :KK43: bi cig kofte bunlari yapmış olamaz.. wc sorununu çözemiyorum artik napsam modum dusuyo iyice kac gundur spor da yapamadim :KK43:

Cok kotu bir durum seni cok iyi anlıyorum ama Cuma'ya kadar halledersin.
Kaysılı veya maydanozlu form cayları var onlardan ic. Bende cok onaylamiyorum o cayları ama mecbur kalinca iciyorum..
Sporunuda yaparsan rahatlarsın insallah.
Ama sakın modunu dusurme kendini birakma.
Bugune kadar cok iyi kilolar verdin insanlarin imkansiz dedigi seyi basardin.Bu saatten sonra duraklama olmasida cok normal ama sen her turlu halledersin tatlim :KK15:
Ödemdir o canım gece gece kimse 600gr almaz. bende bu sabah senin gibiyim. Dün akşam 88i gördüm sabah 88,5 :KK43:
Insallah canim cumaya kadar guzel sonuc aliriZ..
Geçmiş olsun canım yaa.. ALLAH şifa versin. bu havalar çocukları daha çabuk etkiliyor.

Çok geçmiş olsun. Canım benim ya kıyamam :110:
Sagol canim..:KK19:

inatettimolacak inatettimolacak Ozge'cim sen detoks yapmistin bence onun etkiside olabilir.
Bide detoksun uzerine cigkofte yemen siskinlik yapmistir sende..:KK12:
Bende Umay Villa'nın detoksundan sonra cok yemesemde + 3'ün uzerinde kilo aldim yani verdigimden daha fazlasini!!! 1 ayi gecti detoksta verdigim kiloyu tam olarak goremedim henuz..
Ama ben normaldede zor kilo veriyordum sen oyle degilsin cumaya kadar halledersin..:KK19:

kızlarr moral bozmak yok bende bu haftaya 71,1 le başladım göremedim 70,9 u halbuki ne heveslenmiştim
Günaydın sanada kaptanım sen nasıl oldun keyfin nasıl..
İnşallah şahnur abla bu sefer incecik olalım...
inşallah nilgünüm olacaz bu sefer
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Bugünkü kilom
52.8
Akşam yatmadan kayısı suyunu ve kayısıları da yedim oda erimedi hala
Cumaya kadar ne olur bakalım Hoppa:KK19:
canım sen cumaya 52,3 olacaksın içime doğdu
özgem çörekotunu yağını değilde kendisini sabah aç karna çiğnesen bi de üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı içsen o iyi geliyor

kızlarr moral bozmak yok bende bu haftaya 71,1 le başladım göremedim 70,9 u halbuki ne heveslenmiştim

inşallah nilgünüm olacaz bu sefer

canım sen cumaya 52,3 olacaksın içime doğdu

özgem çörekotunu yağını değilde kendisini sabah aç karna çiğnesen bi de üzerine 1 tatlı kaşığı saf zeytinyağı içsen o iyi geliyor
Hadi inşallah inşallah hepimiz haftalık hedefe ulaşırız kaptanım :KK48::KK5:

Gunaydın kızlar
Moral bozmayın sakın, hafta sonu şişkinliği olabilir bu artılar. Aynen devam, cumaya cok var, hepiniz hedeflerinize ulasacaksınız insallah :)

Ben yine müthis yorgun uyandım, bugun evden calısacagım artık. Hep yatsam ve uyusam modundayım :uykucu:

Canım benim bebdede wv sorunu var diye kayısı kaynattim oylenden sonra ve yatarken yedim fayda etmedi ikigun inciri zeytin yağında akşam sabaha kadar beklettim aç karnına yedim fayda etmedi
Kayısili form çayı içtiğim zaman fayda görüyorum şişkinliği de sıranın içine limon ve azcik tuz serptim şişkinlik gidiyor
Ne yapmalıyım bilmiyorum

Gunaydın kızlar
Moral bozmayın sakın, hafta sonu şişkinliği olabilir bu artılar. Aynen devam, cumaya cok var, hepiniz hedeflerinize ulasacaksınız insallah :)

Ben yine müthis yorgun uyandım, bugun evden calısacagım artık. Hep yatsam ve uyusam modundayım :uykucu:
Son haftalar böyle oluyor canım. Hep yatıp uyumak istiyorsun ama onu bile yapamıyorsun :KK16:

Back
X