Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum.
Az once instagramda bir profil dikkatimi çekti. Cok etkilendim sizinle paylasmak istedim.
Bir bayan gecen yil dukan diyeti yapmis ve 40 kilo civari vermis. Baya yepyeni biri olmus. Ama gel gor ki gecen ay meme kanseri teshisi konmus cok etkiledi beni.
Hayat bu her sey bizim icin ama iste sagliktan onemlisi de yok Bir de nedeni belki de degil her dukan yapan kanser olmuyor ama dukan vs. Diyetlere de bakis acimi degistirdi.Her besinden dengeli ve duzenli beslenmek gibisi yok.

Kız bana da yolla ordan organik yumurtalar :p

Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)
Canim soyleki Normal ayranin içine pul biber atiyorsun acigi bastiriyor ve bagirsaklari da calistiriyor daha onceki diyet yaptigimda cok faydasini gormustum

Kız bana da yolla ordan organik yumurtalar :p

Biberli ayran mı? Pul biberli yogurdun ayran versiyonu mu? Hic duymamıstım da merak ettim:)
istediğin yumurta olsunda yollamak sorun yaa...
Menüm;
Aspir yagi ve 400ml limonlu su

09:00
2 wasa
1 haslanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir
10 kücük yesil zeytin ve çay

Ara:1 buyuk t.kahvesi ve 2 kuru erik

Ara:1 muz, 4 ceviz

15:00
2 kase karışık sebzeli bakliyatlı corba
1 wasa

18:30
2 wasa ve kıymalı yumurta
5 zeytin,kk peynir ve çay

1 kupa yesil çay
1 kupa kekik çayı
1 kupa adaçayı

2 L su

3 büyük t.kahvesi

Spor;
Sadece 17 dk. Leslie yapabildim.

Arkadas git gel yaptı devam edemedim.Sonra kızım uyandı o öksürürken yapasım gelmedi..
afiyet olsun kızın nasıl şimdi biraz daha iyi oldumu..:anne:
Kızlar minik bi dilim meyveli pasta yiyebilir miyim?
ye ye yede geçeyim seni bu cumaaaa:KK62::KK62::KK62::KK62:

Kizlar sizinle bir sey paylasmak istiyorum.
Az once instagramda bir profil dikkatimi çekti. Cok etkilendim sizinle paylasmak istedim.
Bir bayan gecen yil dukan diyeti yapmis ve 40 kilo civari vermis. Baya yepyeni biri olmus. Ama gel gor ki gecen ay meme kanseri teshisi konmus cok etkiledi beni.
Hayat bu her sey bizim icin ama iste sagliktan onemlisi de yok Bir de nedeni belki de degil her dukan yapan kanser olmuyor ama dukan vs. Diyetlere de bakis acimi degistirdi.Her besinden dengeli ve duzenli beslenmek gibisi yok.

Canim soyleki Normal ayranin içine pul biber atiyorsun acigi bastiriyor ve bagirsaklari da calistiriyor daha onceki diyet yaptigimda cok faydasini gormustum
canım bende senin gibi düşünüyorum heşeyi az ve kontrollü tüketmek gerek dukan tatlandırı kullanmaya izin veriyor canan hoca tatlandırıcı daha feci diyor çünkü vucuda şeker girmeden girmiş gibi kandırıyor bütün hormonlar alt üst oluyor diyor ... sağlıkla az az vermek keyifle sporla vermek en güzeli...
hem o tür diyetler sürdürebilir bile değil çok sağlıksız

canım bende senin gibi düşünüyorum heşeyi az ve kontrollü tüketmek gerek dukan tatlandırı kullanmaya izin veriyor canan hoca tatlandırıcı daha feci diyor çünkü vucuda şeker girmeden girmiş gibi kandırıyor bütün hormonlar alt üst oluyor diyor ... sağlıkla az az vermek keyifle sporla vermek en güzeli...
hem o tür diyetler sürdürebilir bile değil çok sağlıksız
Yani bir ara yapsam mi demistim cunku cidden hizli kilo veriyorsun ama bir tarafi yapayim derken onur tarafi yikmanin mantigi yok. Az ve saglikli beslenelim her turlu yaza kadar fitiz insallah

kızlar menüm...

kahvaltı 2 yumurtadan lorlu omlet şekersiz çay

ara bal ekmek (dışardaydım altın ekmek deniyor ist 'da halk ekmekte satılan minicik bir ekmek türü içinde keçi boynuzu unu kuş üzümü fındık fıstık gibi karışımlı tatlımsı bir ekmek türü 100 gr 280 kcl 50 gr lık paketlerde yani 140 kcl almış oldum)

öğlen 1 kase brokoli çorbası

ara sade türk kahvesi 1 kivi yarım ekşi yeşil elma

akşam tavuk döner 2 dilim tbe bol yeşillik 2 bardak ayran

spor çok yürüdüm çarşıdada tam bilemedim akşam üstüde 30 dk kadar yürüdüm

su 1,5 yatana kadar 2 lt yaparım

Kızlar bugün çörek otu yağı aldım nasıl kullanmam gerektör?
sabah aç karnına 1 çay kaşığı canım üstüne yarım su bardağı ılık suya ben 1 tatlı kaşığı elma sirkesi koyup üzerine içiyorum kahvaltıdan yarım saat önce..
elma sirkesini artırabilirsin ben mideme dokunmasın diye az koyuyorum

Bugünkü menüm

Sabah+öğlen 13.00 (Dr.a gitmiştim, ancak bu saate kaldı yemek isi)
1 kase yumurtalı, bol yeşillikli patates salatası
1 kase tavuk haşlama

Ara
1 Yeşilcay
2 kuru kayısı
2 ceviz

Akşam 18.00
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. haşlanmış tavuk
Salata
2 ayran

Ara
1 yesilcay

Su 2 litre
Spor 40 dakika kaplumbağa hızında yürüyüş (eczanede ilacın gelmesini beklemek yerine yavaş da olsa yürüdüm )

Bugünkü menüm

Sabah+öğlen 13.00 (Dr.a gitmiştim, ancak bu saate kaldı yemek isi)
1 kase yumurtalı, bol yeşillikli patates salatası
1 kase tavuk haşlama

Ara
1 Yeşilcay
2 kuru kayısı
2 ceviz

Akşam 18.00
2 y.k. pirinç pilavı
2 y.k. haşlanmış tavuk
Salata
2 ayran

Ara
1 yesilcay

Su 2 litre
Spor 40 dakika kaplumbağa hızında yürüyüş (eczanede ilacın gelmesini beklemek yerine yavaş da olsa yürüdüm )
geçmiş olsun canım afiyet olsun...

istediğin yumurta olsunda yollamak sorun yaa...

afiyet olsun kızın nasıl şimdi biraz daha iyi oldumu..:anne:

ye ye yede geçeyim seni bu cumaaaa:KK62::KK62::KK62::KK62:
Oksurugu var canım ama biseylerle oyalaninca hafifliyor.:işsiz:
kızlar menüm...

kahvaltı 2 yumurtadan lorlu omlet şekersiz çay

ara bal ekmek (dışardaydım altın ekmek deniyor ist 'da halk ekmekte satılan minicik bir ekmek türü içinde keçi boynuzu unu kuş üzümü fındık fıstık gibi karışımlı tatlımsı bir ekmek türü 100 gr 280 kcl 50 gr lık paketlerde yani 140 kcl almış oldum)

öğlen 1 kase brokoli çorbası

ara sade türk kahvesi 1 kivi yarım ekşi yeşil elma

akşam tavuk döner 2 dilim tbe bol yeşillik 2 bardak ayran

spor çok yürüdüm çarşıdada tam bilemedim akşam üstüde 30 dk kadar yürüdüm

su 1,5 yatana kadar 2 lt yaparım
Hergun guzel menuler paylasiyorsun ortim..:KK50:

Hemen menümü de paylaşayım.

Sabah:
09:30 yarım tost (yarısını da kızım yedi)
tabi kesmedi
10:30 4 yk yoğurda 1 yk yulaf kepeği + içine 10 -15 ad kuru üzüm

Ara:
Sütlü filtre kahve
Bitki çayı
10 ad. badem
yarım muz

Öğle:
2 orta boy dolma (az pirinçli)

Ara:
sütlü filtre kahve
bitki çayı

Akşam - 18:30 :
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 ince dilim kontrafile
3 yk zeytinyağlı yer elması
1/2 bardak ayran

Gece:
Ihlamur
maden suyu

Su: 1,5 lt kadar
Spor: Rahatsızlığım yüzünden maalesef yok ama hoplayıp zıplamadan, vücudumu yormadan yapabileceğim tek şey yoga geldi aklıma. başlangıç seviyesinde deneyeceğim. Spordan sayılır mı kızlar?

Hmm evet o zaman pul biberli yogurt gibi bi seymis :) Ayrana eklendigini duymamıstım
Hemen menümü de paylaşayım.

Sabah:
09:30 yarım tost (yarısını da kızım yedi)
tabi kesmedi
10:30 4 yk yoğurda 1 yk yulaf kepeği + içine 10 -15 ad kuru üzüm

Ara:
Sütlü filtre kahve
Bitki çayı
10 ad. badem
yarım muz

Öğle:
2 orta boy dolma (az pirinçli)

Ara:
sütlü filtre kahve
bitki çayı

Akşam - 18:30 :
4 yk bulgur pilavı
2 yk yoğurt
1 ince dilim kontrafile
3 yk zeytinyağlı yer elması
1/2 bardak ayran

Gece:
Ihlamur
maden suyu

Su: 1,5 lt kadar
Spor: Rahatsızlığım yüzünden maalesef yok ama hoplayıp zıplamadan, vücudumu yormadan yapabileceğim tek şey yoga geldi aklıma. başlangıç seviyesinde deneyeceğim. Spordan sayılır mı kızlar?
Bence hic yapmamaktan kesinlikle iyidir. Ben yogayı cok severim ;)

Back
X